Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 18 maj 2020

Så var dagens lektioner klara

Av Malin - 18 maj 2020 17:17

Ja, dagens lektioner på distans :) Gick bra och jag har nu gjort lite anteckningar om jag glömmer bort vad vi gjort och vad de fått för läxor ;) Mitt närminne är ju dessvärre inte det bästa så anteckningarna behövs verkligen :)


 


Helgen var lugn och skön, C kom på besök fredag till lördag, vi åt Kalix löjrom på Pringles med creme fraiche och rödlök yummy... Till det så drack han Fresita som jag beställt åt honom och jag drack Smirnoff Ice Tropical som jag också beställt då det inte såldes på bolaget här i Kalix. Så grymt god Smirnoffen var mmmm... Blir nog en till beställning så småningom, jag och Mari delade på denna 24-p då man inte visste hur den var men nu kommer jag beställa en åt mig själv för sommarens balkonghäng. Har nu även beställt Fresita igen men även en mousserande med smak av passionsfrukt, Cuba Mango och Lakri som ska smaka lakritsviol. Måste fylla på nu när sommaren kommer och värmen med den, kommer använda balkongen flitigt nu när jag fixar till den mysigt. Bilder kommer när den är klar.


     


När C åkt hem då han skulle fixa i ordning till ena dotterns födelsedag så chillade jag mest, var ut med Wilma, såg tv... Var en riktig slapparhelg faktiskt och en tur till mammas grav för lite plantering blev det med pappa så nu är vårens penseér på plats. De brukar hålla sig fina rätt länge, i regel lagom till de börjar rea ut plantorna :)


 


Nu är förresten sommarklorna på plats igen :) Just på sommaren gillar jag att ha långa, färgglada naglar. Funderar redan på vad hon ska få göra när jag ska tillbaka i början av juni, bara planeringen hur jag vill ha dem är ju rolig och slutresultatet brukar alltid vara tipp topp. Vet inte men sommartid lever jag upp till max medan jag liksom går i ide på vintern men så kanske de flesta gör, förutom de som utövar vintersporter.


 


Leva upp ja, var en tur med min far till Haparanda veckan som var, han skulle ha ett tak till paviljongen på kolonilotten och jag hittade ett till bra pris på Jysk. Efter att det var inhandlat så väntade de sedvanliga korvarna på Ikea, en var åt mig och pappa medan Wilma fick 4, dock utan bröd. Eftern hon fått dem kan hon lägga sig ner :) 

När vi satt utanför Ikea på en bänk slog det mig att jag aldrig någonsin sett så lite bilar på parkeringen så nog ser man att gränsen till Finland är stängd och att folk inte shoppar som tidigare.


 


Ja, detta var väl det lilla jag hade att delge denna gången :) Nu ska jag se i kylen vad som finns för att stilla hungern, nåja är faktiskt egentligen inte alls hungrig men pga medicinen måste jag äta något så kanske blir en fruktkuse med salami på :) Bättre än ingenting :)

Jag avslutar med ett fotomontage av min och Maris virituella skål  i lördags :) Kan man inte ses så får man hitta på alternativa sätt att umgås, så till sommarvärmen är här och vi kan ses utomhus så får det virituella duga :)


Tjillevippenskål


 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Av Malin - Lördag 30 mars 07:25

Rubriken gäller givetvis inte alla men nog är det många liksom mig som sitter ensam när högtiderna ska firas. Tidigare blev jag ledsen när jag tänkte på det men numera orkar jag inte knappt bry mig. Jag har inte påskpyntat förutom att min godisskål...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards