Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 8 januari 2019

Nytt År, Nya Möjligheter

Av Malin - 8 januari 2019 17:04

Så är det ett nytt år med nya möjligheter, jag har inte uppdaterat på ett tag då det gått upp och ner men nu känns det som att det äntligen vänder :) Jag har nämligen fått anställning fram till åtminstone sista juni :)) Känns helt underbart att få känna att jag gör nytta samtidigt som jag vet att jag kommer att vara sketatrött i huvudet eftersom jag ska vara i en klass där det säkerligen kommer att pratas en hel del men det gör inget... Jag kan ta tröttheten bara jag kan jobba. Sista 5 nätterna har jag somnat först vid 5-6 på morgonen och det har varit riktigt drygt så igår tvingade jag mig att vara vaken hela dagen för att somna vid 1, var bara upp på toaletten 3 ggr men kunde var gång somna om så jag får nog vara rätt nöjd. Ska göra detsamma i kväll och hoppas på samma resultat :)) 


   


Julen firades egentligen inte den 24:e utan juldagen samlades vi hos pappa för mat och för att umgås, blev riktigt trevligt och pappa trivdes med att ha alla där. 

Sista dagen på 2018 tillbringades på Hotell Savoy i Luleå med min väninna Mari där vi firade in 2019, var riktigt trevligt i vanlig ordning :) Vi somnade gott vid 3-tiden, vi åt ingen nyårsmiddag men frukosten missar vi aldrig ;)


 


Vi ska dock vara otrogna Savoy i mars då Club 40 kommer till Happis så rum är redan bokat där åt oss, ska bli så roligt då det är 35 års åldersgräns och en massa bra gammal musik :) Kanske att man till och med vågar sig på några moves på dansgolvet ha ha ha... Kommer att bli kanonroligt & jag hoppas att man träffar en del från den gamla goda tiden.


   


Shopping då... Har inte handlat något mer än ett par trosor med lite glitter i till festligare tillfällen även om det bara är jag som ser dem men man vet ju aldrig ;) Sedan så fyndade jag något i mellandagarna som jag kikat på länge, ett smyckesskrin som även rymmer klockor, fick det hela 500:- billigare så jag var riktigt nöjd och nu är det äntligen ordning på klockor och smycken :)


 


Igår var vi till Happis jag och min far, han var den som shoppade och jag var med som sällskap :) Wilma fick sig korv på IKEA och sedan köpte pappa en säck foder åt henne som en sen julklapp ;) Av mig fick hon en ny sele då den gamla alltid åkte på sniskan och satt dåligt. Så min lilla dam somnade gott i går när vi kom hem och idag har hon fått använda nosen för att hitta gömda frolics i snön, var dock kallt så det blev inte så länge ute men lite i alla fall. Då hon vägrar täcke så får jag anpassa prommisarna när det är kallare men det går finfint.


   


Oh en annan sak som jag också ändrat är mitt surfande och chattande... Jag har börjat med att ta små mikropauser från vissa sidor och även varlt bort allt vad chattande heter, är bara via Fejjan som jag surrar med någon ibland. Annars så nås jag bara när jag är online och de som vill få tag på mig har ju mitt nummer, det är så skönt att inte behöva vara tillgänglig dygnet runt. Man sitter på facebook och instagram och "gillar" foton och inlägg men vet man egentligen vad som pågår i vännernas liv förutom det inlägget delger? Det är så otroligt osocialt och opersonligt, ring i stället upp din vän för de kommer att uppskatta det. Det var bättre förr när man ringde och även kunde kika förbi till varandra om kvällarna, numera känns det som att man stör människor om man skulle hälsa på utan att först höra med dem om det går bra. Nä lägg undan all social media för ett tag om ni inte redan gjort det, ni kommer att ha mycket trevligare och må bättre. 

Nu ska jag ta mig lite middag, blir en köttfärssoppa som jag gjorde i helgen. Den blev sjukt god och var enkelt att göra.... Köttfärs, rivna morötter, buljong, krossade tomater med vitlök och även krossade tomater, vatten, tomatpuré, lite soja, salt/peppar/spiskummin/cayennepeppar och lite sambal oelek. Serveras med lite creme fraiche.

Ha det bäst till nästa gång och sköt om er, jag hoppas att ni alla tillhör dem som inte blivit av med strömmen.


Tjillevippen


 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Lördag 23 mars 07:24

Ja så är det, vet inte hur många gånger jag försökt skriva här men jag har helt enkelt inte orkat. Själv har jag tänkt att det är vårtrötthet som de äldre brukar tala om men arbetsförmedlaren och min kontakt på försäkringskassan tror att det är för a...

Av Malin - Lördag 9 mars 12:33

Snart är sportlovet över och det känns ärligt väldigt bra eftersom direkt som jag är hemma några dagar så börjar de mörka tankarna komma igen :( Tankar om min existens, att jag bara är "a pain in the butt" för alla, att ingen vill umgås med mig och s...

Av Malin - Tisdag 5 mars 08:53

Sportlovsveckan har börjat lugnt då jag i helgen som var bestämde mig för att tillaga all mat som jag skulle göra så att redan i söndagskväll var frysen påfylld med portioner :) Igår gjorde jag inte mycket mer än var ut med Wilma, bokade tvättstuga t...

Av Malin - Fredag 1 mars 07:06

Ja, när jag arbetstränar så har jag ju samma ledighet som lärarna så igår vid lunch tog jag sportlov :) Startade med ett besök hos frissan för att få bort mitt 2 cm långa hår på sidorna så nu är det en perfekt mohawk igen :) Blev extra glad när jag j...

Av Malin - Onsdag 21 feb 18:47

Tiden går fort och jag blev lite chockad faktiskt när jag såg hur länge sedan jag varit in här och skrivit. Har varit rätt trött och har svårt för att sitta en längre tid pga smärtor i ländryggen/stjärten och höften men nu ska jag försöka ta mig i kr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards