Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg under december 2013

Av Malin - 1 december 2013 20:53

Helgen fullkomligt springer iväg på något konstigt sätt & inte har jag fått mycket gjort hemma, får försöka ta tag i det i morgon direkt efter morgonprommisen. Måste verkligen få städat ordentligt & tvättstuga bokad men det är klart, räcker ju inte bara att boka den... Man måste ju även tvätta för att få rena kläder.


Igår var det en lugn dag, Mari kom förbi på kvällen, vi åt lite glass & surrade. Var då 168 dgr till våran resa så idag är det 167 kvar, tiden går snabbt & jag hoppas att maj snart är här så att vi får åka till sol & bad. Kommer behöva det, denna vinter har börjat jobbig & kommer garanterat att fortsätta så.

Ja, just, vi beställde även varsin väska som idag har betalats & som vi hoppas ha innan årets slut men det tar ca 20-25 vardagar & med tanke på alla kommande röda dagar så lär det dröja.


Hälsade idag på min mamma, avlöste min bror som suttit där i 3 tim för att pappa skulle kunna åka hem för att duscha & byta kläder. Det är min mamma som ligger där men ändå inte på grund av alla medeciner. Hon pratar osammanhängande & svänger i humör, förstår inte mycket av vad hon säger. När middagen kom tog hon bara lite nyponsoppa men all glass fick jag i henne, kallt & gott.

Det är hemskt psykiskt pårestande hela situationen & att en människa som funnits i hela ens liv snart är borta. Att bara se hur hon tynar bort, vet inte hur många tårar jag fällt sedan vi fick beskedet & ännu fler efter hon lades in på lasarettet. Undrar hur mycket man kan gråta.

Ingen lever för evigt, det vet vi men det är otroligt jobbigt när verkligheten hinner ifatt en.


Nä, nu ska jag slå på Johan Falk tills jag somnar... Hoppas att ni alla får en fin kväll.


Tjillevippen


   Ny väska beställd   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards