Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 28 maj 2014

Av Malin - 28 maj 2014 21:43

Nja, än är inte sommaren här på allvar & det känns i luften även om det är varmt just där solen gassar. Dagen började med en dusch & sedan väntade ett besök hon sjukgymnasten som checkade mitt knä. Inte mycket att göra då det är utslitet så jag fick ett par "extra ben" att hoppa runt på så att knäet får avlastas ett tag. Numer får man inte låna kryckor av landstinget utan man får köpa dem, får verkligen hoppas att jag inte får användning för dem igen.

Har även varit & klippt mig vilket verkligen behövdes då jag var alldeles för långhårig, så pass att det blev en liten lock i nacken hi hi hi... Många skrattar när jag säger att jag känner mig långhårig men är ju van att ha kortkort hår.

Hunnit med pappa till kolonilotten & även till mammas grav där de nu äntligen höll på att så gräs över alla gravar så det kommer att bi riktigt fint men finast blir det när stenen är på plats.

Igår var min far till läkaren, visade sig att han måste opereras, han hade en knöl stor som en tennisboll som ligger i tarmen, undrar när det ska ta slut då han varit med om nog mycket. VIll att han ska få ro, må bra & kunna tillbringa tid på sin kolonilott i sommar som han gillar så mycket.

Annars har det inte hänt så mycket intressant idag, hittade dock ett sommar horoskop för mig som jag vill dela med mig av, får se om det stämmer. Står i alla fall att jag skulle resa i maj & det har ju i alla fall stämt än så länge.


Tuffa år i hemmet bakom dig men nu fint flyt vad gäller karriären

Man skulle ha kunnat bli galen för mindre, eller hur, käre Våg? Det du har upplevt i ditt hem och i dina kärleksrelationer har varit kort och gott, jäkligt. Det var troligen som värst under åren 2011 och 2012. Uranus och Pluto gjorde sitt bästa för att verkligen skaka om allt du trodde skulle hålla för evigt: din bostadssituation och din familj. Kalldushar som ett plötsligt ”tack och hej” från din sambo/make, hus och hem som byttes, renoverades och förnyades, gjorde att det kändes som om dina fyra väggar troligen rasade in. Tack och lov är det värsta över och du har funnit balansen igen. En helt ny balans. Med nya lärdomar i bagaget har du byggt upp nytt på de här planen. Just nu har du lyckogossen Jupiter i ditt karriärhus. Det flyter och du har troligen fått en högre status med mer erkännande i din bransch sedan förra sommaren. Jupiter befinner sig i hemkära Kräftan vilket innebär att alla entreprenörsidéer med koppling till hemmet, real estate, tjänster såsom hotell, B&B och catering, har kunnat blomma ut rejält. Annars har omvårdnad varit ett hett tema också, att få folk att känna sig omvårdade nästan som av en mor som kärleksfullt tar hand om sina barn. Städning, matlagning och hemtjänst är exempel på sådant som kunnat blomstra i affärsvärlden. Snart är Jupiter redo att gå vidare till ditt sociala, nätverkande hus och din smartphone kommer plinga hela dagarna: du kommer få en stor mängd inbjudningar, nya kontakter och möjligheter till flirt från och med mitten av juli.

Maj

Du har sjösatt stora projekt under våren. Pluto, din ekonomiska planet, har varit involcerad i det kardinala korset vilket tyder på att du varit med om att starta någon form av stort projekt såsom att lägga grunden för en ny typ av organisation eller stiftelse eller helt nytt affärsprojekt. Samtidigt befinner sig strikte Saturnus i ditt ekonomiska hus. Om du gett ditt allt, har du troligen fått ekonomiskt bekräftelse på det, men det är inte utan att du har känt dig en aning trött. I maj håller du hög fart både vad gäller din karriär och ditt familjeliv. Merkurius och Solens besök i ditt nionde hus kan därför komma som en lättnad. Du reser för att slappna av och för att få perspektiv, gärna långt och till ovanliga resmål och destinationer. Reser du inte fysiskt så är du beredd att göra det mentalt. Mellan möten, ryggdunkningar och hemmets ansvar, finns tankar som är närmast filosofiska. Anamma dem för de skänker dig en balans som du behöver. Kärleksmässigt har du en fantastiskt fin aspekt. Mars och Venus ger dig och din partner nyckeln till ömsesidig respekt och förståelse. Ni gör faktiskt allt ni kan för att göra varandra lyckliga. För att möta varandra. Njut!

Juni

Det jag nämnde om betoning på långresor och högre tänkande för maj, gäller även denna månad. Först den 22 juni är det dags att komma tillbaka till ditt karriärbord. Solen besöker då ditt tionde hus och du lägger maximalt fokus på projekt och nya mål du vill uppnå. Jupiter befinner sig fortfarande i samma hus och ger dig därför en dubbel dos av framgångar. Wow! Det enda problemet med all denna fokus på din karriär, är att du riskerar att bränna ljuset i bägge ändar. Tack vare sprituella Neptunus i ditt hälsohus kan du få mycket hjälp genom att vistas vid vatten, ta extra hand om dina fötter och genom alternativa healingterapier såsom reiki, EFT och akupunktur. Det är också mycket möjligt att du satsat mycket pengar på karriärrelaterade projekt alternativt på ditt eget hem. Blunda inte för exakt hur mycket det har kostat. Saturnus utmanar dig trots allt och han är redo att slå dig på fingrarna så fort du inte uppför dig väl längre. Du får troligen kärleksförslag från lite överallt ifrån dig också, i en relation eller inte. Det betyder dock inte att du svarar med intresse. Men det kan ju vara en extra knuff av glädje och självförtroende så här i den vackra sommarmånaden!

Juli

Det är en spännande månad som väntar. Du kommer märka av ett flertal skiften. Mars, din kärleksplanet, sätter fart och byter tecken. Från att ha varit i ditt första hus, vilket troligen benådat dig med en partner som sedan innan jul gjort allt i sin makt för att du ska vara lycklig, så blir det nu mer fokus på gemensam ekonomi. Din partner och du närmar er på ett nytt sätt, ett djupare sätt. Skorpionen, dit Mars flyttar, är ditt inkomsthus. Skorpionen färgar det med gemensam ekonomi och transformation samt passion. Kanske investerar din partner pengar i dig eller för dig något viktigt projekt, kanske bestämmer ni er för att skaffa ett gemensamt hem och sammanbinda er ekonomi, eller kanske finns där tendenser till djup passion som nu får levas ut i full kraft. Kärleken är stabilare men du är också mer självständig. Frågan är vad du är mest öppen för? Helt klart är att du från och med Jupiters flytt in i ditt elfte hus, den 16 juli, kommer mingla dig blålila under det kommande året. Det är utland, jetset-liv och umgänge med massor av företagssamt kreatörsfolk, gärna inom underhållningsbranschen som väntar. Kungligheter och adel likaså. Lejonet är trots allt det mest nobla och kungliga av alla tecken. TV, radio och den stora scenen domineras av Lejonet som Jupiter nu skänker all sin lycka och tur till. Ta en drink vid Medelhavet med en höjdare den ena dagen, flyg sedan vidare för att träffa grannar och kontakter som också är ute sätter exklusiva stämplar i passet. Du kommer må bättre i slutet av juli, än du gjort någonsin under 2014. Skål och grattis!


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards