Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 5 maj 2023

Sköna maj välkommen i efterskott :)

Av Malin - 5 maj 2023 07:36

Ja var ett tag sedan jag skrev så att välkomna maj månad skulle jag gjort för ca 5 dgr sedan :) Har inte mått så där jättebra ett tag men känner att de antidepressiva äntligen börjar att hjälpa lite, var till läkaren igår och ska dubbla dosen så jag hoppas verkligen att det ska fortsätta i rätt riktning. Mest märkte jag det i tisdags när jag fick ett "ryck" och på en timme hade jag dammsugit hela lägenheten plus ångtvättat mattan under köksbordet, dagen innan bakade jag biskvier och tillagade 5 L korvsoppa. Känns bra att orka göra något men efter så är jag givetvis sjukt trött. Man märker hur man mår i olika situationer när man utsätts för dem, hemma är en sak i hemmets trygga vrå men som igår på lasarettet höll jag på att explodera, irriterade mig enormt på människor och var nästan på väg att be dem "hålla igen käften". Hos läkaren många tårar när hon frågade om jag tänkt något på att ta mitt liv, nej det har jag inte MEN jag ifrågasätter nästan varje dag min existens. Till vilken nytta kämpar jag när allt bara går emot, varför försöker jag att få ett bättre liv när jag ändå en dag ska ligga under jorden. De tankarna kommer flera gånger varje dag och realistiskt vet jag ju att det är "depressions Malin" som har dem och inte den friska, sociala, glada Malin men den känslan man har i bröstet och kroppen när de tankarna kommer är inte trevlig men det blir ju den man följer liksom. Fick även en kur kortison för astman som blir sämre denna årstid och senare i månaden ska jag på medicin för en check av hjärtat då även denna läkaren klart och tydligt hörde blåsljudet när hon kollade hjärta och lungor. Får jag bara hoppas att det kommer att gå bra. Börjar verkligen känna mig som en "second hand woman" och att min hjärna skulle behöva ta en riktig semester från alla tankar.


 


Maj ja och våren är ju äntligen här även om man inte känt det de sista dagarna pga isande vindar trotts att solen skiner. Jag som längtar efter att få sitta på balkongen i solskenet men ska man tro på de som pratar väder så kommer vi tydligen att få en jättefin och varm sommar så jag håller tummarna för det. Jag har redan tidigare köpt bikini så jag även ska kunna fara och bada de sköna sommarkvällarna för det finns verkligen inget mysigare än ett kvällsdopp efter en varm sommardag. Lite snö ligger dock än men det lär inte dröja länge innan den försvinner.


 


Vet inte vad jag ska hitta på idag förutom att diska för igår orkade jag inte det efter jag vart till läkaren, låg i timmar ;) Men jag kan nog ta det lugnt med gott samvete och på eftermiddagen ska jag och Mari åka och veckohandla, inte mycket jag behöver men skönt att få det gjort och samtidigt ska jag även hämta SUP-brädan som jag vann och som nu kommit. Något som jag fått dille på så är det buffalo wings, så sjukt goda de är men starka så det går åt en hel del vatten efter :)) Köpte hem mjölk sist jag handlade då jag skulle baka, blev över en del så tog då en eftermiddag och kokade mig varm choklad, var så länge sedan jag gjort det och det smakade så otroligt gott så kommer nog bli en kopp idag igen, kanske efter att jag diskat :)) Varma drycker dricker jag nu från denna kopp från Stockholm DesignHouse, min pappa fick den av min moster i present men han använde den inte när han såg att den kostade 600:- :)) Den är designad av Anna Kraitz, en jättefin kopp och den håller värmen bra. 


 


Har förresten gått med i en singelgrupp på fejjan :)) Tänkte att jag må prova lite andra vägar att hitta den rätta, är nu inte så aktiv längre. Dels så märker man att alla män oavsett ålder ska ha småflickor som sitter och tittar i kameran med valpögon, plutar med läpparna och visar urringningen. Dels så är det bara de som jag ABSOLUT INTE är intresserade av som finner mig intressant och nästan försöker tränga sig in i ens liv och inte förstår ens försök att få fram att intresset inte finns. Dels en man på 76 år.... 76 år??????? Snälla nån, vad ska jag med honom till liksom, 20 år äldre.... Nej tack. 

Vann sedan en kärleks läggning, allt som vart och är stämde så jag hoppa att även framtiden stämmer och i sådana fall får jag försöka hålla ut till slutet av sommaren :)) Här under kan ni se vad hon skrev om mitt kärleksliv.


Romantikänglarna: älska dig själv först, får till mig att du tappa fotfästet o förlora tron o kärleken till dig själv.

Dåtid: Du tappa fotfästet o sluta älska dig själv pga av att någon har gjort dig illa. Du försökte verkligen att hålla dig själv uppe genom att sätta på dig en mask.

Nutid: Där finns något som gör att du har ångest för att du inte träffat någon. Detta är pga att du inte kommit fram till det allra viktigaste, som då är att älska dig själva, du älskar dig själv men inte tillräckligt mycket. För att kunna träffa en man.

Nära framtid: Sensommaren kommer det att komma in en man i ditt liv som där är fart o fläkt i. Han är en person som vill att saker o ting händer hela tiden. I början kommer du ha en otroligt energi men du kommer att böja tvivla. Släpp tvivlet för denna man är HAN för dig. Han kommer att visa dig vad äkta kärlek är o han kommer att lära dig att älska dig själv på det sättet du vill älska dig själv.

Inom 1 år: Ni kommer att ha en helt underbar sensommar o saker o ting faller på plats. Men något inom dig kommer att göra att inte känner dig älskad tillräckligt o det kommer att tära på ert förhållande. Får till mig att du tror inte på hans ord ang kärleken till dig.

Generellt: Ett meddelande till dig, jag tänker på dig nu. Din kärlek fyller mig med ljus. Jag älskar dig. Titta djupt i ditt hjärta o du kan känna min kärlek . Min kärleksförklaring dig är lika djupt som havet. Det finns någon i din närhet du ska akta dig för som far med osanning. Du kommer att få en massa meddelande från han som du inte kan låta bli o svara på . Vad du innerst inne vill säga: vi vet bägge att jag inte är rätt för dig. Vad han vill säga: jag reagerar inte när personer nämner ditt namn.

 

 

 

Ja ja, nu ska denna singelkvinna ta tag i denna dag, eller disken åtminstone :) Hoppas att ni alla får en riktigt fin fredag och får ha hälsan.

 

Tjillevippen

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Onsdag 24 april 16:07

Ja dessa telefonmöten med AF, FK och rektorn gör så att min skalle flippar ut... Tur att jag idag bara suttit vakt på nationella prov så jag slapp tänka för övrigt. Jag gjorde i alla fall anteckningar gällande nästa telefonmöte med AF och det efter m...

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards