Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 18 augusti 2019

Av Malin - 18 augusti 2019 11:27

 Så var jag här igen, förstår att de som följer mig blir smått chockade av att jag plötsligt har 3 inlägg som det inte är typ 4 månader mellan ;) Helgen har varit lugn och skön, Mari var förbi igår för lite fika och detsamma var hon i tisdags. Det är såååååååå skönt att äntligen ha fått lite rätsida på vardagen och att ha städat hemma så att man vågar ha folk att hälsa på. Och Mari är ju min försökskanin vad gäller bak och mat så igår fick hon smaka min kaka med svarta vinbär och kokosflakes. Den blev godkänd :)) Har i veckan även fått sockerärtskidor av pappa så de är rensade och portionerade i frysen, perfekta att sätta i när man gör wokgrösaker. I Fredags var vi en sväng till Karungi och hälsade på och då fick jag av min morbror 2 bitar lax att grava, snacka om att jag var barnsligt glad över den.... Den är nu gravad och i frysen. Nå, lite har jag ju smakat på hårdbrödmacka :)) Köpte även köttfärs så det blev biffar på ca 1 kg som nu också är i frysen. Skönt med ett litet lager.


       


I onsdags var jag så igen till Elin och fixade mina utväxta naglar så nu är de fina igen, så roligt att kunna piffa till dem så mina prinskorvar blir långa och vackra ;) I slutet av månaden ska jag även till frissan, blir bara toppning då jag har så mycket slingor i lila och rosa kvar i håret. Må ju bli lite snygg då vi har bokat in en hotellnatt i Luleå, blir jag, Mari, Carina och Erja som ska göra Luleå. Har även på kvällen bokat bord på Bishop Arms som vi har hört har bra mat och en massa att välja på för ölälskarna :) Själv så håller jag mig till grogg jag eller cider.


 


Och då till förra helgen    Då kom äntligen "min" ordningsvakt på besök, var från lördag till söndag. Och jisses vad trevligt vi hade, var så lätt att umgås med och vi kunde verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Även politik där vi röstar på samma parti vilket var otroligt skönt med tanke på klimatet inom politiken. 

Vi hoppas att kunna passa in en dejt snart igen då vi båda vill lära känna varandra ännu bättre. Jag måste säga att jag inte för en sekund ångrar att jag tog kontakt med honom. Nu hoppas jag bara att framtiden är ljus för ett förhållande då han är en helt underbar man. Manligt manlig men samtidigt med en mjukhet och känslighet. Smått förälskad är jag nog allt om sanningen ska fram ;)


 


Idag är det söndag, jag har satt mig framför datorn för att få fram lite material åt eleverna, rätt skönt lunk en söndag detta. Har redan ätit, gett Wilma mat och diskat, dammsugningen gjordes igår så jag kan ta denna dagen med ro och allt eftersom den går. Så blev en lite kortare uppdatering idag, men ändå lite är jubättre än ingenting alls ;)


Hoppas nu att ni alla får en fortsatt fin söndag.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards