Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 10 juli 2014

Av Malin - 10 juli 2014 19:45

Så är det, klockan 19 i går kväll hade vi fortfarande +28 i skuggan så inte ska man klaga heller eller hur? Ibland betalar man många tusenlappar för att åka dit det är ännu varmare & då klagar man inte. Enda skillnaden är väl att man här hemma har åtaganden som kan kännas jobiga att göra i värmen men nu ska vi inte klaga, njut av sommaren & värmen.



Igår åkte Sonja hem till sin familj, blev onekligen tomt utan henne men vi kommer ju ses igen & bor ju inte alltför långt från varandra. Vi hade några trevliga dagar tillsammans & många kyrkor blev det fotat ha ha ha... Dagen innan hon åkte tog vi en tur till Frevisörens havsbad, vandrade runt & på baksidan där det är lång-grunt fick Wilma svalka av sig vilket hon gjorde mer än gärna.


     

Lyckades verkligen ta bilder som ser ut öde men det var mycket folk ha ha ha


I morse var jag ut med Wilma redan kl 5, sedan låg vi & drog oss ett tag till innan jag skuttade upp för att fixa lite till loppis, åkte dit & städade lite på mitt bord. Tycker det går trögt men det är ju juli som ska vara bra har jag hört, kanske är mina saker som inte faller på läppen eller så har inte rätt person passerat mitt bord än.

Försökt få i Wilma lite mat idag men icke, tredje dagen som hon inte vill äta, antingen är det för att hon löper eller så beror det på värmen. Nåja, huvudsaken att hon dricker. Hon knaprade lite foder i alla fall när jag & "Ken M" pratade på telefon & hon lär äta när hon är hungrig. Just nu sniffar hon bara efter fyrbenta herrar, jisses... Tur att man inte går omkring & är pilsk när man har pms, skulle onekligen vara riktigt jobbigt för dem som är singlar ha ha ha



I morgon är det fredag så då blir det lite dammsugning & vaskning direkt på morgonen innan det blir alltför varmt, sedan ska jag bara mysa bort resten av dagen hade jag tänkt.

Kommer dock att ha tankarna hos min kära som har en jobbig dag då hans dotters mor begravs, jag bad honom att från mig lägga en vit ros på graven då den står för renhet. Jag måste säga att det varit & är fortfarande jobbigt att inte kunna finnas vid hans sida utan sitta långt upp i norra Sverige. Man vill ju finnas för den man älskar både vid bra & dåliga tider, det känns i alla fall för mig naturligt. Hans smärta är min smärta.

Både han & hans dotter finns i mitt hjärta denna sorgens dag i morgon.


Vila i frid   


Har just varit & besökt min egen mors grav där vi någon dag ska ta & plantera nytt då de gula penseérna som stått sedan i påsk börjar blomma ut men länge har de hållt.

Önskar nu er alla en fortsatt fin kväll & kom i håg att ta vara på tiden med era nära & kära då man aldrig vet när de rycks bort & slösa inte energi på att träta.


Tjillevippen

 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards