Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 5 februari 2020

Av Malin - 5 februari 2020 12:57

Så då var det onsdag igen, veckorna verkligen springer iväg men jag har inget emot det, desto snabbare närmar ju sig sommaren då. I måndags var jag till läkaren för mina sömnproblem, var rätt dag att komma till henne då jag inte hade sovit sedan kl 2 natten mor måndag. Jag fick Atarax, som är de tabletter man alltid testar först. Jag tog dem igår kväll innan jag lade mig och ja jag somnade men var upp 3 ggr under natten. Däremot så somnade jag efter varje gång jag var upp men jag fick aldrig den där djupa sömnen som jag så gärna vill ha. Är lite trötter idag och har lite kort stubin vilket kanske inte alls är konstigt. Nå får försöka hålla mig i kragen ha ha ha….

 

 

 


Surrade med C igår kväll, han var ju ännu i Finland men idag åker de till Sverige igen och på lördag ska han komma och hälsa på och det ser jag verkligen fram emot må ni tro. Sedan får han barnen på söndag så då är det ju inte läge att ses, vi får liksom greppa de små tillfällena än så länge men det passar även mig bra. Saknar honom något grymt och varje stund vi får tillbringa tillsammans är guld värd för mig.

 


Just nu har vi lunch, hade med mig en macka och en banan så att jag fick något i mig.  Har börjat försöka fixa en macka varje morgon, blir ju bra mycket billigare än att gå ner till caféet, 65 till 70:- varje dag drar iväg fort. Igår däremot hann jag inte alls göra klart mackan då jag började laga mat på morgonen så att jag skulle ha middag ha ha ha… Lagade bulgur som jag kokade med vatten givetvis, finhackad lök, tomatpuré, kyckling och salt/peppar. Supersnabbt att göra och gott med bara en sallad till. Äta bör man har jag hört så nu har jag bulgur med kyckling för några dagar framöver. Igår måndags däremot var jag så trött efter besöket hos läkaren så då köpte jag en kebabtallrik på vägen hem och den landade väldigt bra i magen vill jag lova.

 

   

 


Jisses vad trötter jag är, ska försöka pimpla lite vatten och vakna till innan eleverna kommer. Får vila när jag kommer hem i stället men numera ställer jag larmet på 1 tim i stället för att sova flera timmar. Hoppas nu att ni alla får en fortsatt fin onsdag och vet ni vad??? Snart är det fredag igen.


 


Tjillevippen

 

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards