Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 8 augusti 2015

Av Malin - 8 augusti 2015 11:59

Så var augusti här, snart är sommaren över & vilken sommar sen... Inte min sommar alls, semestern gick till att städa & vänta på älsklingen som dessvärre fick, som ni kanske tidigare läst, vända hemåt för operation när han var 8 mil bort. Hann bara jobba 2 dagar så blev jag sjukskriven pga förtjockad lungsäck. Åt penicillin, kortison & morfin när smärtan var som värst i bröstet, i onsdags var jag åter på lungröntgen & då såg allt bra ut igen yaaaa hoooooo.....

Nu förstår jag varför jag senaste halvåret haft så dåligt flås men redan nu känns det bättre, bara att börja ta promenader igen när allt fungerar som det ska. Fick även utskrivet vätskedrivande då jag binder mycket vätska.


 


Ja ja, nog om sjukdommar ha ha ha... Idag är det i alla fall en riktigt fin sommardag, solen kanske inte skiner hela tiden men det är +22 i skuggan & riktigt varmt ute. Var en promenad med Wilma som nu ligger utslagen framför ac:n & njuter. Min lilla älskling, vad skulle jag göra utan hennes sällskap    När jag låg dålig så gick hon inte på natten & lade sig i sin säng utan låg i den andra soffan eftersom jag pallat upp mig med kuddar i vardagsrummet. Och vem kan motstå de förväntansfulla & lekfulla ögonen när hon kommer & kastar ett par solkiga sockar i mitt ansikte för att hon vill leka. Det är nämligen hennes leksak, trasiga gamla sockor knyts ihop så får hon kasta runt med dem eller så har vi dragkamp med dem.

Då jag knappt orkat gå det sista halvåret har jag haft så otroligt dåligt samvete för henne men nu så är det nya tider, prommisar längs älven med lek & träning, så glad att det vänt.



Blir lite förändringar efter denna månad, anställnings stopp på vår kommun så mitt kontrakt för ej förlängas så nu har jag bara 16 dagar kvar att jobba... Har redan förberett mig för ca 2 månader sedan med att skriva in mitt cv på AF:s sida & även varit in på AF. Lika bra att ta det som det kommer & inte stressa upp sig, det löser dig alltid på ett eller annat sätt. Får jag mer tid åt mig själv ett tag medan jag söker nytt jobb. Nackdelen är ju att man har åldern emot sig på arbetsmarknaden men något ska nog dyka upp för ett gammalt åkerspöke som mig ha ha ha...


BLIVANDE ARBETSLÖS, HAR NÅGON I KALIX JOBB ATT ERBJUDA???

 


Något jag tycker är rätt roligt om sommaren är bilbingo, dessvärre har det inte blivit mycket av det denna sommar men i torsdags var jag & min väninna på bilbingo i Risön. Vi vann dock inga pengar men erfarenhet i alla fall.

Tycker det är roligt att det blivit så poppis även bland de yngre som kommer i fulla bilar. Det är ett bra sätt att umgås men sista 4 spelen måste jag erkänna kan vara väldigt seeeeega ibland & man vill bara hem. Men trevligt i alla fall må jag säga.

I kväll ska samma väninna komma förbi, sista semesterveckan för henne & på måndag väntar jobbet, ska göra något gått så att hon får tröstäta he he he... Blit en bägare med lite gott & speciellt goda är jordgubbarna jag köpte igår, söta så det förslår yummy... Alltså, finns det något godare godis än färska jordgubbar??? Utan socker, glass eller grädde.... Bara jordgubbar rätt & slätt är bland det godaste jag vet.

 

 

Oh just... Hämtade igår ett av mina bästa köp, en Chromecast... Har ju bara 6 kanaler i vårt hus men nu kan jag äntligen trådlöst se en massa bra program på TV:n i stället för på datorn eller mobilen.

Kan varmt rekomenderas, köpte min på Kjell & Co, http://www.kjell.com/sortiment/ljud-bild/mediaspelare/google-chromecast-p95726, för 310:- inkl frakt.

Kan jag se min nya favoritserie som jag betar av på play, Benidorm... Så otroligt rolig, lägger in ett klipp här i slutet av inlägget så kika gärna in det.

 

 

 

 

Nä, nu ska jag i värmen ta tag i lite sysslor... Diska & dammsuga i alla fall men sedan blir det nog att slappa lite i alla fall med Wilma, lite mys må vi unna oss.

 

Ha det gott alla där ute som orkar läsa min råtråkiga vardagliga blogg ha ha ha...

 

Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards