Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 1 februari 2015

Av Malin - 1 februari 2015 14:32

Ja nu äntligen är jag tillbaka, datorn har stått för trots att jag fick ett nytt batteri så var den såååå seg & hängde sig hela tiden men nu... Nu har en kille på jobbet trimmat den så nu är den som ny    Tusenmilaservice typ.

Sedan sist har det hänt en del givetvis, några månader har ju gått.  

Kärleken knallar på... Jag är bra på att dra förhastade slutsatser, alla är ju inte som mig att jag vill ta upp allt & inte sitter i egna tankar. Mer kär än någonsin & hoppas av hela mitt hjärta att vi snart får mer tid med varandra så att vi får lära känna varandra ordentligt. Avstånd är jobbiga men vill man verkligen så orkar man tills allt löser sig & jag är säker på att det är värt att vänta på. Går jättebra för honom & hans dotter efter att han fick vårdnaden heltid då hennes mamma gick bort i somras. Han gör verkligen ett toppenjobb även om han ibland inte ser det själv.

Hur som hellst så älskar jag M..... av hela mitt hjärta.


 

Ännu en jul gick utan vår kära mor men hon fanns med oss i våra hjärtan & från andra sidan... Julafton firades hos pappa med 2 av mina bröder & hustrun till en av dem & hundarna givetvis.

Nyåret firades med 3 helt underbara tjejer som jag just lärt känna, min Wilma & en liten bebis. Vi lagade god mat & skålade in det nya året med alkoholfritt bubbel. Gick precis lika bra & vi hade det riktigt mysigt.


 

Till julklapp beställde jag något som jag önskat mig länge men inte tagit mig råd att köpa... Ett tennarmband i egna färgval, ville ha ett armband som passar min roséklocka från Michael Kors likväl som en stålförgad klocka & så här blev resultatet.

Armbandet beställde jag från Jessica som tjejen heter, jag kan varmt rekomendera henne. Ni finner henne på hennes hemsida http://www.jessofsweden.se.


Har även i veckan fått mina nya kängor av märket Bunker, superfina & kommer bli mjuka/sköna när väl snön är borta & jag kan börja använda dem. Ska dock gå in dem här hemma när jag tex städar, snygga städskor   

Även beställt en ny väska som är skickad i veckan & som jag ser så otroligt fram emot att få börja använda, stilren men ändå inte för damig med kedjorna & nitarna. Känns som mig.


   


Något som är väldigt inne just nu är ju återbruk av gamla möbler & saker. Jag har i nästan 8 år sökt ett nytt vardagsrumsbord utan framgång & då jag hittade något var det alldeles för dyrt.

Satt en morgon & surfade på facebook när det lades in ett till försäljning, brunt & inte vitt som jag ville men jag slog till så för 200:- blev bordet mitt. Köpte färg & tog det till jobbet där jag först slipade det för hand, grundade & målade, även handtagen fick en annan färg. Nu står bordet på plats hos mig & jag är så nöjd & vill verkligen slå ett slag för att återbruka gamla saker, resultatet kan bli jättebra & det är inte så svårt.


 

Ja men jisses som vanligt hoppar jag från det ena ämnet till det andra, hoppas att nu inte blir helt kollriga i huvudet men å andra sidan, då skulle ni få en insyn i hur min skalle fungerar ha ha ha....


Idag är det söndag & helgen har som vanligt gått ovanligt snabbt, speciellt då jag mest legat sedan i fredags, feber ställde till det. Nåja, så som vädret är just nu med snö snö & snö så stannar jag gärna inne. Funderar bara hur jag ska ta mig ut på balkongen för att skotta, om det ens är möjligt. Får väl vålda upp dörren.


     


Enda fördelen är väl att man får mycket fina bilder & att Wilma trivs i snön naturligtvis. Nä, nu ska jag lämna er för idag men hoppas komma tillbaka snart igen med lite tankar... Nu när min dator äntligen fungerar som den ska.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards