Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 23 april 2023

Ny smak hos OLW

Av Malin - 23 april 2023 11:38

Ja jag såg att OLW släppt en limited edition av Cheez Ballz med smak av cheddar och päronslush   lät onekligen som en ite knasig kombination men vem vet, de kanske är supergoda så bara jag hittar dem här på någon affär måste jag köpa dem eftersom jag är ostbågeman. Är det någon av er som har testat dem redan?


 


Igår blev jag sjukt sugen på en rullkebab, kade alla ingredienser hemma förutom rullkebab bröd så vad göra, hittade franska i frysen så 3 skivor franska i botten med grönfoder, kebabkött och orientdressing på toppen fick det bli :) Och ja, det var faktiskt riktigt gott även om det var mycket mindre bröd (nyttigare för mig) så det kan jag tänka mig att göra en gång till faktiskt även om jag föredrar Schysst Käks rullkebab bröd. 


  


Satt igår och tittade igenom en del foton för att rensa bort de som inte är så viktiga och hittade en hel del foton sedan jag testade lite olika recept och bjöd in min väninna att smaka varje lördag :) Var nu ett tag sedan vi hade en sådan lördag så kanske att det är på tiden att ha en helgen som kommer, må fråga henne :) Längst till vänster är det pavlova överst och under en Baileys moussé med en lille till, sedan choklad moussé med spritsad grädde och under en isad melonsoppa med bär och längst till höger vit och mörk choklad moussé med hallonsås på toppen och spritsad grädde.


 


Idag har vi äntligen lite soligare än igår men det är kallt i luften, öppnade balkongdörren nyss men känner nu att jag måste gå och stänga den igen. Så länge sedan jag har varit utomlands, -14 var sista gången och då bar det av till Alanya i 1 vecka, ville inte vara längre då det var min gamla far som tog hand om Wilma eller morfar som han hette för henne :) Nu vill jag inte heller lämna henne hos någon eller på något hundpensionat eftersom jag vet att hon inte skulle må bra av att bli lämnad så, vi har ju liksom hållt ihop som ler och långhalm sedan hon var liten parvel. När mamma och pappa levde och orkade så var hon hos dem men det var ju en annan sak eftersom hon även var hos dem när jag jobbade och kände dem väl. 

Nå, får bli utlandet längre fram i tiden så nu ser jag i stället fram emot en solig och fin sommar hemma i svedala, dessutom har jag ju inte ekonomin just nu för att åka någonstans :) Fick igår mail från min svägerska att hon och brorsan på onsdag börjar bila hemåt från sin lgh i Spanien. Skulle gärna byta med dem och åka ner dit det är +26, soligt och härligt. 


 

Min bror Kenny på deras balkong i Carboneras.


Från det ena till det andra har jag inget hört av T som var hit till mig, nu har han däremot även tagit bort mig som vän på Fejjan. Jag sörjer egentligen inte det eftersom jag själv inte kände mig attraherad av honom men som en god vän då vi hade trevligt ändå. Så jag är inte direkt ledsen men däremot irriterad och förbannad över att man är så j-a feg att man inte kan ta det med personen i fråga utan hellre sticker huvudet i sanden och tror att jag förhoppningsvis försvinner i ett dimmoln eller liknande. Vi hade inte heller passat ihop då vi har helt olika värderingar och tankar om vad som är viktigt när det gäller framtiden, han var liksom nöjd med tak över huvudet och att springa på gymmet 2 gånger/dagen medan jag, när jag mår bättre och har ekonomi, vill se mig om i världen. Ja ja, det finns väl någon för mig, hoppas jag, men jag hoppas även att han inte tar för lång tid på sig att hitta mig :) 


Det är bra tjorvigt detta med att hitta den rätta och vad jag märker är att så många män blir irriterade och sura om man skriver vad man gillar hos män och det kanske inte råkar stämma in på dem som är intresserade. Jag har egentligen inte någon speciell stil men han ska vara ärlig, lojal och våga visa uppskattning. Sedan går jag igång på underarmar, ja ni läste rätt, underarmar :) Seniga manliga underarmar ha haha... Tatueringar, ju fler desto bättre, mer bläck åt folket typ och gärna skägg... En manlig man med en mjuk insida :) Och det jag har märkt är att jag som är "fet" får enligt väldigt många män inte gilla den typen... Nä, jag ska "nöja" mig med gammelgossar som ingen annan vill ha ;) Bottenskrapet typ. Just män har en benägenhet att om man inte besvarar deras intresse så ska de trycka ner en och kalla en det ena än det andra, då ska man minsan inte tro att man är värd ett skit.

Nä, behandla andra så som du själv vill bli behandlad är en regel som alla borde följa.


 


Nä, nu har tvättmaskinen tystnat så dags att hänga upp lite tvätt och sedan ta hand om disken :) Sedan kan jag ta det lugnt resten av dagen och bara mysa med Wilma. Ha det bäst alla där ute.

Bjuder sist på en underbar biker som får igång de andra vid trafikljusen, så härligt. Vilken inte fungerade så det får bli en annan video som jag gillar :) Visar hur man inte ska göra när man har en back öl.


Tjillevippen






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Onsdag 24 april 16:07

Ja dessa telefonmöten med AF, FK och rektorn gör så att min skalle flippar ut... Tur att jag idag bara suttit vakt på nationella prov så jag slapp tänka för övrigt. Jag gjorde i alla fall anteckningar gällande nästa telefonmöte med AF och det efter m...

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards