Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 15 maj 2018

Av Malin - 15 maj 2018 09:41

Ja så är det, jag fullkomligt älskar solen och värmen... Dagtid... Men nattetid är en annan femma, visst har jag en mobil ac men man får ju vara försiktig även med den för huvudet och nacken. Nackdelen med huset jag bor i är att vi har inglasad trappuppgång och åt det hållet har jag sovrummet, plus att jag har sol från det den går upp till ca 15 på eftermiddagen så sovrummet värms upp rejält :( Så i natt när klockan var 3 gav jag upp, gick till vardagsrummet, öppnade balkongdörren på vid gavel och lade mig på soffan... Då fick jag äntligen sova åtminstone 3 timmar och vaknade kall vilket var underbart ha ha ha... Nå nu ska jag inte klaga utan får helt enkelt anpassa mig :)


 


Igår efter kursen så åt jag lunch och sedan intog jag balkongen, hela 45 minuter orkade jag så inte alltför länge men lika bra att vara försiktig så att man inte bränner sig denna första tiden. Problemet är att jag efter förra sommaren kastade min badenbaden eftersom småfåglarna hade hittat ett liiiiitet hål där de kom på att det finns stoppning till boen :) Så i går fick emmafåtöljen med handduk på agera solstol :) Eftersom jag har så mycket sol och rätt stor balkong så ska jag nu i stället införskaffa en solsäng, hittade en på Ikea för toppenpriset 299:- så den blir det nog. Kanske jag även kan få bruna ben i år ha ha ha ;)


  


På ett tag är det dags för en dejt med kuratorn igen, hon har ju varit snäll och förlängt maj ut eftersom det i en remiss bara ingår 8 besök, dessutom är jag ju inte så sjuk att de kan remittera mig till psyk och det är ju i alla fall skönt :) Jag märker i alla fall att medicinen gör verkan och att jag börjar må bättre även om jag ännu har svårt för att verkligen göra saker som jag vill göra eller saker hemma som ska göras. Jag gråter inte mer, tidigare behövde ju någon bara fråga hur jag mådde när vi sågs så rann tårarna men det är bättre. Men jag hycklar inte heller när folk frågar hur jag mår utan säger som det är, att vara deprimerad är inget att skämmas över och vi kan alla hamna där.


När jag sedan kommer hem blir det lunch och efter det ska jag slå på lugna favoriter och inta balkongen igen, jag måste ta vara på det helt underbara vädret lite i alla fall för jag har som för mig att de på fredag har lovat lite regn.

Sedan börjar äntligen "min" serie Badhotellet i kväll, den danska serien har tagit mig med storm från första avsnittet, den är bara så underbar liksom den engelska serien Enkel resa till Korfu. Tusan jag är nog en rätt stor TV-tittare ;)


Blev lite nostalisk igår vad gäller musik så kommer bjuda på en gammal goding från 80-talet men innan dess så passar jag på att önska er alla en riktigt fin tisdag, ta vara på solen och lev var dag som om den vore den sista.


Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards