Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av Malin - 2 februari 2015 23:17

 

 Dagen började med uppsvulna äggstockar som smärtade, bestämde mig för att stanna hemma. Min far skulle komma för att ta med Wilma & då tänkte jag att jag hänger på för att gå & handla snabbt bindor... Spännande eller hur? 

Hur som haver hade affären blåis just innan man gick in & jag stupade raklång & smällde i mitt vänstra knä. 

En kille som såg det hela sa åt ägaren vad som hänt & att de måste se till att fixa det. Tydligen tyckte hon att det är kundernas eget fel när man inte har rätt skor. Jävligt lätt att avsäga sig sitt ansvar utanför butiken sa jag. Jävla stolpskott.

 

Kom hem & fick knappt av jeansen då knäet svullnat till sin dubbla storlek. Fick på några "flasiga" mjukisbyxor & åkte till akuten. Som tur var hade jag inte brytit något men de upptäckte en gammal skada, antagligen när mitt knä smällde 2 ggr under semestern förra året men då jag aldrig gick till läkare. Tydligen hade min knäskål varit ur led & hon kunde även se att inre ledbandet varit av. Nu har jag på insidan av knäskålen en glipa efter den skadan. Ett tips till er alla, uppsök läkare om knäet hoppar i sidled, gör inte som mig he he he...

Nu blir det kryckor i några dagar men i morgon blir jag allt hemma från jobbet då knäet än är alldeles för uppsvullet.

 

Tjillevippen 

 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards