Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 4 juni 2016

Av Malin - 4 juni 2016 12:49

Woooo hoooooo.... Det är svalare ute & blåser rent av kalla vindar, så skönt för då orkar man göra något inomhus. Visst älskar jag sol & värme men inte när jag jobbar eller ska städa. Nå nu är jag ju ledig igen då min arbetspraktik är klar på detta ställe. Jag har trivats jättebra men som vanligt ska jag ju ställa till det, jag är nog den enda som inte kan jobba i reception utan att ställa till det ha ha ha.... Skulle sätta mig på kontors stolen & då håller jag alltid i armstöden, samtidigt råkades jag sparka bort stolen & höll på att ramla bakåt så tummen trycktes uppåt. På tisdag ska jag till röntgen, läkaren tror att jag har samma skada man kan få om man faller när man åker skidor & staven trycker till. I de flesta fallen får de operera men jag hoppas att det inte ska vara så illa.

Fick en liten goodie bag när jag slutade & det går nog inte att ta miste på var jag gjort min arbetspraktik ha ha ha...



Värme förresten... Malins bästa vän har fått komma upp från källaren igen denna vecka, min kära mobila AC som man laddar med kylklabbar & vatten för att få sval skön luft. Jag tror att vi kommer få en varm sommar så passa på alla att köpa fläkt innan de tar slut. Så skönt att få sova om nätterna men då får den bara blåsa mot fötterna då man lätt får dåligt i nacke & huvud om den blåser där omkring.



Det är så otroligt härligt nu när allt grönskar ute & man har fått plantera lite på balkongen, är inte riktigt klar där än men snart så är den klar, mitt extrarum som jag kallar den om sommaren. Älskar blommor, det blir så hemtrevligt men jag är inte som en del som nästan tapetserar balkongen med blommor så att man knappt ser den.

Nere på strandpromenaden är det också så mysigt när det grönskat & jag såg i går att de lagt ut bron till Vassholmen som man kan gå över till om sommaren för en fika eller teater plus aktiviteter för barn.

Alltså, sommaren är verkligen underbar men jag undrar om vi skulle uppskatta den lika mycket om vi alltid hade sommar...



Så till min rubrik... Stalkern... Hon har ju varit tyst ett bra tag men nu hade hon ny profil & ansökte om vänskap med mig, jag bryr mig inte mycket eftersom allt går ut på att komma åt Lena. Jag sparar allt, skickar till Lena & blockerar. Allt är ju polisanmält, här i Sverige gör man inte något men i Norge är det olagligt från någon vecka tillbaka att stalka någon. Här följer ett litet utdrag från vad jag fått skickat till mig....


Du må jo ikke tro du har fått lena for det du har lugget med henne
Hun liker deg jo men har aldri lyst på deg
Hun liker deg da
Hun hater deg og
Vil du ha sex med meg
Vi kan pule godt
Ååå
Du er hot
Får jeg


Inga trevliga saker & man ser ju att det är en väldigt sjuk människa, jag hoppas av hela mitt hjärta att hon snart slutar att stalka Lena så att hon får ett lugnt liv. Jag kan ju liksom bara föreställa mig vad alla meddelanden till henne har bestått av alla dessa år.



Nu till något mycket trevligare, min älskling har varit på  ny provtagning i veckan & läkaren är mycket nöjd med proverna wooooo hooooo.... Man märker också det på honom då han har mer energi & orkar mer, dock får han vara försiktig med att göra för mycket vilket jag såg förra helgen när han efter fick ligga eftersom han mådde illa & var svag. Det tar tid för kroppen att tillfriskna men han är på väg & det gör mig så otroligt glad. Han har ju nästan vara legat sedan november så nu njuter han i fulla drag av det fina vädret när han kan åka ut med hojen, det är ju hans stora intresse & får honom att må bra.



Från det ena till det andra, när jag var & handlade idag så såg jag att de på ICA redan hade börjat sälja "svenska" jordgubbar, hur svenska de är tål ju att funderas på... Jag längtar till juli månad då man börjar sälja de lokala jordgubbarna som är så söta & goda. Sommarens bästa godis helt enkelt.

Är det någon som smakat dessa "svenska" från Finnerödja som finns nu på affärerna?



Nä, nu ska Malin ta tag i lägenheten... Ska städa köket i alla fall idag så är det gjort, kanske även sovrummet så kan jag ta resten i morgon. Vill hinna så mycket som möjligt innan tisdag då jag ska röntgas för man vet ju inte om jag sedan kommer kunna städa på ett tag om den ska opereras... Inte för att de gör det samma dag men bra att vara lite förberedd & behövs den inte opereras så har jag ju då i alla fall välstädat ha ha ha....


Ha nu alla en riktigt fin helg.


Tjillevippen


   




   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards