Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 26 januari 2021

Av Malin - 26 januari 2021 16:56

Det har varit en lång månad ekonomiskt när man fick lönen innan jul, verkligen på tiden att den kommer nu. Först ska räkningarna betalas, jeansen som jag beställt hämtas och håret klippas då det var alldeles för länge sedan nu. Sedan ska jag även beställa ett par träningsskor då mina gått hål i :( Nu ska jag INTE köpa ännu ett par jogging i tyg för det är så jäkla ohållbart utan nu blir det i läder, länge sedan jag hade det men det är nog bästa valet för mig. Hittade ett par snygga från Nike som snart ska pryda fötterna :)


 


Ja denna månad kommer jag att få hålla i de lilla pengar som blir över vill jag lova men jag gör många soppor som går att göra utan kött i så det ska jag tillaga, blir bara lite extra bönor i. Kommer att bli mycket storkok i helgen, portionera in rätterna och frysa in så jag har. Blir billigast med storkok i stället för att handla flera gånger i veckan, mycket ägg, tonfisk, yoghurt med bipollen som jag såg att det fanns kvar i frysen av. Nå, det kommer att gå, allt mättar ju och det är ju inte för hela livet :) Vill jag sedan lyxa till det en helg så kan jag äta löjrom med creme fraiche och hackad rödlök på chips för löjrom finns i frysen :) Blir inte till att tröstäta i alla fall ha ha ha... 


Tröstäta ja... I lördags insåg jag att jag och C aldrig kommer att kunna bli mer än vänner, det finns helt enkelt inte plats för mig i hans liv. Han har barn varannan vecka, föräldrar som han hjälper, jobbar heltid och studerar samtidigt plus en massa andra saker.

Ska man ha något så ska man nog kunna träffas oftare än med 2-3 veckors mellanrum och om man verkligen älskar någon så gör man plats för dem i stället för att tex klicka bort samtal och sedan skicka sms och fråga om det var viktigt... Eller strunta i att svara på sms för att man är trött, jag är också trött ofta men tar mig tid. 


 


Tårar har jag fällt nog i helgen, bara ämnet kommit på tal eller om tanken på honom kommit upp så  har ögonen tårats. Jag har valt att försöka gå vidare så snabbt som möjligt, har inte börjat dejta men släppt in en man som redan innan jag träffade C var intresserad och ville träffa mig men jag gav honom aldrig chansen. Jag har sagt åt honom att jag inget kan lova men att man kan träffas över tex en fika eller en bit mat för att börja lära känna varandra. Han har också en del i bagaget och det är dels därför som jag tvekar, jag vet inte om jag orkar bli satt i sista hand igen plus att jag trotts allt fortfarande har väldigt starka känslor för C. 

Detta måste ju låta som att jag är helt virrig i kolan och det är jag nog faktiskt, vet inte vilket ben jag ska stå på och åt vilket håll jag ska gå. Men bästa sättet att glömma C som partner är nog att ge sig ut i dejtingträsket igen men samtidigt så är det ju inte det bästa läget just nu heller i och med pandemin. Får vara glad att det finns chat och telefon sådana här gånger även om jag egentligen hatar det och vill ses irl.

Ja ja, vi får vällan  se hur det går, finns ju ett till alternativ, fortsätta vara singel.


 


Har i alla fall igår skrivit på jobbkontrakt fram till sista juni, är roligt när de tycker att man gör ett bra jobb och vill ha kvar en längre. Blir därefter ingen semester vad det verkar som utan då ville feriehandläggaren att jag liksom de 2 sista somrarna ska jobba för henne i ca 1.5 månad så att hon får ha semester :) Tackar jag inte nej till, sommarkvällarna är långa så man hinner ändå ta vara på det vackra vädret (som man hoppas på). 

Därefter vet jag inte vad som händer, om skolan vill anställa mig igen eller om jag helt enkelt får gå hemma vilket är det sista jag vill. Vet att jag då skulle få lätt att falla tillbaka i sämre mående och det vill jag rakt inte när jag nu äntligen är en bra bit på väg tillbaka. 


Yes box, det var lite av de tankar som löper amok i mitt huvud just nu, vill lova att jag haft en hel del huvudvärk sista dagarna. Hoppas att ni alla mår bra och får ha hälsan.


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards