Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 13 september 2017

Av Malin - 13 september 2017 09:37

Ja så kändes det i morse när jag var tvungen att stiga upp och göra mig i ordning för denna dag, sitter nu på kursen och ska på ca 1 tim träffa engelska läraren igen för att beta av lite i kursen. Är väl så väl förberedd som jag kan vara och jag hoppas att min trötthet inte kommer sätta käppar i hjulen.

Tur att det är onsdag och därmed min sista dag för denna veckan på kursen, de övriga läser jag hemma.


Ute är det grått och regnet hänger i luften, man väntar sig bara att det liksom i går eftermiddag ska öppna himlen. Rätt skönt när man inte behöver gå ut i alla fall men man blir ju inte piggare av det.

I går trodde jag att det skulle bli en tidig kväll men fastnade i en dokumentär från ett amerikanskt fängelse, detta var väldigt intressant och jag tycker mycket om att att se dokumentärer av alla de slag.

I kväll är det 3:e delen av den svenska serien Farang, är faktiskt riktigt bra och spännande. Jag gillar serier men är så besviken att de flesta har så få avsnitt varje säsong. Som Saltön tex, fullkomligt älskar den serien men den sträckte sig bara 4 avsnitt så var den slut :( Sedan finns det ju de som tex Kanal 6 som visar om och om igen alla serier så man kan dem utan och innan, har de inte råd att köpa in nya serier?

Ja ja, skit i gröna skogar, inget man kan göra åt det :) Bara att gilla läget.


Nä, idag tycker jag inte att jag har så mycket intressant att skriva om, om jag nu någonsin har det ha ha ha... Ska ta och fortsätta förbereda mig och passar därför på att önska er alla en fortsatt fin lillelördag :)


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards