Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 2 september 2021

Av Malin - 2 september 2021 12:39

Ja, snart så är första arbetsveckan efter semestern över och jag är sååååååå trött. Ändå så var jag ledig igår när pappa skulle hämta sina glasögon i Boden. Fritid efter jobbet, vad är det? Beroende på hur man sTuer det så har jag ju fritid men att sova bort den känns inte så roligt men det är det jag gör när jag kommer hem. Den som har levt eller lever med psykisk ohälsa förstår vad jag menar, man är inte kroppsligt trött men huvudet... Jag är ju absolut bättre än jag varit men jag är inte fullt ut frisk än och det mörks ibland när jag är det det är mycket pratande och ljud under dagen. Blir trött redan vid lunch, som nu skulle jag helst vilja lägga mig ner och sova men på 15 minuter kommer eleverna så bara att härda ut, sova får jag göra när jag kommer hem. 

Tur att Wilma också är en soffpotatis när vi är hemma och gillar att slappa/sova på soffan. Wilma förresten, min fyrfota följeslagare fyllde hela 12 år förra fredagen :)  Blev en ny pip till present, en stor säck med Acana foder & kloklipp. Den gamla pipen fick pension och ligger på fotot nedan i bakgrunden medan jon jobbar på den nya som numera inte piper något alls ha ha ha... Det är det första hon gör, fixar så att pipen lossnar.


    


Idag har jag ätit 2 kokta ägg till lunch, rena rama lyxlunchen ha ha ha.... Nåja det mättar och jag får äta bättre när jag kommer hem. Köpte i förra veckan lite över 6 kg lax som nu är skurna i lagom bitar och i frysen, ugnsstekte också en bit och när jag såg i frysen hittade jag ett paket filodeg. Hmmmm, kom på att jag skulle testa göra filodegsrullar som fylldes med ugnsstekt lax och fint hackad rödlök och jäklar vad goda de blev :) Perfekt att ha med på jobbet till lunch då man kan äta dem kalla, yummy.... Rullade dem bara, lade dem med skarven ner på en plåt klädd med ugnspapper, penslade med smör och strödde på sesamfrön.


   


Jag har börjat känna att jag saknar mina och Maris hotellweekends i Luleå, vi hade ju så otroligt roligt på dem men snart ska vi väl kunna ta en hoppas jag. På fejjan kommer det ju varje dag upp minnen och där kom igår upp minnen från just en sådan helg -19 när vi tydligen hade druckit rätt bra. Från min text verkar det ha blivit några Harvey Wallbanger och B52 kvällen innan och även på Maris foto med just B52 :) Jag är dock ingen storätare på den och då jag utesluter kolhydraterna så blir det mycket kött, ägg och grönsaker på min tallrik :) Åhhh, vad jag nu blev sugen på apelsinjuice, har knappt dryckit det sedan jag fick min diabetes... Hmmm, undrar om jag ska unna mig en Brämhult idag :)) Hur som helst så hoppas jag att vi snart kan ta oss en hotellweekend igen och ha lite trevligt.


   


Nä nu har jag svamlat nog för idag, trött i luvan och inga elever än men vet att det ska komma någon snart så jag ska vällan avsluta för idag då :) Avslutar med Agneta Patrulls tips.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards