Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 14 juni 2014

Av Malin - 14 juni 2014 07:24

Igår hade jag precis skrivit färdigt så hängde sig datorn & började ladda om, allt jag skrivit försvann givetvis så jag blev så otroligt förbannad att jag stängde ner hela skiten i stället för att göra ett nytt försök att blogga men nu är jag här igen. Har varit lat sista tiden eller ska man säga att jag har haft skrivtorka, vilket som så känns det som att jag inte har haft något att skriva om helt enkelt.

Förra lördagen skulle min älskling kommit men ödet ville annat & moder natur ställde till det ordentligt för honom så nu får vi vänta lite till innan han kommer. Vissa saker kan man helt enkelt inte rå på, tur att vi kan ringa & chatta i alla fall.


Snart får jag dela en Coke Zero med min älskling 


Äntligen har solen hittat tillbaka, inte direkt någon värme när jag var ut innan kl 6 med Wilma, blott +8 men det ska nog värmas på till lunchtid så att jag kan pressa lite på balkongen för att underhålla den lilla färg jag fick på semestern. Eller ska jag vara ärlig, jag är dubbelt så brun nu än vad jag var efter en vecka i Turkiet ha ha ha...

Har fått i ordning min balkong & tänk vad en matta & lite blommor kan göra, på en gång känns det mycket mer hemtrevligt & man trivs att sitta där. Har även införskaffat ett yatzy så jag & Mari kan sitta & spela när hon hälsar på, får vi lite utlandskänsla då vi där alltid drog en yatzy när vi satt på balkongen.

Har även hjälpt min far med att plantera på hans kolonilott så snart kommer det att blomstra av alla de olika färger där, kommer verkligen att bli kanonfint. Har bara kvar att köpa svartöga som han ville ha, sedan är allt klart.


     

Lite bilder från min balkong


Måste säga att varje år blir man lika stum av naturens skönhet när det grönskar & blommar, det är verkligen grönt och vackert här i norr & att bo så nära älven som man gör är kanon då det finns en strandpromenad som följer den.

I början av veckan klagade man över värmen men ska vi verkligen göra det? Ibland betalar vi ju faktiskt många sköna tusenlappar för att åka dit det är mycket varmare så varför klaga när vi har det hemma & dessutom gratis. Kanske handlar om att här hemma måste man städa & jobba men på semestern gör man inte många knop.


     

Lite bilder jag tagit från kolonilotten & längs älven


Jo, jag råkade igår se att Specsavers åter har sin tävling "årets glasögonbärare" i gång, denna gången kan man vinna en resa till Tanznia där man ska dela ut glasögon till de mindre myckligt lottade plus en photos shoot för en större damtidning. Så alla ni som läser & dessutom har glasögon, gå in på facebook & sök på Specsavers Sverige där ni blir lotsade vidare till tävlingen. Ta chansenm, det gjorde jag 2011 & vann 4 par glasögon & en resa till Paris.


Nu ska jag ta tummen ur röven & göra lite nytta innan jag ska inta balkongen för att sola så jag önskar er alla en fortsatt fin helg, nkut av sommaren & vad den har att erbjuda.


Tjillevippen


   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards