Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2019

3 mån mellan inläggen är väl lagom? ;)

Av Malin - 1 augusti 2019 07:10

Och ändå har jag haft fler läsare än tidigare ha ha ha... Måste vara för att folk googlat på Sommarfesten och då hamnat här hos mig. Sommarfesten förresten var en riktig succé, bra väder, superba artister och totalt 60 000 besökare. Roligt att detta växer här i lilla Kalix och nu ser vi fram emot nästa år. 


       


Förfesten på Maris balkong var också trevlig i vanlig ordning, jag blandade drinkar med somriga smaker och mat tog vi från pizzerian i samma hus. Familjepizza passade perfekt när vi var 3 st och sedan fick ju även Mari mat till dagen efter :) Ofta är förfesten så trevlig att man bara skulle vilja fortsätta den och skippa själva festen men samtidigt så vill man ju inte missa artisterna. Var bara torsdagen som vi inte ides gå, var bara Peter Jezewski som var bra men vi hörde ju honom bra på balkongen :)


     


Något som hände på Sommarfesten var jag defenitivt inte beredd på, att jag skulle bli fullkomligt betuttad av en man. Inte vilken man som hellst men en av ordningsvakterna. På fredagen efter Vikingarnas framträdande gick vi till ett av öltälten och pang, när jag såg honom och hans oroligt fina ögon var det som att någon slog undan benen på mig. I dagarna två satt jag och trånade efter honom samtidigt som vi hade trevligt och surrade med människor. Sista kvällen en timme innan stängning kom jag på att jag skulle skriva ner mitt nummer och namn för att sticka till honom men hittade jag penna eller papper.... Nopp :( Vi hade alla bytt handväskor och hade inget sådant i väskorna. Nå, tänkte jag, jag får ta mod till mig och helt enkelt prata med honom och se om han vill ha mitt nummer. Ja ja, då var han borta och gick inte att finna :( Malins vanliga otur, bara att gå hem och sluta fundera på honom. Men så lätt är det inte när man hittat någon man fallit pladask för och jag gav mig inte. Gjorde en efterlysning på instagram, ledde inte till något dessvärre men jag gav mig inte. Kom på att en f.d kollega jobbat som vakt samma kväll och gick in på Fejjan och hans vänner och där.... Där hittade jag äntligen "min" vakt :))

Jag fick ju då ett namn och ort så jag checkade av honom på Ratsit och såg att han bodde ensam så då vågade jag skicka ett medd. Ångrar nu inte att jag gjorde det för när han kommer hem norröver igen så ska han komma till mig för att vi ska få lära känna varandra bättre över en bit mat. Tänk att jag vågade wooo hooooo....


     


Kanske vågade jag för att jag ÄNTLIGEN börjar känna igen mig själv, har mer energi och inte längre bryr mig om vad andra tycker och tänker. Hur denna förändring plötsligt kommit till mig är för att jag helt enkelt lagt undan Sertralinet. Man ska ju egentligen trappa ner underen längre tid och under samrådan med läkare men men... Jag hade inte tänkt sluta men när jag skulle förnya receptet så hade de inte tider de kunde ringa upp och datorn glömde jag bort så i stället tänkte jag att nu skiter jag i denna medicin, jag ska klara mig utan den. 

Jag tror ärligt att den har dämpat mig för mycket för nuu har jag mer energi, jag går inte längre runt och liksom gömmer mig utan jag har äntligen börjat att ta för mig av livet igen. Inget ont om antidepressiva mediciner, de fungerar men i mitt fall skulle jag nog slutat med dem tidigare. Samtidigt var nog detta rätt tillfälle att skuta md dem då det är sommar, jag har mycket att se fram emot och ett arbete som jag stortrivs med. Så bye bye Sertralin ;)


 


Livet har verkligen tagit en positiv vändning och här ska jag stanna har jag bestämt, första tiden var jag lite småyr och 2 ggr har jag haft någon typ av panikattack på natten där jag varit 100% på att jag skulle dö för att jag inte fick luft men numera försöker jag i stället tänka realistiskt och inte bara känna av känslan i bröstet. Jag SKA klara detta utan mediciner, så är det bara. 

Så vi har hunnit med en hel del roligt i sommar, Club40 i Happis, Bilutställningar, Sommarfesten, shoppingturer... Jag lever livet numera och sitter inte bara hemma och funderar på vad jag skulle vilja göra utan verkligen gör det i stället. Sommar, sol och glädje har numera tagit över mitt liv och jag älskar det :) 


           


Sedan har jag även piffat till mina naglar så att mina prinskorvar till fingrar ser ut långa och vackra ;) Elin på Miksa är suveränt duktig och jag ser fram emot mitt nästa besök hon henne. 

Nu ska jag fortsätta jobba lite, SFI är bara 2 dagar/vecka nu i en månad så jag fortsätter att hjälpa till med feriearbetarna, reggar deras närvarorapporter osv så att de får lön.


   


Hoppas att ni alla njuter av sommaren som antingen är kall eller supervarm, finns liksom inget mellanläge i år men vi ska inte klaga. Ta vara på de dagar vi har och gör det bästa av dem.


Tjillevippen

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Av Malin - Lördag 30 mars 07:25

Rubriken gäller givetvis inte alla men nog är det många liksom mig som sitter ensam när högtiderna ska firas. Tidigare blev jag ledsen när jag tänkte på det men numera orkar jag inte knappt bry mig. Jag har inte påskpyntat förutom att min godisskål...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards