Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 24 maj 2020

Av Malin - 24 maj 2020 12:08

Ja äntligen så kommer värmen, jag vet inte men jag har på känn att vi kommer att få en kanonsommar vädermässigt. De 3 sista morgnarna så har jag intagit frukost på balkongen i solskenet & igår/idag så har jag slappat på solsängen ett tag, var riktigt skönt men alltid vid lunchtid börjar det blåsa lite så då går jag in. 

Det jag nu längtar efter är att till veckan få plantera i krukor och lådor, krukorna kommer jag kunna plantera i men lådorna måste vänta till Buketten får in sailvernjurvindorna som jag beställt. Christer mailade igår att de mest troligt kommer på torsdag så nu håller jag tummarna för det.


   


Varje morgon och varje kväll oljar jag in naglarna, är noga med det så att de ska hålla. Vann ju en del produkter från Mavala tidigare och tog fram oljan och fick mig ett gott skratt när jag läste bakom... Så nu funderar jag på om mina naglar är smålulliga varje dag då det står ÖL ;) Brukar ju även smörja in dem mitt på dagen då man nu pga pandemin tvättar händerna otaliga ggr varje dag, åtminstone varje gång jag vart utanför lägenheten :) Jag är absolut ingen fanatiker men just att tvätta händerna är jag noga med just nu (mer än vanligt).


 


Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, händer ju inte så mycket när man mest är hemma ;) Ingen direkt skyttetrafik genom lägenheten. Träffar ju bara min far dagligen och Mr C när han kommer hit, hoppas snart att pandemin lägger sig så att jag kan ta bussen till honom. Jag är ju så otroligt nyfiken på hans nya lägenhet, hur han har det i sitt dagliga liv för hittills har vi ju träffats hos mig. Han har ju 4 barn och dem vill man inte "dra in" förrän man vet att det är allvar. Nu känns det i alla fall som dags att ta nästa steg och sist han var här sa han ju natt jag är välkommen till honom när hellst jag vill :) Kärleken är underbar ;)


 


Söndag, jag ska slappa lite nu och tror nog att jag ska sprätta en Smirnoff, ja så får det bli :) Önskar er alla en fortsatt fin söndag, ha det bäst och sköt om er.


Tjillevippen 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards