Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 17 maj 2018

Av Malin - 17 maj 2018 09:41

Så var det torsdag och igår gjordes det sista engelska provet vilket jag inte alls tror gick bra... Kändes som att jag bara hafsade igenom det och vissa saker fattade jag inte alls hur de ville att man skulle göra :( Är inte alls nöjd och hoppas att jag inte får min lärare att skratta alltför mycket. Ja ja, bara att vänta och se hur det har gått, jag hoppas att det finns en chans att få göra om det om jag inte alls är nöjd med resultatet ;) Kä'nns i alla fall skönt att snart vara klar med allt och jag funderar nu på att läsa in lite andra ämnen till hösten, får höra med min arbetsförmedlare på måndag då jag bokat in tid hos henne. Jag klarar ju inte av alla tvära kast som tidigare utan vill verkligen veta hur det kommer att bli och hur vi går vidare. Jag är i alla fall glad att min kurator också sa att vill jag så kan vi boka in en tid med min arbetsförmedlare så kommer hon med och förklarar. Tror att det skulle vara bra då jag kommer att få en ny arbetsförmedlare när min nuvarande, som hjäpt mig otroligt mycket, ska pensioneras :(  Orolig för att det kommer bli någon som inte har kunskap om depressioner och kommer köra över mig totalt.Ja ja, det kommer säkert bli bra :)


 


Hur som så är det i alla fall torsdag och sista dagen på kursen för denna veckan, solen skiner även idag men det är bra mycket kallare ute då det är riktigt svala vindar som drar över idag. Men det gör inte så mycket, det är i stället rätt skönt tycker jag :) Önskar bara att min lgh skulle vara lite svalare, i alla fall sovrummet, natten som var slutade åter på soffan vid 2.30 och där vaknade jag iskall efter en timme men mycket bättre det när man kan ta på en filt än att ligga och varm tvilla runt i sängen i timtal utan att kunna somna.

Igår lät jag mitt ansikte vila från solen, tog det beslutet efter att jag dagen innan förvandlades till ett trafikljus efter blott 45 min i solen, har ju helt glömt hur förrädisk den första solens strålar kan vara och solfaktor... Vad är det? ;)


 


Idag hoppas jag kunna plantera penseérna jag köpte för ca 3 v sedan.... De står ännu i plastbyttor i fönstret... Så kan det bli när man inte får uträttat saker mer än i tanken och sedan när man väl får gjort en liten liten sak så känner man sig jättenöjd över sig själv :) Är så mycket jag skulle behöva göra men jag har som sagt åter hamnat i en period när jag ofrivilligt kommit ett steg bakåt i mott mående och det är väldigt frustrerande. Ena dagen känns det som att man kan erövra världen när man vaknar och efter 3 tim på kursen så är man så slut att man bara ligger på sängen. Såååå otroligt trött på att må så här, jag vill hitta tillbaka till Malin och glädjen i livet igen. Nå, det är i alla fall torsdag och det är väl glädjande? :) Hoppas att eran blir finfin och att solen skiner på er.


Tjillevippen


 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards