Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 3 juni 2021

Av Malin - 3 juni 2021 09:02

Hur underbart är det inte att solen och värmen har hittat till oss igen efter den låååånga vintern som kändes som att den aldrig skulle ta slut. I helgen låg jag på solsängen för första gången och i måndags efter jobbet kastade jag kläderna och la mig ute i bara trosor och BH, så otroligt skönt det var och idag ska jag göra detsamma. Ska bara först boka om tvättstugan till helgen så att jag slipper springa upp hela tiden :)) I lördag tom intog jag lunchen på solsängen, kändes som när man är utomlands och beställt mat på stranden eller vid poolen :) Jag fixade mig en smarrig hamburgare med ost, maxdressing och en massa isbergssallad, till den blandade jag mig en cocktail med Vodka, Cuba Mango och ICA´s tropiska frukter läsk, som efterrätt blev det vattenmelon. Kan lova att det smakade extra mycket bättre än om jag hade ätit i köket ;) 


   


Mat ja, nu när sommarvärmen kommit så ändras mina matvanor lite, jag äter bra mycket mer sallad och yoghurt, något som jag också bara älskar på sommaren är tzatziki. Jag äter det till nästan alla mat och har jag fruktkusar (bröd) hemma så lögger jag tzatziki istället för smör och sedan skinka på, det är så grymt gott :) Favoritsalladen är kycklingsallad med mangoraja mums filibaba :) Det åt jag även till lunch på jobbet igår. Nu är ju även vattenmelon billigt och det är en favorit både för mig och min fyrbenta följeslagare Wilma :) Jag skär i färdiga kuber som jag förvarar i en skl med lock i kylen, är det bara att ta ut och äta och melonen är iskall och god.

Om ni har tips på fräsch, lätt sommarmat så tar jag tacksamt emot recept :) Att dricka så är det isvatten som gäller men ibland är det riktigt gott med Cola Zero.


        


Dryck ja... Ibland när jag sovit riktigt dåligt så brukar jag på vägen till jobbet kila in på ICA för att köpa med Celsius eftersom jag inte dricker kaffe. Speciellt onsdagar när vi har elever hela dagen, då dricker jag en på morgonen och en till lunch så att jag klarar hela dagen utan att bli trött. 

Förra onsdagen var inget undantag men jag fick mig ett gott skratt vid kassan. Tjejen i kassan var väl i ca 30-års åldern och frågade mig om jag var 25 år fyllda så att jag fick köpa energidryck. Tack för komplimangen, svarade jag, jag fyller 53 om någon månad ha ha ha... Hon blev väldigt rolig när jag sa det men jag slapp i alla fall visa leg, tusan, inte ens på bolaget frågar de efter leg ha ha ha... Antingen var hon väldigt dålig på att bedömma åldern eller så hade hon glömt glasögonen/linserna hemma ;)


 

Min favoritsmak mmm.....


När vi ändå är inne på mat, idag när jag kom till jobbet luktade det sjuuuukt gott på torget här utanför Folkets Hus. De hade börjat att fixa det som ska säljas idag, dels langos, mjukglass, donuts och churros. 

Jag och Mari har länge velat smaka churros men det har alltid varit så lång kö men nu när hon är sjukskriven ska hon komma lite tidigare för att köa så när vi har lunch blir det premiär för churros. Har redan kollat menyn och det blir med nutella och glass :) Sa åt mina kollegor att idag kan de köpa både lunch och dessert på torget.


 


Nu till något helt annat... Vänskap, kärlek och dejting. Jag och herr C är ju goda vänner även om vi inte är tillsammans men även som vänner tycker i alla fall jag att man har ett ansvar att respektera varandra. Jag finns alltid där för honom och när vi ses ventilerar vi mycket vad som hänt, i hans liv... I helgen tänkte han komma men det hände något på jobbet så han valde att stötta en kollega när de slutade. Helt ok MEN när jag då sms:ar och frågar om/när han tänkt komma så struntar han fullkomligt i att svara och det är j-igt respektlöst enligt mig. Jag har börjat känna mig som en reservplan i fall inte något annat roligt dyker upp och det har jag ta mig f-n inte tänkt acceptera. Han gör mig något enormt ledsen när han beter sig så här, även om man vara är vänner så ska man inte bara ta, ta och ta utan att ge något igen. När han sedan kvällen efter svarar så har han dessutom mage att säga att han vill ställa upp på dem som mår dåligt men det kan jag ärligt säga att det stödet har då inte jag känt när jag mått som dåligast. Då har han inte ens svarat om jag ringt utan kunnat skicka ett sms med frågan om det var något viktigt :( 

Så, nu ska han inte få förstöra mitt sociala umgänge längre utan jag har bestämt mig för att börja dejta, har gått med i Happy Pancake efter 2 års uppehåll och surrar med många där men det är på en helt annan sida som jag fått kontakt med en supertrevlig kille. Vi har mycket gemensamt och vi vill träffas, vi ska dock vara kloka och vänta tills vi båda har fått andra vaccindosen. Så jag får längta till nästa månad :)) Varför jag skriver "förstöra mitt sociala umgänge" är för att jag har planerat helgerna utifrån när han kommer och när han då inte behagar höra av sig så försvinner ju även chansen för mig att göra annat ifall att han skulle dyka upp, tror att ni förstår vad jag menar.


   


Är på jobbet nu men sitter vakt på prov och som vanligt passar jag då på att uppdatera här :) Kikar ut och solen strålar från den klarblåa himlen. SOMMAREN ÄR HÄR!!!!!!!!! Äntligen :)) Jag kan inte må bättre, älskar värmen, att kunna ligga i solen och lyssna på Kral Pop, en turkisk radiokanal.  Får jag lite strandkänsla ha ha ha...

Och jag har även skrivit under för att fortsätta jobba ett år till :)) Såååå roligt, skönt att veta vad man ska göra ännu ett år. Jag blev dock förmanad att ta semester då jag inte haft någon sammanhängande semester sedan jag började för ca 2.5 år sedan. Så i augusti blir det tre veckor semester :) Då brukar ju vädret fortfarande vara väldigt fint.


Nu ska jag rätta första delen medan hon tar rast så jag får önska er alla en fortsatt fin torsdag, njuuuut av sommaren.


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards