Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 2 april 2013

Av Malin - 2 april 2013 08:47

Rackans vad fort denna påsken gick, måste varit på grund av det vackra vädret för det har verkligen varit helt underbart väder. Finns folk i söder som rackar ner på oss för våra vintrar men hallåååå..... Vi slipper i alla fall betala en sjujäkla massa pengar för att åka till fjälls då vi har allt så nära men det är klart, en del vill ju skryta om hur mycket de har betalat för sin fjällsemester och det kan ju inte vi göra. Vi har hela härliga naturen bakom knuten   


Jag och min väninna hade för länge sedan bestämt att på skärtorsdagen skulle vi gå ut på Folkets Hus där det arrangerades Hela Huset Gungar... Vi hade supertrevligt hemma, en hel del dricka för vi var så törstiga men inte kom vi iväg.. Blev för mycket dricka ha ha ha... Nåja, vi får ta igen det en annan gång i stället, vi hade ju faktiskt rätt trevligt i varandras sällskap ändå. Efter att jag sett min väninna vingla iväg på halkiga vägar så avslutade jag kvällen med 2 rostade mackor med grillad kyckling på, vilken helkväll.


Annars så har det varit rätt lugnt, inte gjort många knop men det gör inget tycker jag, man ska ju göra det man känner för och inte ha en massa måsten. När jag ser de som har barn och stressar runt för att hinna med att skjutsa dem till alla aktiviteter och inte hinner tänka på sig själv så kommer jag fram till att jag är bra lyckligt lottad som inga barn har. Jag kan göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill men det är klart, vi har alla olika värderingar i livet och så ska det ju få vara.


Idag strålar åter solen från en klarblå himmel, ska dock inte sitta på balkongen. Har hittat en kille i Luleå som köper upp LP-skivor och stenkakor så jag ska guida min far dit så att han får se om de kan få något för alla de skivor som de har hemma men aldrig använder. De ska flytta till ny lägenhet snart och då är det ju liksom läge att rensa och göra sig av med sådant de inte använder. Tycker att det är tråkigt att fler inte gör det, tänk hur mycket fint man kan ha nerpackat, man kanske inte använder det själv men är det helt & rent finns det alltid andra människor som de sakerna kan bringa glädje. Så ner i förråd & källare, rensa, sälj och få en liten extra slant till något ni vill köpa.


I förra veckan kom "min" frissa hem från Nya Zeeland där de hälsat på hennes makes släkt, ingen kan ha längtat som mig ha ha ha... Såg ut som ett åkerspöke i håret men nu är jag äntligen korthårig och med en massa slingor så jag känner mig som en ny människa, tänk vad lite som kan behövas för att man ska må bättre.


Nej nu ska jag piffa till mig och så drar vi till Luleå.


Ha det bäst alla där ute.


Tjillevippen

Påsken nere vid älven  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards