Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 31 januari 2021

Av Malin - 31 januari 2021 12:10

Visst är det så att helgerna går alldeles för fort? Att vardagarna går fort gör mig absolut ingenting men helgerna... Det är ju bara 2 dgr som man får vila upp sig och den ena av dem går i regel åt till att städa, tvätta och laga mat. En dags vila med andra ord, det är på tok för lite. Kommer något parti på att vi även ska göra fredag till en helgdag så kommer jag att rösta på dem i nästa val ;) he he he... Men det är klart, efter ett tag kommer man väl åter att klaga på att helgerna går för fort, är ju så man är liksom, aldrig nöjd :))

Och här sitter jag vid datorn när jag har kvar att dammsuga men vad gör det om 100 år, kan ju om jag vill dra en dans med den i morgon eller helt enkelt senare idag när jag ändå har tvättstugan. Hmmmm, kom just på att söndagar är vilodagar så jag kanske inte får städa idag ;)


 


Tittar på mina naglar när jag skriver, visst de är ok för att vara mina egna, starkare för att jag smörjer dem och använder Depend Overnight Strengthener men... Vad jag saknar de som Elin fixar åt mig om sommaren, de långa färgglada naglarna som gör att fingrarna ser ut längre. Och sommaren, vem längtar inte efter sommaren? När man får plantera blommor och göra mysigt på balkongen, en liten hutt eller grogg när man har lata stunder på solsängen. Färska jordgubbar, söta och goda. Jag vill ha sommar nu och hoppas att tiden till det börjar grönska går lika fort som den gjorde fram till jul.


   


Balkongen ja... Klurar på hur jag ska komma ut och släcka min julslinga, fick upp dörren typ 25 cm när jag tog i ordentligt. Får ta min minispade och försöka lösa det för bör nog även skotta den helt men då får jag låna spaden som vi har på gården. Så här ser den ut just nu efter allt snöande :(


 


Från väder och vind till det jag beställde i månaden... Kom förresten på hur jäkla dålig jag är på att köpa kläder och skor, nu har jag bara ett par svarta jeans och det var därför jag beställde ett par nya. Jag är dålig på att köpa kläder och ännu sämre på att bedömma min storlek, när man kan dra upp ett par nya jeans utan att knäppa upp knappen, tror ni att de då är för stora??? Ha ha ha... Ja, de åkte i retur i torsdags för att bytas till 2 stl mindre.

Jag fungerar så att jag köper sällan och hittar jag ett plagg som jag verkligen trivs i, ja då köper jag 2-3 st :))

Nike skorna däremot är helt perfekta, nu ska jag bara vänja mig vid att de är vita, vet inte när jag sist hade vita skor och då tycker jag att de ser ut som riktiga kryssningsfartyg på fötterna ;) Ska i morgon börja gå in dem eller ta en kryssning med dem ;) Hur som hellst, perfekt storlek och grymt snygga är de. När jag håller dem i handen ser de inte stora ut så jag kanske kan bära omkring dem i stället ;)


  


I torsdags var det dags för något som jag inte alls tycker om, att få påkopplad dygnsmätaren :( Under dagen tar den blodtrycket varje hel- och halvtimme och på natten varje heltimme. Rör man sig när den tar trycket så tar den om och om och om.... Och försök sova när den varje heltimme stramar åt runt armen... Går inte alls så det blev en sömnlös natt där jag typ bara låt och väntade på varje heltimme för att sedan försöka sova till nästa gång vilket inte alls fungerade :( Kl 6 på morgonen tog jag av den så att jag hann "dvåla" 30 minuter åtminstone innan jag skulle upp. Ska ta och logga in på 1177 för att se om resultatet har kommit in. Resultatet? Låter som att jag varit med i någon tävling, VM i kast med liten blodtrycksmätare :))


 


Nä, nu jädrar ska denna tanten ta tag i denna dag, disken är i alla fall klar så nu ska jag ta och dammsuga så det är klart. Inget roligt men skönt när man är färdig och kan sitta ner och vänta på att det är dags för tvättstugan.

Ni får ha det så bra alla där ute, tänk på att hålla avståndet och håll er hemma om ni är sjuka ;)


Tjillevippen


 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards