Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 8 januari 2020

Av Malin - 8 januari 2020 12:09

Ja så var vi några dagar in på det nya året, inga drastiska saker har hänt och lika skönt är ju det ;) Jag har i alla fall bett en speciell herre att kliva ner från sina höga hästar och gjort ett avslut. Att försöka vinna tillbaka någon som är så otroligt självisk är svårt och jag är verkligen värd någon bättre. Att sedan när man blir ifrågasatt bara blockera och tiga ihjäl saker är hans sätt att hantera saker, oooootroligt vuxet. Han är bra på att kritisera människor och att dra in advokaten för det ena än det andra men att ta emot kritik och granska sig själv har han rakt inte lärt sig. Det som förvänar mig mest är hur en människa kan ändras från snäll och omtänksam till egoist. Ja ja, inget att analysera över mera utan det är bättre att jag går vidare och jag får tänka som så att jag har inte gjort något fel, jag ville bara att han skulle ha kurage nog att säga saker rätt i mitt ansikte men det var för mycket begärt.


 


Väldigt kloka ord och nedan ser vi hur vi hanterade det när vi var unga och man inte kunde blockera någon   


 


Som sagt, 2019 är över och 2020 är här. 2019 var ändå, C till trots, ett bra år. Jag slutade ju med mina antidepressiva vilket gjorde att jag genast mådde mycket bättre. Jag började jobba på SFI för att hjälpa läraren och det trivs jag superbra med och det har nog också varit en del av mitt tillfrisknande och att jag åter börjar hitta tillbaka till den sociala Malin. Har ju fått förlängt fram till sista juni och det var ju roligt besked när det kom :) 

Jag och Mari har ju hunnit med någon hotell weekend och sedan hade vi ju Sommarfesten med många bra artister och trevligt sällskap. Sköna kvällar på Maris balkong innan vi strosade ner till festområdet.

Givetvis har det hänt annat bra men inget jag kommer på direkt men i det stora hela så var 2019 ett bra år.


 


2020 hoppas jag också ska bli ett bra år eller kanske till och med ännu bättre :) Vi har ju redan bokat in dansgalan i Piteå med Vikingarna och Lasse Stefanz och sedan har vi sett lite på Smokey när de kommer till Lycksele i september. Givetvis har vi ju sommarfesten även detta år och just nu går man och väntar på att de ska släppa några artister. 

Jag tror att när man mår dåligt men även annars så är det viktigt att man har saker att se fram emot. Därför försöker jag att planera lite för året redan nu så känns det bättre. 

Jag har även bokat tid för den nya tatueringen och i slutet av månaden ska den bli gjord, har ju inte tatuerat mig på snart 7 år så det känns lite som att det är dags nu :)) Har innan jag ska till honom bokat in frissan också så får de raka den sidan ordentligt samtidigt som de toppar mig, slipper tatueraren börja raka och jag tror även att det blir finare rakning när frissan gör det ;) Oooohhhh, ser så fram emot det.


I måndags hade jag en liten tvätt och matlagningsdag, lagade etli kuru fasulye, en karréstek och stekte lite fläskytterfilé. Sååååå gott med etli kuru fasulye och jag passade även på att inviga min skål som jag fick i julklapp av min moster.

Måste nu försöka komma igång igen med  storkoken så att jag har färdiga portioner i frysen och inte slarvar med maten. Som idag tex så åt jag frukost kl 7 och nästa måltid blev när jag kom hem vid kl 15. Jag vet att det inte är bra och måste försöka få ordning på detta nu.


 


Blev ett litet glapp i mitt bloggande idag eftersom jag tänkte hinna det på lunchen men tiden räckte inte till när man börjar prata om vad eleverna ska göra med läraren i klassen. Nåja nu  är jag här för att avsluta inlägget på rätt sätt (enligt mig) ;)

Så nu är klockan 23.45, Wilma har precis varit ut och kissat så på ett tag ska jag hitta sängen. Hoppas verkligen att sova bättre än natten som var, somnade först vid 4.30 då det stormade på natten och det smällde på balkongerna när saker föll omkring. Natten innan sov jag inte heller bra då jag antagligen fick feber, vaknade supersvettig för att efter en stund frysa och så fortsatte det under natten. Och så drömmer jag ju när jag har feber så även denna gång... Jag gick någon kurs som var lagt till varuintaget på Gallerian här i Kalix. Jag var den enda svensken och mitt x från Grekland var också med. Jag var förvirrad och visste inte vad jag skulle göra då jag satt där i endast träningsskor och ett stort badlakan :)) Måste ha varit då jag var som varmast och svettades ha ha ha... Ja ja, någon som är duktig på att tolka drömmar? Varsågod och tolka ;)


Nå nu ska jag i alla fall hitta till sängen, hoppas att ni alla får sova gott och vaknar utvilade.


Tjillevippen Natti Natti



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards