Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 5 september 2017

Av Malin - 5 september 2017 11:04

Så var det tisdag och jag har suttit på kursen och fortsatt med mitt släktforskande, är en uppgift i engelskan där man ska gå en bit bak för att sedan redovisa på engelska. Jag är ju då en sådan som inte kan låta bli att gå djupt och blir irriterad om jag inte får fram allt men jag har nu fått se mig slagen även om jag tom betalade för en släktforskarsida ha ha ha... Min lärare sa redan innan att jag inte skulle grotta ner mig i det hela, hon känner mig alltför väl redan... Som när jag läser om Pablo Escobar, kommer det upp ett namn googlar jag på en gång för att få veta mer om den personen så att läsa den boken kommer ta länge för mig om jag fortsätter så. Kanske bäst att ha avslaget datorn när jag läser.

Nå i morgon ska jag i alla fall redovisa detta och även redovisa en text jag skrivit om Paris Hilton, får vällan hoppas att det går bra. Är så skönt nu när sommaren är över och hon är tillbaka så att man får betat av i snabb takt.


Idag efter kursen ska jag en snabbis och handla, lite ingredienser till att baka en kaka och yoghurt. Har ju börjat äta bipollen, en matsked om dagen, och tar då detta i yoghurt på morgonen. Och jag har faktiskt börjat känna mig piggare och i går märkte jag även att hårkvalitén förbättrats. Ska bli intressant att se hur det påverkar i längden eftersom det ska vara så bra för mycket olika saker. Astman hoppas jag verkligen ska gå till sig.


Lagade mig en turkisk gryta igår, etli kuru fasulye, och det var riktigt gott. Har lämnat en burk i kylen så jag har när jag kommer hem och fryst in 7 portioner. Det är så otroligt skönt att ha färdig mat i frysen att bara ta fram och värma när man kommer hem. Jag har just nu den turkiska grytan, ärtsoppa, currykött och korvstroganoff att välja på... Ska även i veckan göra gulasch soppa, köttfärssås och adana kebab så jag har mer variation.

Det är här jag märker att bipollen gör nytta, tidigare har jag inte orkat göra något men nu börjar jag sakta komma tillbaka och det är så otroligt skönt.


Ohhhh.... Just ja... Har ju något att se fram emot nästa vecka, då ska jag och min väninna Mari på storseans med Pehr Trollsveden :) Ska bli så otroligt roligt att se honom igen, jag har vant mig vid att jag aldrig får några budskap men det är ändå roligt att vara med. Han har en sådan otroligt härlig personlighet och jag gillar hans sätt att jobba när han framför budskapen.


På bilbingo för någon vecka sedan satt vi och spånade i pausen och kom då ihåg att Johan Glans kommer hit till Kalix i november så då var vi ju tvungna att fixa biljetter. Han är ju sjukt rolig så då kommer man garanterat gå hem med ont i magen av allt skrattande.


Det är roligt att ha något att se fram emot efter all skit och dåligt mående, måste börja hitta tillbaka till den glada Malin som jag varit och det känns faktiskt som att jag är på gång. Jag ler oftare, kan skämta och ja.. Jag känner mig mer levnadsglad äntligen. Visst är det en bra bit kvar men jag är på gång i alla fall.


Nä, nu ska jag fortsätta förbereda mig inför morgondagen :) Hoppas att ni som orkade läsa får en fortsatt fin dag.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards