Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 20 juni 2014

Av Malin - 20 juni 2014 18:40

Så har jag just tagit en dusch, njuter i min ensamhet eller ensamhet, har ju faktiskt Wilma men hon ligger i sovrummet. Natten som var sov jag knappt, vaknade 2.30 av värk i nacken & huvudvärk, fick ta tabletter i 2 omgångar innan det gav med sig men då var klockan 5.30 så det var lika bra att stiga upp. Knasade mig ut med Wilma & sedan bakade jag en midsommartårta som jag igår kom på att jag skulle ge min moster. Så när även min far vaknat startade vi våran utflykt för att plocka midsommarblommor så som han & mamma gjorde var midsommarafton.

Stannade till hos min moster & halva tårtan gick på en liten stund då många kikade in hos henne & fick en bit, fikar ju inte själv men de tyckte att den var riktigt god så dert var lyckat.



Efter så åkte vi till min farbror med fru för ett besök, åh vad Wilma tyckte att det var spännande med fåren & lammen ha ha ha... Gick ner till Torneå Älven men jädrar vad kallt det var, alldeles kall om händerna så kanske man ska ta fram vantarna nu för det här kan knappast kallas för sommarväder. Hos mon morbror blev det diskussion om bland annat pedofiler, homosexuella & folk som kramar eller håller om dem de just lärt känna ha ha ha


     


Efteråt åkte vi mot Kukkolaforsen, där må jag säga att det var fullt med husbilar/husvagnar & i stugorna verkade det också vara fullt. Tog några bilder & sedan fortsatte vi våran jakt på blommor, där äntligen längs en grusväg hittade vi smörbollar. Vilka svåra blommor att få tag på må jag säga men vi lyckades, måste vara svårt att hitta sju sorters blommor för dem som vill drömma om sin tilltänka för många sorter ser man inte mer.


     


När vi kom hem åkte vi till kyrkogården för att ställa midsommarbuketter vid stenen. Stötte på min äldsta bror där då han var ute & cyklade med en av hundarna. De har middag i eftermiddag men jag tackade nej då jag har så förbaskat ont i knäet, kände för att ta någon tablett & bara lägga mig för att vila benet. Nåja, vi träffas väl i morgon nere på kolonilotten då vi ska grilla så jag hoppas att regnet håller sig borta då men det får gärna regna i natt för min skull.



Nä ni ska jag fortsätta njuta av midsommarafton på mitt eget sätt & inte börja knarra på fejjan som en del gör om huuuur ensamna de är & att ingen bjudit in dem. Det blir vad man gör det till & man kan inte förvänta sig att andra ska ordna allt åt en, själv njuter jag he he he...

Så slutligen.... Trevlig Midsommar till er alla som kikat förbi idag, ät, drick, dansa & må bra.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards