Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 24 juli 2017

Av Malin - 24 juli 2017 09:11

Ja jag har helt glömt bort detta, nya ........ Någon som kan fylla i detta? :) Mitt minne är ju inte vad det brukar vara och jag glömmer bort sådant som ta mig tusan är innött i huvudet annars. Pratade med min moster i förra veckan, när min far frågade vad vi hade pratat om kunde jag absolut inte komma ihåg vad det var... Bara att vi pratat om 2 tv serier som vi följer. Det är så otroligt frustrerande att inte komma ihåg saker, kanske obetydliga ibland men ändå så otroligt frustrerande.


Och att inte ha ork, att ständigt vara trött... I morse vaknade jag kl 6, pigg och det kändes som att detta skulle komma att bli en toppendag med massa ork... Mmmm.... Ork till att koka ägg, rosta en macka och äta... Sedan var jag trött igen och fick tvinga mig att diska bort det lilla och släpa mig in i duschen där jag länge stod och vilade mot väggen för att jag knappt orkade stå.


Jag vet inte hur man ska förklara detta för någon som aldrig varit i denna situation, att vilja så otroligt mycket men inte orka. Och denna skräck jag har fått för att vara bland folk... JAG???? Jag som alltid jobbat inom service och har varit världens mest sociala människa, hur f-n har jag hamnat här? Jag och min far hade i lördags varit till mammas grav och han ville ta en "raggar runda" i stan för att se om det var mycket folk. Den känslan som sköljde över mig när vi svängde in på huvudgatan var hemsk, blev nästan kallsvetting och ville bara glida ner på sätet för att ingen skulle se mig. Jag vill komma ur detta NU... Det är skitjobbigt, och hjärnan går i full fart 24 tim/dygn...


Att sedan förklara för vänner som ännu inte fått veta hur jag mår... Ringde en barndomsvän som jag som vuxen även haft mycket roligt med, rest och festat...

-Hej, tänkte om du vill ha främmande? :)

-Nej... Bla bla bla bla bla.... En förklaring om hur jag mår och varför jag inte orkar med främmande.

Jag har inte haft besök på snart 2 månader, det är inte att jag vill dra mig undan vännerna men jag orkar helt enkelt inte och skäms för att jag inte heller orkar städa som jag gjort tidigare. Jag har ju nu fått i ordning ett schema för att försöka få ordning på mina rutiner igen. Hoppas att detta snart kommer att fungera till 100% men det kräver ju mycket av mig och jag ska verkligen göra mitt bästa.


Nä, nu ska jag försöka ta tag i engelskan, blir bara detta ämne jsut nu då studievägledaren tyckte att jag inte just nu skulle lägga til fler ämnen eftersom jag har så mycket att arbeta med privat. Det är riktigt skönt att i alla fall ha bra personer runt mig som är kloka och förstående.


Önskar er alla en fortsatt fin dag, kramar till er alla.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards