Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg under februari 2019

Av Malin - 13 februari 2019 12:54

Ja då var det lillelördag och återigen ett tag sedan jag skrev, har varit slut i både kropp och knopp men framför allt i knoppen. Sist jag uppdaterade skulle jag till frissan för att piffa till mig och jag blev verkligen uppdaterad och riktigt nöjd med hur hon kunde trolla till mitt hår. Så nu är jag mer rödrosa än blond men lika glad för det är jag, om inte gladare :) En klar förbättring.


  


Nu har jag jobbat i 1 månad och jag måste säga att jag trivs som fisken i vattnet, ett jätteroligt jobb tycker jag. Givetvis så skulle det inte vara lika roligt utan bra kollegor och elever så ett stort tack till dem :) Det känns så otroligt skönt att vara på väg tillbaka till ett normalt liv men vägen är lång. När jag jobbar så orkar jag ju inte mycket hemma om vardagarna och gör jag något hemma blir sömnen rubbad och jobbet lidande. Det gäller att få alla små pusselbitar i livet att passa ihop och det är DET som kommer att ta tid känner jag. I natt sov jag i alla fall i ett från midnatt till larmet ringde kl 6.30 så det var riktigt roligt. Så länge har jag inte sovit i ett på 4 år så det var verkligen en liten chock för mig som är van att vara upp flertalet gånger om natten. När jag har kommit hem har jag ju brukat vara så trött att jag somnat efter maten men nu försöker jag att hålla mig vaken fram till midnatt så att jag verkligen ska sova. Fungerar bra ibland och mindre bra andra gånger. Malin får lära sig tålamod, så är det bara.


Idag när jag kommer hem ska jag i alla fall laga korvstroganoff för att portionera och frysa in, kanske att även en karrestek åker in i ugnen men den klarar ju sig själv bra där i stekpåsen :) Veckan som var gjorde jag Börek a la Malin, med andra ord Taco Börek och en gryta med köttfärssoppa. Har åter blivit lite bättre på att planera detta med matlagning och storkok så att det blir billigare och finns färdig mat i frysen. Väldigt bra de dagar som man inte orkar ställa sig och laga mat. 


   


I lördags var jag till Luleå, ingen nöjestripp men hade en tid inbokad för nya glasögon och ni må tro att det behövdes ha ha ha... Hade inte skaffat nya glasögon sedan -12 när jag fick 4 par i vinst då jag blev "Årets Glasögonbärare". Nu förstår jag att jag trots stor TV inte ser texten vissa gånger men när de nya glasögonen hämtas lär jag nog se tipp topp. Välkommen Malin till den progressiva världen ;) Passade på att även ta solglasögon med styrka och polariserade glas, har ju haft det i flera år och då är det svårt att vara utan. Skönt att inte behöva välja om man ska se bra och bli bländad av solen eller se dåligt men skydda ögonen. Det sista lät lite tjorvigt men jag tror att ni förstår vad jag menar :) 


Nä nu är lunchen slut och jag får allt fortsätta jobba, sitter och sätter ihop lite extra övningar åt eleverna. Efter jag slutar ska jag bara och handla innan jag åker hem. I kväll blir det som vanligt en lugn kväll i tv-soffan, under filten och med Wilma som sällskap. Vad skulle jag göra utan denna underbara hund.


Ha det bäst och sköt om er alla där ute :)


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards