Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 9 september 2021

Av Malin - 9 september 2021 12:15

Ja, efter första veckan blev jag liggande med feber, rosslig hals och snorandes. Började egentligen redan förra måndagen men tänkte att det inte var så allvarligt. Fredagen började dessutom inte på bästa sätt då jag somnade först vid 5.30 och kl. 6.45 ringde alarmet, snacka om att jag for till jobbet med ögonen i kors och det blev en riktigt tung dag. Speciellt då jag bara hade en enda elev som dessutom är självgående och bara ställde någon fråga då och då. När jag kom hem åt jag bara och lade mig, hade så tur att pappa hade med sig mat till mig i form av karré, potatisgratäng och pepparsås så jag slapp även laga mat. Sedan har min helg tillbringats i sängen, knappt orkat se på TV och gjorde jag det somnade jag ändå iväg från programmet eller filmen. Nätterna var varma och svettiga fast jag hade fönstret ordentligt öppnat så tur att jag hade min Ac att slå på ett tag ibland.


   


När jag på söndag morgon checkade Facebook fick jag ett medd. på Messenger från en kille utanför Stockholm som tydligen ansåg mig intressant. Trevligt givetvis att bli uppskattad men då jag inte var intresserad så svarade jag att jag inte var singel. Men på Facebook står det att du är singel sa han då… Sa bara att jag måste ha glömt att ändra det ;) Jag och C ses ju ibland men jag vet ärligt inte vad vi har just nu, om vi är vänner eller mer, vi skulle pratat om det men det blev så hastigt vi sågs sist så det blev inte av. Nå, roligt att det faktiskt finns andra som är intresserade av en, är ju inte direkt van vid att någon tar kontakt av det skälet så att säga. Igår är jag stod på ICA i kassakön så fick jag ännu ett meddelande från honom, har inte svarat och tänker nog inte heller göra det eftersom jag inte har något intresse av att ha kontakt.


   


Hade när jag låg sjuk i alla fall lite godis att trösta mig med, jag som slutat med socker ha ha ha… Köpte förra veckan hem lite blandgodis och det kanske var tur, även om jag har diabetes så kommer det gånger när jag bara trycker i mig ;) Gott var det i alla fall även om det inte var så nyttigt. Hade mat hemma så att jag klarade mig, fördelen med storkok så att man har färdiga portioner i frysen. På tal om mat och sötsaker, såg att Zeina’s ska börja sälja baklava så den måste jag testa när den kommer in på t.ex COOP eller ICA.


     


I morse så var jag och tog lite prover, tycker att det är så sjukt jobbigt när man ska fasta från kl 22 kvällen innan och sedan inte heller ska kissa på 4 timmar innan. Jättelätt att hålla sig på morgonen, jag ställde mitt larm kl 3.30 för att kissa en sista gång men kl 5.30 kunde jag inte hålla mig längre så det fick allt hålla tillgodo med de 2 timmarna. Får nu hoppas att proverna är bra, var min diabetessköterska som hade beställt dem. Skrattade när hon tog min längd, visade bara 160 cm så jag frågade om jag kanske börjat växa nedåt som korumpan eftersom jag normalt är 163-164 cm ha ha ha… Jag tror dock att det handlade om att jag kanske inte stod helt rakt pga. min rygg som värker. Då jag inte hade fått äta så åkte jag på vägen till jobbet förbi OK/Q8 och köpte en macka, de har så grymt goda smörgåsar, speciellt en med bacon och kyckling, grönsaker osv i mörkt bröd. Till det köpte jag en Celsius så att jag skulle vakna till. Kom till jobbet 30 min innan så jag hann i lugn och ro äta och ta min medicin som jag inte heller fick ta innan provtagningen. Känns som att det kommer att bli en rätt skön dag här på jobbet och nu har vi ju lunch så då kan jag chilla och blunda ett tag.


  


Hoppas att ni alla får en fortsatt fin dag & jag avslutar som vanligt med kloka Agneta Patrull, denna gången vid poolen i Grekland med väninnan och kollegan Morgana :)


Tjillevippen





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards