Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 7 januari 2016

När ska det ta slut....

Av Malin - 7 januari 2016 13:44

Ja det är den stora frågan... Min älskling får bakslag efter bakslag men det beskedet han fick igår är nog ändå värst, att läkarna tror att han han leukemi. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att så inte är fallet, att de har fel. Idag är han inne för fler prover, skulle så gärna finnas där för honom men här i norr sitter jag, tur att det ändå finns bra sätt att hålla kontakt för jisses vad jag oroar mig för honom. Man ska inte behöva gå igenom detta själv utan ha sin partner vid sin sida. Själv sitter jag & läser på om det hela ifall nu diagnosen skulle bli sådan som de "tror"... Det känns mer tryggt för mig om jag kan vara lite insatt i det hela. Nu håller jag tummarna för att det inte är så pass dåligt som de tror så får vi ta det som det kommer.



Idag kom en så fin liten present i brevlådan, jag var nämligen med i en tävling där man kunde vinna en mössa med valfritt motiv & med namn. Mina tankar gick direkt till min älsklings lilla prinsessa som älskar döskallar, hittade ett jättefint tyg med pastellfärgade döskallar som passar bra åt en liten tjej & tänka sig att jag vann den.

Jag blev jätteglad när den kom men garanterat bara hälften så glad som lilla prinsessan kommer bli.

Kika gärna in sidan på Facebbok, den heter Made by SÄÄF, de har jättemycket fina tyger.



Det stora samtalsämnet just nu på alla sociala medier måste ju vara vädret som vi har just nu, kylan som drar in över vårat land. Folk klagar men hallå, bara att gilla läget, inte mycket man kan göra & det är ju ändå vinter.

Kläder finns ju, bara att klä på sig underifrån i flera lager så man håller sig varm när man går ut & inne finns det ju element & VÄRMELJUS!!!!! Hur mysigt är inte det ju.  

Och med kylan kommer klara soliga dagar, eller man ser soluppgång & solnedgång för den är ju väldigt låg just nu. Fotot under tog jag igår just innan kl 11 när jag var ner vid älven med hunden, solen riktigt glöder.

Och förresten ska det bli varmare till helgen, bara -18 här hos oss om man får tro SMHI. En tröst är ju också att vi faktiskt går mot ljusare tider & att våren & sommaren närmar sig med allt som hör till.


   


Nu till något mer djupare eller hur man nu ska se det, vänner... Jag har funderat mycket på det, nära vänner, ytliga vänner & vänner som pratar bakom ryggen. Det sista funderar jag mycket på då jag har en vän som på facebook kallar en annan kompis för "finaste" & "bästa väninnan".... Hmmm... Denna bästa väninnan satt på sitt jobb & snackade om denna kompis man & att hon nog vet att han fular sig med andra & om hur naiv hon är... Om man nu är en sådan bra vän, varför pratar man bakom ryggen i stället för att ta det ansikte mot ansikte med den det berör??? Är det bekvämare att få lätta sitt hjärta eller ska jag kalla det låta tungan fladdra fritt åt gemensamma vänner. Förstår faktiskt inte hur falsk man kan vara.

Jag vet också att han raggar andra damer men det har jag hållt för mig själv då det faktiskt inte är min business. Råkade nämligen på honom på en dejtingsida då jag var singel, direkt han såg att jag varit in på hans profil försvann den men han skrev klart & tydligt att han sökte damer i en viss ålder & var singel.

Jag har alltid haft mycket vänner men ju äldre man blir ju mer ser man hur falskheten skiner igenom & hur mycket folk gillar att skvallra & gotta sig i andras olycka så numer har jag en väldigt god vän & en massa ytliga.

Allt för att skydda mig själv men jag vet att det pratas ändå, människor som har fattiga liv & som måste göra sig själva viktiga genom att kasta skit på andra om saker de inte har en aning om.


Jag & min väninna Mari  


Nä nu ska jag krypa ner under täcket igen & se till att jag blir frisk, hoppas att ni alla som orkar läsa mår bra & får en fortsatt fin dag. Kom ihåg att ta vara på familj & vänner, uppskatta dem & att ärlighet varar längst oavsett om det är saker som man vill höra eller inte. Bättre ärlighet än att höra det från någon annan.

 

Tjillevippen

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Lördag 23 mars 07:24

Ja så är det, vet inte hur många gånger jag försökt skriva här men jag har helt enkelt inte orkat. Själv har jag tänkt att det är vårtrötthet som de äldre brukar tala om men arbetsförmedlaren och min kontakt på försäkringskassan tror att det är för a...

Av Malin - Lördag 9 mars 12:33

Snart är sportlovet över och det känns ärligt väldigt bra eftersom direkt som jag är hemma några dagar så börjar de mörka tankarna komma igen :( Tankar om min existens, att jag bara är "a pain in the butt" för alla, att ingen vill umgås med mig och s...

Av Malin - Tisdag 5 mars 08:53

Sportlovsveckan har börjat lugnt då jag i helgen som var bestämde mig för att tillaga all mat som jag skulle göra så att redan i söndagskväll var frysen påfylld med portioner :) Igår gjorde jag inte mycket mer än var ut med Wilma, bokade tvättstuga t...

Av Malin - Fredag 1 mars 07:06

Ja, när jag arbetstränar så har jag ju samma ledighet som lärarna så igår vid lunch tog jag sportlov :) Startade med ett besök hos frissan för att få bort mitt 2 cm långa hår på sidorna så nu är det en perfekt mohawk igen :) Blev extra glad när jag j...

Av Malin - Onsdag 21 feb 18:47

Tiden går fort och jag blev lite chockad faktiskt när jag såg hur länge sedan jag varit in här och skrivit. Har varit rätt trött och har svårt för att sitta en längre tid pga smärtor i ländryggen/stjärten och höften men nu ska jag försöka ta mig i kr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards