Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 8 maj 2018

Av Malin - 8 maj 2018 17:07

Tisdag och solen skiner från en blå himmel, det är verkligen underbart ute men orkar jag ut... Nopp. Efter kursen tvingade jag i mig mat och sedan har jag först somnat på soffan för att sedan flytta mig till sängen där jag steg upp just efter kl 16. Ska inte solen göra oss piggare? När ska det vända? Visst känner jag att jag är på bättringsväg sedan jag började med de antidepressiva men denna trötthet efter lunchtid är jobbig och då har jag ändå börjat lägga mig ca 2 tim tidigare, vid kl 22, så jag sover ju mer om natten än jag gjort på 4 år. Men ändå är jag såååå trött, så mycket man vill men det kommer bara till tanke och sedan är det stop. I slutet av maj slutar jag på kursen och då hoppas jag vara så pass ok att jag kanske kan gå ut på någon praktik deltid, jag måste ju tvinga mig ut bland folk och jag vill ju inget annat än att klara av ett normalt liv, vad det nu är. Är nog olika beroende på vem man frågar men för mig är det att ha ett jobb och ett socialt privatliv där jag orkar ta hand om hemmet samtidigt. Det som för vissa är normalt är för mig en önskan större än något annat. Sedan skulle det vara underbart med en semester med sol, värme, bad... Vad skulle jag göra utan min lilla solstråle på fyra ben    Wilma är guld värd.


 


Förra veckan var jag och Mari på föreläsning med Simon Häggström om människohandel, det var otroligt intressant men samtidigt hemskt att höra om människoödena i en värld som jag i alla fall inte är speciellt insatt i. Har ni chans att lyssna på honom så gör det eller köp någon av hans böcker, han är otroligt givande att lyssna på. Dessutom bör nog fler få upp ögonen för hur det verkligen ser ut och hur människor hamnar i detta av olika skäl, inget är svart eller vitt så att säga.


 


Förra arbetsveckan slutade i alla fall bra när det ringde på dörren och där stod en kille med ett paket från Thomas Sabo :) Äntligen kom vinsten med 2 härliga sommarväskor som var över all förväntan, så snygga :) Mari fick den ena och hon var lika nöjd som mig, perfekt storlek så de kommer att bli användbara både till vardag och fest höll jag på att skriva och gjorde ;) Och på tutbingo är de perfekta för pausfikat, underlägg och annat smått och gott man har med. Snacka om att jag är sååååå glad över den, jag som hade annonserat och ville köpa den av någon och så vinner jag två :) Ibland så ska man ha tur, så är det bara :)


 


I lördags hade jag Nathalie och Katarina över, vi åt först pizza och sedan chokladpudding med grädde till efterrätt, heeeeeelt i linje med min kost numera.... Not ha ha ha... Men gott var det ;) Sedan surrade vi, spelade yatzy och det blev många goda skratt vill jag lova, precis som alltid när vi ses. Så idag är jag tillbaka till min vanliga kost utan kolhydrater och socker. Föll ju tillbaka för ett tag sedan när jag hade en svacka i måendet och absolut inget av det jag annars gillade var gott plus att jag åter inte ens orkade värma mat när jag kom hem vid lunch. Som en dag när jag kom hem tog jag 2 riskakor och ett glas vatten till lunch, det är inte bra och det vet jag men när man mår så där riktigt pissigt så orkar man inte ens fundera på det. Men nu hoppas jag kunna sköta kosten igen så att jag mår bättre och fortsätter ner i vikt,  brukar ju vara lättare om sommaren när det är varmt ;)


 



Nu ska lilla damen få komma sig ut på toaletten :) Sedan är det middagsdags och sedan ser jag sååååå fram emot Hela Kändis Sverige Bakar :) Fullkomligt älskar detta program och alltid får man lite inspiration till man har ork att baka, roligt att testa något nytt ibland och överraska min far :) Så länge jag inte byter ut hallon i hallongrottor till lemon curd för det var inte uppskattat ;) 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla där ute och njut av våren och värmen som nu kommer.


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards