Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 18 mars 2020

Av Malin - 18 mars 2020 11:59

Ja inte trodde jag att vi skulle behöva stänga skolan men nu är det gjort from i dag. Så jag får jobba hemifrån med att hjälpa läraren, vi kommer att i alla fall träffas 1 gång i veckan för att planera och stämma av, det är ju en himla tur att det finns internet för eleverna så att de kan fortsätta att studera och skicka in arbeten.



Ops.... Störs, återkommer med uppdatering på ett tag ha ha ha...


Tillbaka :) Blev lite längre än väntat då jag hamnade i telefon i 1 tim med en kompis och sedan skurade jag gallren längst ner på kyl & frys så att de är rena plus "gaspedalen" till dem :)) Nå nu är de rena och fina. 

Blev en del prat om corona när vi satt i telefon, visst ska vi ta det på allvar men för min del räcker det med rapporteringarna från myndigheterna. Jag tillhör dessutom riskgruppen men orkar inte oroa mig, kommer det så kommer det och då får jag deala med det då. Och detta toapapperssamlande, till vilken nytta? Jag har fortfarande inte förstått det, trodde att det satte sig mest på lungorna och inte att man ska bli dålig i magen och sitta på skithuset men jag kanske har missat något. Ja ja, vill man samla på toapapper så varsågod. 


 


Min bror och hans fru har ju lgh i Spanien, han blev stoppad av polisen när han var och joggade första dagen de insatte karantän. De får bara vistas ute när de ska handla, till apoteket, läkaren eller jobba. Har även en kompis som sitter i karantän på ett hotellrum i Spanien men hon hoppas att de ska bli hemflugna på torsdag vilket jag hoppas att de blir.

Hon delade detta foto av informationen de fått och det är verkligen inga små böter det handlar om när/om man bryter mot reglerna som är insatta.


 


För min egen del är jag mest oroad över att dansgalan i maj blir inställd :(( Så som jag har sett fram emot den och jag hoppas verkligen att detta är över till i juli när det arrangeras sommarfesten här, kommer ju så bra artister som jag vill se. Ja ja, nog om detta :))


Söndagen som var hade jag C på besök men innan hann jag baka ett lass mazariner :) Var ett tag sedan sist jag baka dem, ska gå igenom alla recept och se om det är något jag är sugen på att baka i helgen också.

Så C kom, vi hade det riktigt mysigt, låg över 2 tim på sängen och pratade om allt möjligt, från bilar till förhållanden och uppbrott. Jag hade tänt ljuslyktorna på sänggaveln så det blev extra mysigt, skulle bra gärna få vara så vareviga dag eller åtminstone någon gång i veckan men när man har ett avstånd på 8 mil och han har barnen varannan vecka så får vi anpassa oss efter det. Innan han åkte hem mumsade vi på lite chips med löjrom så helgen slutade toppen för mig i alla fall :) När jag sedan lade mig för natten lös fortfarande ljuslyktorna och hans kudde doftade av honom så jag somnade riktigt gott. 


     


Vi hade lite planer på att han ska komma i morgon och stanna över natten så jag håller tummarna för det så vi får lite mer tid innan det blir hans vecka :) 


Nu ska jag ta och strosa ut i solen med Wilma och sedan skura lite mer innan jag sätter ner min rumpa för dagen. Hoppas att ni alla får vara friska och inte påverkas alltför mycket av det som sker just nu.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards