Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 8 augusti 2017

Av Malin - 8 augusti 2017 10:44

Har varit frånvarandra några dagar eftersom jag legat hemma och inte alls mått bra, dels förkylning men även astman är riktigt besvärlig just nu så hittade kortisontabletter från en tidigare kur och hoppas att detta ska hjälpa mig att andas bättre.

Det brukar ju kunna lätta lite när man sitter på balkongen i frisk luft men inte ens det har hjälpt, så otroligt kämpigt när man inte får ordentligt med luft... Blir det nu inte bättre efter denna kur så får jag väl ta mig till HC och andas in medicin så det öppnar snabbare.


Känner idag att jag inte har mycket till koncentration när jag läser engelskan men har i alla fall fått ihop en text om ett besök på en teater som jag hoppas ska vara bra nog. Känns så konstigt att skriva om ett ämne som man absolut inte har någon koll på och teater, kommer inte ihåg när jag varit på teater senast.

Hoppas att det idag ligger ett paket när jag kommer hem, man ska ju även läsa en engelsk bok och skriva en novell rapport. Det är den boken jag hoppas ska finnas i brevinkastet idag boken  My Father-Pablo Escobar. Visste inte vilken bok jag skulle läsa innan jag såg Erik & Mackan besöka Pablos gård, efter det läste jag lite om honom och såg då att hans son skrivit denna boken då han ansåg att en TV-serie inte alls stämde med deras sista tid som jagade.

Tror detta är en väldigt intressant bok och det bör den nog vara om jag ska orka läsa på engelska.


På ca 1 timme slutar jag, jag ska innan jag far hem köpa lax att grava... Gudars vad jag har saknar gravad lax på en knäckemacka så nu när den är billigare ska det bli lax i gross och parti... Stjärten kommer jag att ugnssteka och äta med kokt broccoli och en kall dillsås som är så god... I den har jag gräddfil, majonäs, lite ketchup/senad, svartpeppar och en masssssssa dill :) Längtar till middagen känner jag nu.


Från det ena till det andra igen... Snabba kast ni vet ha ha ha... Vad jag har märkt sista tiden, att jag blivit lättretlig... Igår fick jag verkligen frispel när det heeeeela tiden pep av uppdateringar, meddelanden osv på mobilen. Och detta med att chatta.... VAD ÄR DET FÖR FEL MED ATT RINGA??????? Man blir fast vid chatten totalt, bättre då att man ringer varandra och har ett ordentligt samtal på kortare tid. Och då pratar jag om vänner givetvis, inte att alla kända och mindre kända kontakter ska ringa :) Numer har det blivit så att jag knappt vågar ringa någon för det känns som att man bara stör. Sedan när man ringer någon så är de så stressade och looooovar att de ska ringa i veckan men inte f-n kommer det något samtal... Just när det gäller den sociala biten så var det bättre förr faktiskt, enligt mig i alla fall.


Nä, nu ska denna bitterfitta slutföra engelskan om teaterbesök så jag är klar till jag slutar och ska handla.


Hoppas att ni alla får en fortsatt fin dag även om ni fått hoppa omkring i mitt huvud ett tag nu hi hi hi...


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards