Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 28 april 2022

Av Malin - 28 april 2022 12:38

I morgon är det äntligen fredag, denna veckan har hittills varit otroligt slitig. Inte pga jobb eller liknande men pga alla allergier man får denna årstid och sedan i kombination med astman. Har haft riktigt dåligt med andningen och knappt orkat gå 20 meter utan att få tryck/ont i bröstet och nacken upp mot öronen och huvudväk. Idag känns det i alla fall bättre och man kan ju hoppas att det får hålla i sig. 

Pga detta så har jag mesta delen sovit när jag kommit hem från jobbet, vilket då i stället resultert i att jag vaknat på soffan mitt i natten och sedan haft svårt att somna om. Som i natt, vaknade 2.30 på soffan framför tv:n, var ut med Wilma och sedan var det kört. Just innan kl 6 gav jag upp, steg upp och stä'llde mig i köket och lagade 5 L kyckling med currysås. Ganska skönt i alla fall att nu finns det 15 portioner i frysen :) Kastar in receptet här i fall något vill testa det, jag bytte dock idag ut köttet till kyckling.


 


När man ligger och inte kan sova så surfar man ju runt en hel del, så även i natt. Mitt vita armbandsur som jag brukar ha på sommaren  gick sönder för 3 somrar sedan och jag har saknat att ha en vit klocka. Samtidigt har jag inte råd att köpa någon enkom sommarklocka men hittade till en "Kina sida" där jag hittade en superfin klocka för endast 65:- inkl frakt. Självklart ingen toppkvalité men den kommer hålla någon sommar i alla fall :=)


 


Men tjosan vad tiden sprang iväg denna lunch,  snart är det dags att låsa upp och släppa in eleverna :) som idag får sluta några minuter tidigare då jag ska och klippa mig. Är verkligen i stort behov av det, ibland ser jag typ ut som att jag har en helikopterplatta på huvudet ha ha ha... Och mitt smätt självlockiga hår ställer till det vid öronen så idag ska det rakas bort. Vill ju ha lättskött hår :) 


Det blev dessvärre bara en snabb sväng här men jag får skriva mer en annan dag om det nu händer något spännande i mitt lugna, nästan patetiska liv ha ha ha...


Hoppas att alla mår bra och att ni får en fortsatt fantstisk dag.


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards