Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 25 februari 2022

Av Malin - 25 februari 2022 10:25

Så var det fredag igen och kl 13 tar jag helg, känns dock inte lika speciellt som när man var ung och sprang på krogen. Kanske att man skulle blanda sig en liten rackare i kväll bara för att man kan, är ju riktigt gott ibland med en egenblandad grogg med tropiska smaker. Ja ja, får se, om inte så blir det väl i vanlig ordning isvatten när jag sitter framför tv:n så kan jag i stället köpa mig någon cider i morgon när jag ska med pappa till Happis och handla. Han ville att vi i morgon åker och handlar det sista som behövs till hans kalas så vi åker rätt tidigt så att vi även kommer hem i tid, det brukar inte ta så länge då vi är rätt effektiva.

Idag är det riktigt fint väder, redan kl 8 kom solen fram. Var innan jobbet och handlade en låda med kakor till klassrummet så att eleverna får något gott till rastens kaffe och te. Skrev på att en kaka om dagen håller doktorn borta från magen, ja jag vet att det ska vara äpple men man kan ju få ändra lite tycker jag efter vad man bjuder på. Snö har vi fått mer av i veckan och nu tycker jag i alla fall att det får räcka, men det är i alla fall ljust och rent ute när det är nysnö. Wilma trivs i alla fall i snön :)


   


Då jag slutar kl 13 idag, kommer bli riktigt skönt med helg. Ska bara till Apoteket och hämta ut lite medicin och sedan hem, har inte sovit mycket i natt så jag tror att jag kommer att ta en liten tupplur när jag kommer hem innan jag sätter igång med disken som jag skippade i morse och småplock. Kanske att jag även tar mig en dans med dammsugaren idag i stället för i morgon, kan jag när vi kommer från Happis i morgon ta och koncentrera mig på storkok med en del maträtter att portionera och frysa in så jag klarar mig kommande månad. Såg en del bra priser på kött på ICA Maxi som jag ska inhandla till lite soppor och grytor. Förra veckan blev jag så sugen på köttfärssås då min kompis stod i klubbhuset och lagade det till sina bröder, dagen efter bar det av i full fart till affären för att inhandla det jag behövde och det blev verkligen gott vill jag lova. De hade dessvärre inte rödbetsspaghetti så det fick bli vanlig, jag som inte ska äta kolhydrater men någon gång får vara ok. 

Har även hämtat min vinst i form av aloe vera drickor, jag har dock inte smakat dem än men de är i kylen, kalla och redo. Hoppas att smaken är god och gillar jag nu inte den så går de ju alltid att dela med sig av till mina kollegor.


   


När jag köpte min nya tv så började jag använda Netflix, har sett många bra serier/filmer och efter jag sett serien El Dragon så får jag tips på många spansktalande serier/filmer. Corazón Loco, en argentinsk film om en man med 2 fruar i olika städer var väldigt rolig och kan varmt rekommenderas. Serien El Dragon var också grymt bra och den matade jag av ganska bra när jag låg sjuk i två veckor.


   


Eleverna jobbar på bra med böcker och tester så jag ska fixa lite själv så jag är redo att låsa klockan 13 ;) Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg med, god mat och mys.


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards