Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 5 juli 2020

Av Malin - 5 juli 2020 13:08

Ja och var tog solen och värmen vägen??? Nog för att regn är behövligt för vår natur men någon måtta får det väl vara :) Idag har jag tvättstugan men ska hämta upp allt från torkrummet snart så då kan jag bara ta det lugnt resten av dagen, möjligen att jag fixar renskav klart så att jag och C kan äta en gemensam lunch på tisdag innan han ska på jobbet. Det är så otroligt mysigt att få umgås varje vecka nu när han jobbar på orten och de dagarna han åker hem blir som en liten paus så vi nöter liksom inte på varandra. Jag är ju en person som även kräver egentid så det passar mig perfekt.

I morgon går jag ju på ett annat jobb i en månad, att kolla igenom och registrera feriungdomarnas rapporter och svara i telefon om det kommer några samtal. Ska säkert gå bra även om jag alltid tvivlar på mig själv. Så jag har precis gjort de rapporterna som kom in i fredags och tänkte att när då datorn redan är uppe kan jag passa på att uppdatera lite här med :) Så jag satte upp lite Pringles i en skål och sprättade en Halmstad Crush och började skriva. By the way, Halmstad Crush Mango Passion är grymt god så den kan jag varmt rekomendera om ni gillar tropiska smaker :)


 


I går började jag helgen med en kur som frissan gav mig, jag var nämligen och klippte mig i onsdags och då ville hon bara lägga i en behandling som gjorde det blonda kallare, så som jag vill ha det. Men men, mitt hår har ju sina egenheter, speciellt när det är blonderat så när jag blötte det på torsdag såg jag att det skiftade i blågrönt ha ha ha... Skickade medd till min frissa som bad mig gå förbi och få med mig en kur hem så lördagen började med en hårpeeling följt av en inpackning. Jag ser att det fortfarande har en svag blå ton men bara solen kommer tillbaka så ska det nog blekas bort :)


 


I veckan var jag även och fixade naglarna, det vill jag lova behövdes för de var långa och hade en rejäl utväxt. Lät henne fila ner de nya lite extra och när hon var klar var jag som alltid väldigt nöjd. Somriga och fina blev de. Jag som tidigare ratat rosa har börjat få lite dille på det, kan det vara åldern?


 


Shoppat lite har jag också gjort men fyndat... Vann ju ett presentkort på den lokala guldsmedsbutiken vid jul och hade ett till presentkort så när jag ändå skulle in på bolaget kikade jag in och hittade ett fint silverarmband från Thomas Sabo, jag har ju redan 2 st av dessa som man ska hänga berlocker i men detta var lite nytt då de slipat länkarna lite. Roligt när man uppdaterar en befintlig vara med lite slipning. Då jag hade presentkort behövde jag bara betala 79:- så helt ok :) 

Sedan beställde jag en diamond painting, jag har ju i all tid broderat men ville testa på något nytt och hittade en väldigt fin tavla så nu väntar och längtar jag till materialet kommer så att jag får börja jobba med pärlorna :) Även denna fick jag billigt, ca 300:- rabatt hade de på den. 

Det sista jag köpt är en poncho av märket Hot Lava, har länge sett på den men då den gick på 1000:- blev jag snål. Låg i sängen och surfade när jag såg att ett företag hade den på rea så jag fick den för halva priset, kunde ju inte fundera längre då heller så nu är den på väg hem till mig :)) För er som inte hört talas om Hot Lava så är det ett märke med lite bohemiska kläder/skor/smycken. De har helt underbara färger och mönster, för att inte tala om deras sandaler med stenar, tyg och snäckor suck... De är så snygga. Kika gärna in dem på www.hotlava.nl


     


Nu ser jag att tiden rinner iväg så tvättstugan kallar, sköööönt när det är bortgjort. Hoppas att ni alla får en fortsatt fin helg och att solen och värmen kommer åter. Framförallt hoppas jag att ni får vara friska och följer de rekomendationerna som finns.

Sköt om er.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards