Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 25 juli 2017

Av Malin - 25 juli 2017 10:31

25 idag, inte bara lönedag men idag skulle min mamma ha fyllt 84 år, kan inte förstå att hon snart varit borta i 4 år. Känns så nyligt och jag saknar henne vareviga dag, jag är glad att jag i alla fall har min moster som jag alltid stått nära att prata med och få råd om det är något jag funderar över.

Min älskling från Norge fyller också är idag, hela 41 blir han :) Hipp Hipp Hurra för Morten... Mitt lilla lammkött ha ha ha... Nå inte lammkött direkt, han är ju bara 8 år yngre än mig ;)


Har åter igen haft en helvetesnatt, vaknade vid 1.30 och efter det somnade jag först vid kl 5.30 Inte mycket till sömn då när larmer ringer kl 7... Kan säga att jag inte är direkt pigg och koncentrationen finns inte för att läsa engelska lika intensivt som vanligt här jag sitter på kursen. Har i alla fall gjort lite glosor och läst en text om Shakespear.

Hunnit med att beställa lite turkiska kakor och turkisk majonäs, som jag saknat den, mycket godare än våran svenska.


På lördag ska det bli grillning med 3 ungdomar från mitt tidigare jobb som handledare för ungdomar med psykiska diagnoser. Ska bli roligt att träffa dem, vi ska vara på kolonilotten, grilla, äta gott och umgås. Vi tar det mitt på dagen då jag vet att jag kommer vara helt slut efteråt och krascha i sängen eller på soffan.


Idag ska jag äntligen komma till skott och köpa ingredienser för att göra egen ärtsoppa. Som jag saknar det, har inte ätit det sedan mamma gjorde det sista gången och det är väl typ 5-6 år sedan. Tänkte göra en rejäl laddning och frysa in i portioner. Måste göra några storkok och frysa in så jag har mat eftersom jag inte orkar göra tex lunch efter jag varit på kursen. Jag bör försöka börja äta alla måltider igen vilket jag inte gjort på länge nu.

Jag ska även åka och köpa jordgubbar hos vår lokala odlare, 2 liter får det bli för det finns inget bättre godis om sommaren än färska jordgummar yummmmmyyyy.....


Nä nu ska jag försöka koncentrera mig ett litet tag innan jag slutar, hoppas att ni alla får en riktigt fin dag.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards