Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 2 februari 2020

Av Malin - 2 februari 2020 12:08

Ja faktiskt, annars brukar jag känna att kunde inte helgen ha varit liiiite längre men idag känns det helt OK att det är söndag :) Kanske för att jag känner mig rätt utvilad idag, igår var det lite värre då jag sov dåligt natten innan men jag tog i alla fall en nap på soffan i lite över en timme. I helgen har jag inte gjort ett endaste litet städtag och ändå vågade jag bjuda hem Mari i går kväll :) Kändes helt OK eftersom jag hade det mer städat än vanligt, tidigare när jag mådde som sämst och inte orkade göra mycket hemma så fick jag ju alltid panikstäda innan någon skulle komma och hälsa på. Mitt mål är att få ordning så att det alltid är så här hemma så om någon bara helt apropå ringer på dörren så kan jag släppa in dem utan att skämmas för mitt hem :) Ett rätt bra mål tycker jag i alla fall. 

Så igår när Mari kom hade jag köpt hem en av hennes favoriter, Budapest rulle, eftersom hon fyllde år tidigare i veckan. Vi fikade, spelade yatzy som vanligt och surrade om än det ena än det andra, en jättetrevlig stund helt enkelt.


 


Igår mitt på dagen kom jag ihåg alla tester jag tagit hem för att rätta, gaaaaahhhhhhhh tänkte jag när jag såg bunten men hipps vipps så var allt utom texterna rättade och de har jag rättat precis innan jag loggade in här så allt är klart :) Känns sjukt skönt att det är gjort så jag kan gå till jobbet med gott samvete ;)


 


Igår blev jag verkligen glad... Jag hade nämligen sett ett par armband på Fyndiq som jag ville beställa till sommaren,  jag hade lagt dem i varukorgen men när jag kom in dit för 1 v sedan så var den tom :( Jag sökte och sökte utan att hitta dem någonstans och så äntligen igår så poppade de upp i flödet på Fejjan så jag var snabb och lade in en beställning och betalade så att jag inte skulle missa dem ännu en gång. Vet inte varför jag blivit armbandstokig de sista åren :) På sommaren fullkomligt älskar jag boho stilen, färger, snäckor osv och nu under vintern så är det silver som gäller och det ska inhandlas ett till silverarmband bara rätt dyker upp, vann ju ett presentkort så då får det nyttjas. Längtar till våren och sommaren när jag får ta på dessa nya :)


   


Har som sagt varit en skön helg och det enda måstet jag har kvar är att göra en stor gryta korvsoppa att portionera och frysa in. Eller måste, jag vill göra det :) Och jag ska även göra bulgur som kokas med vatten (givetvis), tomatpuré, lök och kyckling. Tänkte försöka ha alla dagars mat klart så jag slipper stå vid spisen, köpte även bröd att grädda själv som jag ska fylla med gott och ha med till lunch på jobbet. Ju mer man planerar desto mindre pengar går åt till mat ;) Och storkok är ett bra sätt att spara pengar, blir ju bra mycket dyrare att springa på butiken var dag.


Tittar nu ut genom fönstret och ser att även grannhuset får skottat, vet inte hur mycket snö som kommit men det har snöat ändå sedan fredag morgon och gör så än men det har i alla fall slutat att blåsa så något bra i alla fall och det finns en till bra sak med all vit snö.... Det blir ju så mycket ljusare ute, ser ut rent och vackert men jag är bra glad att jag bara har en balkong att hålla efter när jag ser alla som är ute och skottar runt sina bilar och sopar av dem ;)


Nå, detta var en liten uppdatering från mig :) Nu ska jag fortsätta med min "sköna söndag" och jag hoppas att även eran är lugn och skön. 


Tjillevippen


 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards