Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 7 februari 2021

Smått o gott som vanligt :)

Av Malin - 7 februari 2021 14:47

Så var helgen snart över för denna gången, veckorna springer verkligen och idag har man haft vårkänslor, -7 och strålande sol. Jag har dock bara vart ut med Wilma då jag sedan i fredags inte legat på topp pga astman men ändå, bara att solens strålar söker sig in i lgh gör ju att man mår bättre.

Har just suttit och rättat en del tester och texter så att det är klart till i morgon så nu kan jag bara chilla till jag har tvättstugan kl 19. Fattar inte hur jag tänkte när jag bokade så sent en söndagkväll så tur att det bara är en maskin som jag sedan kan hänga på tork i badrummet så är det torrt till i morgon bitti.

I morgon bitti ja, blir till att stiga upp lite tidigare så att jag hinner få klart håret, min fön bestämde sig nämligen att lägga av så hux flux när jag skulle torka håret så slog den av och bestämde sig även för att kasta ut lite blixtar och eldflammor på min arm. Tack som f-n för det, var inte skönt även om det nu inte blev alltför stor skada men elprylar som går sönder är verkligen inte att leka med. Det sjuka är att jag sedan Black Friday suttit och tänkt beställa en ny varje månad men varje gång har snålheten slagit till och jag tänkte att det var onödigt då min gamla trotjänare fortfarande fungerade. Tji fick jag.


 


Har som sagt inte varit på topp så de sista dagarna har jag mest sovit, först började det med att jag tidigare i veckan fick ett bakslag och somnade först efter 4 en morgon. Efter dess så är det som att kroppen inte kommit på rätt köl igen och jag vill mest sova eller åtminstone bara ligga och vara. Jag har även tappat sugen totalt för att göra något hemma, inget känns roligt mer vad gäller hemmet och det känns som att det inte är någon idé att ens försöka piffa till. Jag försöker verkligen vara positiv men jag kommer mig bara inte för att göra något utöver det vanliga. Ja ja, denna årstid brukar ju tydligen vara jobbig för många så varför skulle det vara något annorlunda för mig.


 


En liten glad sak som hände i veckan var i alla fall att jag vann en ögonskuggs palett från Max Factor :) De fastnade nog för att jag skrev att jag önskade mig lite flirtiga ögon :) Vem tusan jag nu ska flirta med ha ha ha... Men man vet aldrig när han med stort H dyker upp. Har de som säger att man kan faktiskt leva som singel med... Ja nog tusan vet jag väl att man kan det, jag är ju inte tom i knoppen man jag kanske vill ha någon i mitt liv, någon att älska och bli älskad av. Jag undrar om männen som uppvaktar existerar längre? Har vi kvinnor drivit vårat "kan själv" så att männen slutat att uppvakta? För mig handlar det inte om att han ska ge dyra presenter, inte för att jag skulle tacka nej, men de små sakerna. Bara att slå av mobilhelvetet för en stund, sitta ner, äta något gott och ge varandra uppmärksamhet, det behövs inte mer. När jag tänker tillbaka på C och mitt förhållande så är nog gångerna han lade bort mobilen lätträknade, typ 1-3 ggr i början av vårt dejtande. När jag i slutet skickade sms tog det typ någon timme innan han svarade, om han ens gjorde det men när han hälsade på så kunde han sitta och skicka sms efter sms till sin polare i Uppsala. När jag nu börjar få distans till allt så undrar jag hur viktig jag var för honom. Han var bra på att prata om sig själv och jag lyssnade och kom med råd MEN... Hur många gånger frågade han ens hur allt var med mig? Det var inte ofta. Jag vill nu träffa någon som verkligen älskar MIG, med alla brister och fel som jag har. Jag vill hitta den mannen som  även ger mig uppmärksamhet och inte bara sin älskade mobil. Finns den mannen numera? 


 



Från det ena till det andra, något mer allvarligt som jag tycker har blivit skrämmande. Blev för ett tag sedan inbjuden till en tjejgrupp på Fejjan, det är tjejer/damer i alla de åldrar, upp till 70+.

Något som jag uppmärksammat är hur j-a lätt man verkar ta detta med aborter och för vissa låter det nästan som att en atbort är detsamma som preventivmedel typ. Vet man inte hur man skyddar sig??? Har man inte sexualkunskap längre i skolan så att de lär sig hur barn blir till??? 

Tex hade en problem med sin sambo och märkte att hon var gravid, alla svarade och gav råd och till slut skrev hon något liknande "ja men jag har ändå gjort abort så det är bortglömt". 

När man själv inte har kunnat få barn och läser sådant här blir jag något så otroligt förbannad över att man använder abort som preventivmedel. Visst, barnet hade nog inte fått det bra ändå hos en sådan oansvarig mamma men bara sättet. Givetvis kanske barnet även hade kunnat få en bra och närvarande mamma, det vet man aldrig men sättet... Jag kan liksom inte få ur mig allt jag tänker i ord men jag tror att ni förstår vad jag menar :)


Preventivmedel i stället för abort


Nä, nu blev jag så uppe i varv så jag ska ta och avrunda ;) Hoppas att ni alla får en fortsatt fin söndag och en bra start på kommande vecka.


Tjillevippen


 

På min kappa :)


 
 
Madelein

Madelein

8 februari 2021 08:29

Jag kan hålla med dig ang abort fast jag tycker det varit så ganska länge. Allt verkar handla om kvinnans rätt till sin kropp (vilket vi har) men att det mer blir en ursäkt för att slippa tänka efter innan.

http://madelein.se

Malin

12 februari 2021 01:44

Precis, jag har själv inte råkat på detta tänk förrän nu & blev nästan chockad när jag läste det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Onsdag 24 april 16:07

Ja dessa telefonmöten med AF, FK och rektorn gör så att min skalle flippar ut... Tur att jag idag bara suttit vakt på nationella prov så jag slapp tänka för övrigt. Jag gjorde i alla fall anteckningar gällande nästa telefonmöte med AF och det efter m...

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards