Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 29 september 2021

Av Malin - 29 september 2021 12:42

Så var det äntligen lillördag, då vet man att snart är det fredag igen. Ska nog unna mig en Smirnoff Ice Double Black som jag fick i present av min väninna. Satt även och kikade igenom lite recept och tror att jag idag ska laga mammas currygryta, om jag inte är för trött efter jobbet som jag nu varit denna vecka då det blivit heldag eftersom en lärare är borta och jag är i hennes klass. Har i en vecka nu haft ont i huvudet förutom den lilla förkylningen, vet inte vad det kan vara för fel men jag ska till sköterskan den 8:e får hon checka upp det om jag fortfarande har ont. Kan ju vara mitt höga blodtryck som spökar och att medicineringen måste justeras.


 


Igår såg jag med eleverna filmen Sommaren med Göran, allt enligt lärarens instruktioner, men jag tror att den var lite svår för eleverna ibland då de pratar så otroligt snabbt i vissa scener. Men när vi efter såg på foton från filmen och de tillsammans fick berätta så gick det ändå bra. Idag efter lunch så ska de få ta fram bilder på sina länders flagga, söka fram information om flaggan och sedan berätta om den för de andra eleverna. Tror att det passar bra då man oftast efter lunchen blir trött och jag tycker dessutom att det är viktigt att prata och inte bara sitta med näsan i boken. Har själv tagit fram information om vår svenska flagga så att de får lära sig lite mer om den också.


 


Nu sitter jag på lunch, har just ätit en macka från OK/Q8, de har verkligen grymt goda mackor, rejält mörkt bröd och inte detta solkiga ljusa bröd som baguetterna på övriga affärer har. Idag köpte jag en ciabatta fylld med kycklingfilé, hickoryrökt bacon, sallad och caesardressing, så otroligt god. Bara ett tips.


 


Solen kikar in & det ger en lite vårkänslor faktiskt fast det är höst ute. Usch, jag ser verkligen inte fram emot den långa kalla vintern, jag vill ha sommar året om. Redan nu har mina knän börjat tjorva & värka, hatar årstiden vi har framför oss just pga. mina knän och fötter som värker extra mycket då. Varje kväll får jag sitta i badrummet och spola fötterna med varmt vatten för att värken ska ge med sig, jag gör så för att slippa äta för mycket starka värktabletter och det hjälper faktiskt. Måste till vintern köpa mig nya fårskinnstofflor, det är verkligen det skönaste man kan ha på sig under vinterhalvåret och de gör att fötterna inte värker lika mycket. Måste nog säga att just i år är jag minsann lite avundsjuk på min bror och hans fru som i veckan ska bila ner till Spanien & bli där till i maj.


Nu droppar eleverna in, en står och ber bakom skärmväggen hör jag. Ska jag ta tag i det vi ska göra i eftermiddag. Hoppas att ni får en riktigt fin eftermiddag.


Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards