Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 1 juli 2018

Av Malin - 1 juli 2018 18:54

Vilken helt underbar dag det har varit och fortfarande är, klarblå himmel och så varmt och skönt, dock så var det rätt ok när det började blåsa liiiite så att man fick svalkas av :) Har legat på solsängen och njutit, tömde mina Piz Buin flaskor som sjöng på sista versen. Har beställt en Hawaiian Tropic dark oil som jag hoppas ska komma i morgon då de lovat sådant här väder åtminstone fram till fredag så bara att passa på att lapa sol då :) Det är så länge sedan jag varit till Turkiet nu, 4 år går fort och just nu har jag då rakt inte råd att åka så i stället får jag kroppen att minnas känslan när man ligger där på stranden och njuter. Detta gör jag genom att slå på den Turkiska radiokanalen Kral Pop :) När jag blundar och lyssnar på den så infinner sig den känslan, kanske inte till max men den får mig att må bättre. 


 

Hoppas kan man ju alltid ;)


Just nu hör jag hur tanten under mig sitter på balkongen och äter atingen glass i en skål eller någon mat. Det gör hon alltid vid denna tiden när vädret tillåter och jag tycker att det är så roligt att höra eftersom så otroligt många som har balkong inte alls använder den. Vilket slöseri, balkongen blir ju som ett extra rum om sommaren när man inreder och gör lite mysigt med blommor, matta och lite dekorationer. När det är så här fint väder vill man ju använda den så mycket som möjligt... Läsa, sola, äta & njuta till fullo. Kan lova att min balkong åtminstone blir använd.


 


Efter jag hade solat klart idag lade jag mig att vila, man blir trött av att sola ha ha ha... Ställde larmet på kl 16 då jag sett att dem första av Sex And The City filmerna skulle visas. Saknar den serien för inte visas den då på någon av mina 6 kanaler ha ha ha... Älskar denna serie och filmerna med givetvis. Man kan alltid känna igen sig i något och hur det än är så går man genom både bra och dåliga saker i livet plus en massa farthinder. Man är liksom en mix av Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte :) En sak som vi alla har gemensamt tror jag i alla fall är att vi alla vill bli älskade för den vi är och uppleva den stora kärleken. Dock så undrar jag om den finns för mig med tanke på alla bakslag jag gått på. 


 


Linkedin är en sida där man lägger in sitt CV så att arbetsgivare kan se det, man liksom skapar ett kontaktnät och hoppas på det bästa ;) Hur som så fick jag ett medd från dem till min hotmail att jag hade fått ett meddelande på den sidan, tänkte att ok... Jag kan ju i alla fall se vad det är även om jag vet att jag inte klarar av att jobba heltid ännu pga min trötthet och okoncentration... Kan man skriva okoncentration??? Ja ja, nu har jag i alla fall gjort det och ni förstår säkert vad jag menar men tillbaka till ämnet...
Jag loggade in och vad fann jag... Jo ett medd från min före detta make...
Hello Malin How are you?? Well l want to say to you doesnt matter what do you think about me we have been together many years and share Good and bad days together.. And do not care which person say something about me to you because l do not care .Because l have family child ... Anyway my quescion to you l have start New busines that is worm fertilizer company we are the only Proffesionel .............. company we deliveried many small butik even Coop in Luleå and Umeå...check our webpage...And if you can sell this produkt north of Sweden you can earn money if you want.
Nej tack... Jag har inte ens svarat på det ännu, vad skulle jag skriva... Att sitta och låtsas som att han aldrig varit otrogen mot mig och att alla andra ljuger... Jag skulle ha respekterat honom mera om han hade stått för det han gjort och bett om ursäkt för det. Skulle ni svara på mailet? Jag skulle i alla fall aldrig sälja något åt honom, den tillfredsställelsen skulle han aldrig få... Jag vill inte ha något som hellst av honom mer och inte heller vill jag känna att han är en del av mitt liv igen som arbetsgivare. Det tog 4 år att hitta mig själv efter skiljsmässan och trots att jag nu äter antidepressiva så har det ju inget med honom att göra men jag mår då ändå bättre än när jag satt fast i äktenskapet med honom.  


 


Nu ska jag ta och diska bort i köket, ta mig en skön dusch och sedan bara chilla i soffan. Hoppas att det nu är någon bra film på TV i kväll, om inte så får jag väl se något avsnitt av Ghost Adventures på youtube ;)

Önskar er alla en fortsatt fin söndagkväll.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards