Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Malin - 9 juni 2013 17:24

Skönt att jag är ledig i helgen för fredagens äventyr tog hårt på denna damen. Jag jobbade under dagen, vi hade det hektiskt i butiken och hann inte sitta ner, slutade 18.15 och hade lite bråttom innan mina gäster skulle komma så jag valde att skippa middagen och gick direkt på groggen.... Stort misstag och inget jag rekomenderar.

Tjejerna kom så supertrevligt sällskap även om en del backade ur, taskigt för dem och de kan ju bara glömma att jag bjuder dem igen... Backar man ur och aldrig bjuder in mig under alla år man varit vänner kan man bara dra åt h-ete rent ut sagt. Säger rätt mycket om de människorna.


Nåja, de som kom var kanontrevligt sällskap och då en tjej från Happis och hennes man var här på bilutställning och cruising så hamnade vi att snurra runt stan innan krogen kallade. Vi hade verkligen en toppenkväll men jag är fortfarande förvånad över att jag blev insläppt på krogen då jag måste tillhört skaran som var minst nykter. Inne på krogen blev det vatten på löpande band och efter ett tag började jag i alla fall se klarare ha ha ha.


Igår blev en seg dag, det märks att man inte är 20 längre då det tar på kroppen när man festar... Dessutom klämde jag tån i bilsätet så den är blå, har även blåmärken på vad, smalben, överarm och skrapsår och uppsvälld underarm... Fattar inte varför jag alltid får en massa blåmärken när jag vart ut på krogen... Nåja, jag hade i alla fall kanontrevligt och det är huvudsaken.


Idag skiner solen och jag har legat på balkongen ett tag, var riktigt skönt. Fått kontakt med en gammal herrbekant på nätet så det lutar mot att han kommer förbi på en kaffe i morgon kväll när han ändå är i stan    Alltid kul att få sitta ner och surra när man inte hörts av på länge.


Nå, nu ska jag dra mig mot diskbänken, mindre roligt men ett måste. Min helg har i alla fall gått i kurerandets tecken och fredagen var rolig... Hoppas att även ni som hittat hit till min kokoblogg haft en trevlig helg.


Tjillevippen


   


Cruising & min drink under kvällen hemma "Piggelin XL"

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards