Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 5 februari 2015

Av Malin - 5 februari 2015 17:09

Ny gadd ja men det tar vi lite längre ner... Idag har jag försökt jobba även om jag kanske skulle legat hemma ännu med benet i högläge men det är ju såååå tråkigt. Gick väl so so, vaden svällde upp bra & jag känner mig rätt onyttig då det inte är mycket jag kan göra. Nå i morgon är det fredag & jag hoppas att helgen ska göra benet gott. Är redigt blå bakom från knäet & neråt & även knäet.



Efter jobbet fixade jag hamburgare, gjorde den i ugnen så att jag kunde ligga under tiden. Hamburgare i ugnen blir precis lika bra som när man steker så det kan jag rekomendera.

Resten av kvällen kommer också att tillbringas i ryggläge på soffan, har ju inte många kanaler på min TV men Antikrundan & filmen Homefront med sexiga Jason Statham, den sistnämnda måste ju bara göra så att benet helar ha ha ha... Så blir en riktig myskväll med levande ljus & TV... Och kanske även lite chokladglass   


Som vanligt hoppar jag från den ena till det andra... Minne... Ja just, minne. Börjar undra vart mitt är på väg, vet inte vad det beror på men ibland glömmer jag saker som varit så självklara i många år. Som min kod till bankdosan, när jag sist skulle betala räkningar loggade jag in på banken.... Så långt allt väl... Lade in räkningarna & skulle godkänna att pengarna drogs... Koden ja... Hade max gått 3-4 minuter & det var helt blankt i mitt huvud, visste en siffra men sedan, slog fel några gånger innan jag äntligen kom i håg den.

Vet inte om det börjar bli någon varning för några nätter efter drömde jag att jag skulle ut med soporn & sedan visste jag inte var jag bodde. Gudars vilken hemsk dröm, vilken panik jag hade när jag inte visste var jag bodde.

Någon som har någon idé om vad det beror på eller hur man kan få bort det dåliga minnet.



Så till gaddningen... Jag har bestämt mig för att tatuera mig i örat, tycker det är grymt snyggt. Givetvis en smaksak men jag gillar det skarpt. Först var jag inne på en döskalle i svart/grått men efter ett tag började jag fundera på lite mer feminint & i färg... Här finns några exempel, de som visas bakom örat ska fixas till för att passa i örat.

Glad för lite åsiker om vilken som är finast, tack på förhand.


   


Nä, nu ska jag ta en skön dusch, längden beror på hur länge benet orkar ha ha ha... Skulle gärna ha en sådan där duschstol som äldre & handikappade har. Skulle vara så skönt att sitta under det varma vattnet då man inte har något badkar.

Önskar er alla en riktigt fin kväll.


Tjillevippen



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards