Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 9 juli 2020

Av Malin - 9 juli 2020 08:16

Ja snart är det helg och min första vecka som vikarierande feriehandläggare är gjord :) Såg på vädret och jag får nog passa på att ta vara på solen idag då de visar sämre väder till helgen igen :( Det är ju ändå fördelen med att jobba hemifrån, att jag kan sitta ute och jobba de dagar vädret tillåter. Veckan har gått bra så jag kommer nog inte att ställa till med så mycket kaos till ordinarie feriehandläggare är på plats igen i början av augusti ;) 


 


Älsklingen ser jag lite mindre i veckan, var här måndag till tisdag och i helgen när han jobbar så arbetar han extra med det han gjort i över 20 år när han slutar... Krogvakt :) Så vi ses nog först till veckan om han inte kommer söndagkväll, vilket jag tror för han lär vara rätt trött när han slutar 22.30 och då är det inte direkt läge att börja köra hemåt. Precis som mig så mådde han väldigt dåligt efter skiljsmässan, båda våra dåvarande partners var otrogna och då åker ju även självförtroendet i botten. Vi känner igen oss i varandra, vi har även båda efter hamnat i depression men tagit oss ur den på olika sätt. Det är så otroligt skönt att kunna prata om allt detta och med någon som vet hur det är när man realistiskt vet hur verkligheten är men känslan i bröstet är en annan. Han har fått höra hur j-a dålig han är både av sitt x och f.d svärmor och det har spridits skit, typiskt de som varit otrogna att försöka lägga skulden på någon annan medan man egentligen skulle sopa rent framför sin egen dörr först. 

Jag har för att påminna honom om hans värde beställt en betongängel med egenvald text för att påminna honom om hur värdefull och bra han faktiskt är som person.


 


Otrohet ja, fy för någon sådant... Då jag själv vet hur jäkla ont det gör när den man delar livet med gör något sådant så skulle jag aldrig någonsin kunna utsätta min partner för det och förresten... Varför gå in i ett förhållande och tom gifta sig med någon om man ändå bara vill ligga runt??? Är det då inte bättre att vara singel och ligga runt med gott samvete utan att såra någon. Dessvärre är det ju den man sedan träffar som får ta smällarna när man har svårt att lita på någon igen. Vid minsta lilla sak som påminner om x:ets otrohet så drar jag ju slutsatsen om att min nya också är otrogen, svårt att förklara med ord men jag tror att ni förstår hur jag menar. Det är dock mycket bättre nu för C har fått mig att känna mig älskad på ett annat sätt. Otrohet kom ju naturligt upp som ett ämne redan första gången vi träffades när jag faktiskt hade vågat kontakta honom och bjöd hem honom på middag :) Fattar inte ännu att jag vågade men jag är så glad att jag tog kontakt för nu har jag (enligt mig) världens bästa man vid min sida.


 

Lite från min x-mans kk när han gift om sig efter mig. Vet inte hur hon hittade mig då jag tog bort hans efternamn och förstår defenitivt inte varför hon utsåg mig som någon bästa kompis. Detta är bara de sista meddelandena och innan svarade jag inte ens men hon fortsatte skriva. Efter detta blockerade jag henne men tror ni då inte att stolpskottet hittade mig även på instagram, blev dock blockerad på stört även där ;)

 

 

Ja ja, nu ska jag inte skriva mer om det men jag vet att jag inte är den enda som blivit bedragen och jag vet även hur ont det gör även om man inför vänner försöker vara stark och låtsas som att man skiter i x:et.

 

Innan jag avslutar, ska ju och hämta upp lite närvarorapporter, så vill jag slå ett slag för en helt underbar hudkräm från Hawaiian Tropic. Har testat många olika men detta är min favorit som jag fick hem förra veckan, det är egentligen en efter sol men jag använder den som en vanlig hudkräm. Den återfuktar bra och doftar dessutom helt underbart mmm.... Har inte smort in mig sedan igår men luktar ännu svagt av den så har ni inte testat den, gör det :)

 

 

 

Nu ska jag piffa till kalufsen och fixa till mig så jag kan visa mig ute ;) Ska även in på ICA för att handla åt min far så vill ju inte se ut som ett åkerspöke ;) 

Ha en fortsatt fin dag och håll er friska och krya. Har ni semester njut i fulla drag, ja även om ni jobbar. Avslutar med ett foto taget i morse på min balkong :)

 

Tjillevippen

 

 





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards