Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 7 april 2016

Av Malin - 7 april 2016 10:27

Visst är det väl ändå konstigt att fast man är utan jobb så är fredagen speciell. Under veckorna så gör man bort det mesta för att kunna vila under helgen, det sitter liksom i ryggraden sedan man jobbat förutom tvätten som jag alltid brukat ta hand om på söndagar. Idag regnar det så det är en passande dag att städa lite & dammsugas behöver verkligen hallen göras, det dras in så otroligt mycket sand denna årstiden.


Bättre med ett hus i sanden än sand i huset  


Nu ska Bitterfittan klaga liiiiite.... Och det gäller alla dessa kedjeinlägg på Facebook där man uppmanas dela det om man är en "sann vän" eller om man tex vill stödja cancerforskningen mm mm mm mm.... Så otroligt trött på dem & det är absolut inget som jag delar vidare. I dessa står det dessutom att ser man att någon inte delar så förstår man... Förstår vad? Hur dålig människa den personen är? Att man inte bryr sig? Svammel.

Just när det gäller sådant som cancer blir jag extra upprörd eftersom min mamma dog av denna fruktansvärda sjukdom. Vill man verkligen stödja cancerforskningen så gå in på https://www.cancerfonden.se/stod-cancerfonden & ge en slant.

Jag vill också slå ett slag för insamlingen "Klara som ville förändra världen". Denna tappra tjej som bara några månader efter hon fick diagnosen Pons Gliom (hjärntumör) avled & lämnade sin familj i sorg. Hennes familj har startat en insamling på barncancerfonden, gå gärna in & donera en slant https://www.barncancerfonden.se/1309400033/.



Cancer, denna hemska sjukdom som varje år tar en vän från en... Min älskade Morten kämpar, han har gjort sin andra stamcellstransplantation & sist var proverna liiiite bättre. Jag hoppas att det fortsätter åt samma håll framöver & att han blir bättre & kanske tom friskförklarad som en stor del av de som genomgått denna behandling blivit.



Jag vet att många med mig är intresserade av det mediala & gärna går kurser i detta för att utvecklas, denna kurs med Pierre skulle jag gärna gå men bor ju lite avsides. Kanske att någon av er som läser bor närmare & har tillfälle att delta, jag har förstått att det är kurser som ger mycket & utvecklar en bra som person. Så här vill jag rekomendera Pierres sommarkurs som går av stapeln 17-19 juni.


 


Slutligen vill jag slå ett slag för min vän Matt Demons nya album som släpps i maj/juni, skön bikermusik så jag hoppas att ni köper en CD att njuta av i sommarnatten... Och resten av året naturligtvis ;)

Här är ett smakprov från det nya albumet BROTHERS FOR ETERNITY. På denna länk kommer ni att kunna finna albumet när det släppts: http://bigredmachine.eu/

 


Det blev många tips idag ha ha ha... Ja då får ni även lära känna mig lite närmare & får reda på vad som gör att mitt hjärta slår lite fortare ;)

Nä nu ska jag ta tag i det som måste göras, tror att jag börjar med dammsugningen. Hoppas att ni alla får en toppendag & att ni har bättre väder än oss här i norr.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards