Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 7 november 2023

Snart så smäller det...

Av Malin - 7 november 2023 14:10

Ja igår hade jag ju samtal med min kontaktperson på AF och hpn hade varit i kontakt med rektorn jag pratat med så på någon vecka kan jag äntligen börja arbetsträna :) Känns så otroligt bra och jag ser verkligen fram emot att få börja. På torsdag har vi telefonmöte igen, jag och mina kontaktpersoner på AF och FK. 


 


Igår fick jag äntligen rivet morötter på 2 kg så nu finns det i frysen för ett tag. Fick även gjort min pizzasallad utan socker som agerar mellanmål :) Annars gjorde jag inte mycket igår tycker jag men dagen rann på ändå. 

Har börjat att bli väldigt kvällstrött plötsligt. Jag som brukat sitta uppe till 2 och 3 på natten gick tex igår och la mig före 22 MEN.... Då vaknar jag vid 2-3 och kan inte somna om förrän tidig morgon men tänker som så att det är i alla fall ett steg i rätt riktning om man jämför mina 7-8 år där jag sov i snitt 3 timmar/natt. Gäller att se det positiva ;)


På tal om positiv eller ej.... Något jag funderat på sista dagarna och då med siktet inställt på män huvudsakligen är detta med att ha förutfattade meningar om att människor har en baktanke.

Jag har alltid varit en social människa & gillat att ta kontakt & prata med människor, kvinnor eller män, unga eller gamla spelar ingen roll MEN... Jag ser ytterst sällan ett trevligt bemötande utan "tummen upp" typ. Vad f-n är folk rädda för? Bara för att jag kommenterar ett inlägg så är jag inte automatiskt ute efter något förutom ett bra bemötande, kanske en trevlig diskussion eller utbyte av tankar. Hur lär NI känna nya människor UTAN att prata???? Nu handlar detta om social media då jag för tillfället mår väldigt dåligt ute bland folk men jag har även stött på liknande i verkliga livet. Ett exempel är när jag jobbade som butiksförsäljare. Hjälpte en kvinna att hitta rätt bland skorna, surrade & var trevlig, hon likaså MEN så kom hennes man in. Jag fortsatte vara trevlig men icke sa nicke, då får kvinnan bråttom ut ur butiken. Detta hände flertalet gånger. Bara för att jag är trevlig så har jag INTE någon baktanke med det hela utan det är bara min personlighet & för att mina föräldrar lärt mig hyfs. BEHANDLA ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD, MED RESPEKT. Hur j-a svårt kan det vara???? Ursäkta språket.

 

 

 

Nu har jag suttit och lagt in lite annonser på Blocket, nästan alla hade gått ut så bara att förnya dem igen och även lägga in lite nytt. Numera vet jag ju var jag har alla saker då jag förra hösten när jag städade klädkammaren satte in allt som ska säljas i en speciellt hylla :) Inte som när jag fick en köpare på min David Crocket mössa, visste var jag hade haft den, sökte sökte och sökte. Var hittade jag den? I en kylbag!!!! Ja, i en kylbag, hur den hamnat där har jag ingen aning om för jag var 100% på att jag hade lagt den på en hylla i en garderob. Nå, allt som inte är stulet kommer igen har någon klok sagt, ska bli roligt att se när det lilla egyptiska skrinet och ransoneringskupongerna kommer tillrätta för de har varit borta i snart 1 år. 

 

Nu ska jag strosa ut med Wilma innan det blir för mörkt, inte att vi är mörkrädda men efter regnet är det så knaggligt och halt ute så jag vill se var vi går :) Ha en fortsatt fin tisdag eftermiddag/kväll.

 

Tjillevippen

 

 
 
Annika

Annika

7 november 2023 15:08

Vad härligt att komma ut på arbetsträning för dig. Jag har långt kvar dit, men hoppas på det bästa att det inte ska ta så lång tid. Trevlig blogg du har… lägger den i favoriter. Ha det gott!!!

http://dumleflickan.bloggplatsen.se

Malin

8 november 2023 08:42

Hjärtligt tack för dina ord :) Ska bli så skönt att komma ett steg framåt och jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart också kan börja. Ska nu kika in hos dig :) Hoppas att du får en fortsatt fin onsdag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Onsdag 24 april 16:07

Ja dessa telefonmöten med AF, FK och rektorn gör så att min skalle flippar ut... Tur att jag idag bara suttit vakt på nationella prov så jag slapp tänka för övrigt. Jag gjorde i alla fall anteckningar gällande nästa telefonmöte med AF och det efter m...

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards