Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 24 mars 2022

Vilken skitstart på dagen....

Av Malin - 24 mars 2022 10:37

Ja dagen hade kunnat börja bättre, egentligen var det redan gårdagskvällen som gjorde att morgonen blev usel. Satt igår kväll och såg på TV samtidigt som jag på mobilen checkade tackkort på internet och var man kunde beställa dem med pappas foto på. Plötsligt frös skärmen och sedan slog mobilen av, snacka om panik, hela mitt liv typ finns i mobilen (lite överdrivet kanske).... Men där i har man ju foton som man ännu inte hunnit ladda ner på datorn, anteckningar, kalendern osv osv... Jag brukar kalla mobilen för "min förlängda arm" då den typ är min assistent. Nu kommer jag defenitivt börja ha ett block hemma där jag skriver in det som är viktigt så att det inte går förlorat ifall mobilen går sönder. Den gick sedan inte att slå på och jag försökte även sätta i laddaren fast jag visste att batteriet hade varit 100% vid tillfället den slog av. Var till Elektriska här och han fick igång den men då var plötsligt batteriet totalt urladdat och när han slog på stod det "systemfel". Har nu den på laddning medan jag jobbar så ska jag se hur den fungerar till i morgon och jag hoppas verkligen att jag inte behöver en ny. 


 


Tur i alla fall att det inte var i lördags det skedde för då hade jag garanterat kastat den i väggen ha ha ha... Jag är ju i det uuuuuunderbara klimakteriet och har inte menstruerat ordentligt på ca 2 år, kan ibland ha blött lite en eller två dagar men inte mer. Så i lördags morgon vaknade jag på ett uruselt humör och förstod inte varför, började sedan blöda och har nu haft en helt normal menstruatuion. Jag har verkligen glömt hur det är, smärtorna och den uppvullna magen plus humöret, den hemska irritationen och ilskan som infinner sig. Dock behöver jag inte choklad som många kvinnor men jisses denna gång vad jag var hungrig, kändes som att jag bara grävde i mig all möjlig mat i helgen och början av denna vecka ha ha ha... Hoppas nu att detta typ var slutspurten av klimakteriet och att jag slipper pms framöver totalt. 


   


Allt detta gjorde att jag i natt knappt sov efter mobilen lade av, tankarna löpte amok och det slutade med att jag fick flytta från sängen till soffan så natten tillbringades med att se när det skulle köpas semesterbostäder på 4:an. När jag vaknade 6.30 och skulle på toaletten så fick jag givetvis kramp i lårmuskeln och det gjorde något så in åt h-ete ont, är ju inte direkt någon liten muskel. Jag vet ju vad det beror på så idag ska jag försöka att dricka vatten på jobbet för det gjorde jag inte igår, när jag får vätskebrist så får jag alltid kramp i lårmuskeln så bara att pimpla vatten idag :) Vilken helt underbar start på dagen jag fick ;) Nå, det kan bara bli bättre nu mennog längtar jag till jag slutar, då har jag dock bokat tvättstugan så ingen ro och ingen vila förrän den är klar och badrummet skurat. Skulle även behöva ångtvätta köksmattan så det kanske jag också tar tag i medan tvättmaskinerna jobbar. 

Nu ska jag chilla lite innan eleverna kommer efter lunchen, hoppas att ni hade en lugnare start på morgonen och har en fortsatt fin dag.


Tjillevippen


 

 
 
Ingen bild

Jocke

28 mars 2022 12:24

Kul att du har börjat blogga igen, Malin! :) Tittat in här då och då och trodde du hade lagt av ett tag. Men vad tråkigt med din mobil. :( Och just som du säger, alla foton, filmer och annat man har sparat i den...Jag brukar själv ladda ned det i datorn med jämna mellanrum, det jag tycker är viktigt. Sen kan ju den krascha också, förstås...Så därför brukar jag spara ned från den på USB-minnen också. ;)

Svårt att veta eller gissa sig till felet när man inte kan titta på den, annars hade jag gärna försökt hjälpa dig! Jag gillar när kvinnor ber mig om tjänster, råd och hjälp med saker...:) Låter mig fixa och ta hand om saker. Alltid varit väldigt svag för damer som anspelar lite på sin kvinnlighet och spelar en "dam i nöd" för att få hjälp. ;)

Hoppas det ordnar sig och att du inte behöver köpa en ny i alla fall! Och att du ändå kan få en trevlig vecka. :)

/Mvh Jocke

Malin

5 april 2022 12:20

Hejsan Jocke :) Vad roligt att du kikar in ibland, även om nu jag kan vara rätt kass på att uppdatera men ibland känns det som att man bara kan skriva "se föregående inlägg" ha ha ha...
Jag hade så tur att killen på affären fick den att fungera, eller batteriet hade tydligen laddat ur även om jag till 100% vet att det var fulladdat. Han sa att den visade på systemfel och att något måste ha jobbat i bakgrunden. Nu är alla viktiga foton och information säker ifall att det händer igen. Den är ännu lite knäpp och parkerar samtalen i tid och otid men det är ju bättre än att behöva köpa en ny :)
Jasså, du gillar att hjälpa damer i nöd? :)) Min kompis var besviken på mig när vi var på Mallorca då jag lagade toalettstolen så inte den snygga vaktmästaren behövde komma ;) Jag är rätt bra på att reda mig själv och har alltid varit så.
Hoppas att allt är bra med dig och att även du får en fin vecka.
Mvh Malin

 
Ingen bild

Jocke

6 april 2022 21:39

Batteriet låter ju lite märkligt om du vet att det var fulladdat? Systemfel mera troligt. Men det går ju inte alltid att lita på tekniken och att den gör det den ska, det har vi nog alla upplevt. Vad bra att det ordnade sig hur som helst! Man får ju lita på att de kan sina saker på affärerna.

Bra där med toan! Men det kanske var en besvikelse för vaktmästaren i fråga att han inte fick träffa er också… Han kanske hade gått runt och hoppats på det hela tiden som ni var där! :)

Ja, det är väl alltid kul att få chansen att kunna fixa något åt kvinnor som de vill ha hjälp med och känna sig lite behövd. ;) Men det är ändå skönheter som använder stringtrosor som har mig främst lindad runt lillfingret, som tidigare nämnt… Tycker det är så sexigt att du gör det. ;)

Malin

7 april 2022 13:05

Ja eller hur men nu fungerar den i alla fall och det är ju huvudsaken :)
Jaså, string ja... Ska ärligt säga att när man är på jobbet och ensam så är det erotikdödare som gäller ha ha ha....

 
Ingen bild

Jocke

8 april 2022 00:40

Alltid tyckt det är det absolut finaste, snyggaste och vackraste som finns när kvinnor har det, men har faktiskt själv undrat lite just över bekvämligheten med nämnda plagg... :/ Att ha den där tygremsan mellan rumpan hela dagarna då. Men många har ju sagt att de är både smidigare, skönare och bättre än vanliga då man både slipper trosränder och att det knölar ihop sig, så man får väl tro dem på det. ;)

Malin

8 april 2022 11:44

Du får helt enkelt inhandla ett par string för män ;) Jag har inte använt den typen på snart 20 år men när C köpte mig så har jag använt dem för hans skull :)

 
Ingen bild

Jocke

8 april 2022 20:14

Varför gjorde du det förr då? Blev de obekvämare med åren? :)

Tror inte min bakdel skulle göra sig så bra i dem, tyvärr... Lite för platt och hårig och allt... :D Sen skulle det nog bli svårt att få plats med "paketet" också, det vore nog främsta problemet. ;) Nej, vad jag har hört så brukar kvinnor mest uppskatta män med boxerkallingar. Dock tycker jag briefs är bekvämare. Det är ju olika från person till person det där, både vad man trivs i och passar med. Och huvudsaken är ju att man känner sig bekväm själv. Med val av underkläder och det mesta annat. Men jag måste erkänna att kvinnor med string är lite min fetisch… De kan göra precis vad de vill med mig. ;)

Malin

10 april 2022 03:21

Jag vet faktiskt inte 😀 De liksom bara försvann i mitt tänk & sista åren har det kommit snygga trosor som har övervägande spets bak.
"Paketet" ska nog inte vara något problem då de är anpassade för män.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Av Malin - Lördag 30 mars 07:25

Rubriken gäller givetvis inte alla men nog är det många liksom mig som sitter ensam när högtiderna ska firas. Tidigare blev jag ledsen när jag tänkte på det men numera orkar jag inte knappt bry mig. Jag har inte påskpyntat förutom att min godisskål...

Av Malin - Lördag 23 mars 07:24

Ja så är det, vet inte hur många gånger jag försökt skriva här men jag har helt enkelt inte orkat. Själv har jag tänkt att det är vårtrötthet som de äldre brukar tala om men arbetsförmedlaren och min kontakt på försäkringskassan tror att det är för a...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards