Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 29 juli 2014

Av Malin - 29 juli 2014 12:50

Så har jag inte fullt 2 veckor kvar innan jag börjar att jobba, får jag försöka spendera dem vist. Känner mest för att slappa men tror nog att jag nästa vecka måste göra en liten storstädning där jag även tvättar sofforna i vardagsrummet.

Värmen tidigare gjorde ju så att man inte orkade många knop men nu när det regnat & åskat lite så är luften inte lika tryckande så man kanske orkar göra lite i alla fall.

Något som retat gallfeber på mig de sista dagarna är min mobil, köpte min Galaxy s2 när de kom ut så den har ju några år på nacken... Nu är laddaren trasig & glappar, batteriet är dåligt & precis som en dator har den börjat tjorva. Hänger sig, kopplar inte samtal, startar om i tid & otid mm... Vet inte hur många gånger jag varit på väg att kasta den i väggen men har kunnat sansa mig.


Min älskling har fortfarande inte kunnat komma hit, det ena efter det andra dyker upp som han inte kan påverka & som tar så otroligt mycket energi från honom. Jag förstår inte hur elaka & själviska en del människor kan vara, hur de kan ställa till det för någon & inte tänker på vilka som kommer i kläm. Jag varken kan eller vill skriva mer här men det hela är så otroligt tragiskt så det finns inte.

Det som gör så ont är att inte heller kunna finnas där för honom för han skulle verkligen behöva stöd & en kram ibland. Att bara få finnas där för att lyssna, för att krama när det är extra tungt & för att stödja. Jag vill inget hellre men min j-a ekonomi ställer till det just nu.

Jag vill bara att han ska veta att han & hans dotter alltid finns i mitt hjärta & tankar även om jag inte kan vara där.



I fredags skulle damerna på Lillas pub, hade en lite förfest med Mari & Ulrika som jag inte träffat på evigheter. Satt på balkongen,drack, surrade & svettades... Jag i alla fall pga den höga luftfuktigheten. Det var trevligt men puben var ett levande h-ete för mig, en cider & ett varv sedan var jag genomsvettig. De hade uppet till uteserveringen men där var lika mycket folk så luften var inte bättre även om det var utomhus. Jag & Mari strosade & satte oss i Grodparken för att prata & det var lika trevligt det. Natten tillbringade jag på soffan framför ac:n & med balkongdörren öppen precis som många andra nätter. Mitt dricka för kvällen blev en drink på Absolut Mango, ICA:s Tropiska Frukter & fruktsoda... Oj oj oj, vad läskande & gott... Farligt hi hi hi


     


Vi kom in på detta med rasism under kvällen av ett & annat skäl.... Jag är så otroligt less på alla som inte läst på utan bara lyssnar på främlingsfientliga människor & hoppar på alla invandrare. Visst f-n vet jag också att de som verkligen behöver inte har råd att komma hit MEN kanske att man i stället ska bli fientlig mot sin regering & ifrågasätta vad i h-ete de sysslar med & inte gå runt & kasta glåpord efter invandrarna.

Sedan tycker jag också att man då kan stanna hemma i Sverige under semestern & supa för dyra pengar om man är emot utlänningar. Muhammed är jäkligt bra så länge han står bakom bardisken & servar en, då är han bästa kompisen men jäklar... Passa dig Muhammed om du kommer & tar ett städjobb som ingen svensk vill ha då är du bara en svartskalle eller blatte. Bästa kompisen är de också dagen efter när man har baksmälla & vill ha en pizza   


Man kan vara stolt Svensk UTAN att vara rasist 


Ja ja, från det ena till det andra eller till dagen så här långt... Följde med min far ner till kolonilotten jag & Wilma, var friskt & skönt ute & Wilma ville inte in i bilen lika fort som i går. Hon är nämligen så otroligt rädd för åskan så hon varken äter eller har tid att vara ute när den går eller någon timme efter den slutat.

Efter åkte vi & skickade 2 telegram på begravningsbyrån då en av ägarna till ett glasmästeri gått bort i cancer & begravs nu i veckan. Donerade även lite pengar till cancerforskningen som sig bör, hoppas verkligen att de kommer på något bodemedel för denna hemska sjukdom som tar så mångas liv.



Nä, nu ska jag försöka ta tag i livet & göra något när det är lite mulet & svalare ute så jag orkar. Hoppas att ni som orkat läsa får en helt underbar dag.


Tjillevippen 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards