Bitterfittan - Mitt I Livet

Senaste inläggen

Av Malin - 12 september 2018 18:24

Ingen ordning på tankarna ja, och det lär ju visa sig i mina hopp i ämnen när jag skriver ;) ha ha ha...

Så var det onsdag igen, veckorna verkligen springer iväg och ändå känns det inte som att jag får något gjort hemma. Kan ju vara för att jag tar lite i taget så när man är klar är det bara att börja om igen, känns i alla fall som att jag aldrig har så städat i hela lägenheten som jag vill ha. Stunden när jag känner som mest för att städa är när jag har lagt mig på kvällen, tänker då att det är för sent men i morgon då... Då ska jag börja direkt på morgonen... Vad händer då nästa dag... Absolut ingenting :( Jag känner även att jag åter igen inte har riktigt någon ordning på tankarna igen och det ställer till det lite när jag ska göra något.
Ja ja, jag har i alla fall fått bakat en sats biskvier och en sats mazariner till jag fyller år och tänkte även baka apelsinbiskvier. Tårta är ju sedan givet men det går snabbt att göra och kakor kommer jag att köpa då jag inte orkar baka dem, finns så mycket goda på affären i stället och de måste ju också få tjäna lite pengar ;)


 


Tror att det är från bakandet som jag fått lite sämre i vänster axel, arm och nacken... Innan mitt knä gav vika så hade jag ju redan diskbråck i halsryggen plus att jag tidigare hade spräckt axeln. Nu har jag riktigt ont, det liksom knäpper i axeln i vissa rörelser och handen domnar ofta bort så jag tror att någon nerv kommit i kläm. Vet liksom inte om man ska ringa HC eller om jag bara ska härda ut och hoppas att det rätar sig. Känns som att jag sprungit på HC så mycket att jag inte vill bli tagen för någon slags hypokondriker. Hur skulle ni göra? Jag står ut och smörjer med Voltaren mot natten, det hjälper inte mycket men lite i alla fall mot smärtan. Ja ja, någon gång ska det väl bli bättre, hoppas i alla fall ha fått lite bättre tills vi ska till Luleå nästa helg jag och Mari. 


Annars så är det rätt lugnt hos mig, dagarna ser likadana ut och jag kan väl säga att det inte är ett direkt spännande liv ha ha ha ;) Nu ska jag se Halv Åtta och se om jag får några matlagningstips.

Hoppas att ni alla får en fortsatt fin kväll och får ha hälsan.


Tjillevippen


 

ANNONS
Av Malin - 6 september 2018 13:53

Japp, förra helgen var vi till Luleå för att fira min mellersta bror Kenny som hade fyllt 60 år :) Var riktigt trevligt, med mina bröder och deras respektive och jag hade pappa som sällskap :) Var fint väder så vi kunde sitta ute i solen fram till maten. Första gången på länge som vi alla varit samlade, när mamma öevde var det ju hon som såg till att vi skulle samlas vid vissa tillfällen. Det är nu åter ett tag sedan jag skrev av mig, jag vet inte varför jag åter har svårt att få tummen ur röven. Det gäller inte bara bloggandet utan hela övriga livet, det verkar som att jag åter tagit ett steg tillbaka och mest vill ligga på soffan. Jag får tvinga mig till saker igen så jag funderar hur det ska gå med städning och bakning till jag fyller 50 i slutet av månaden. Jag har handlat hem allt till bakandet men det blir inte gjort. Och när jag känner att jag skulle kunna göra som mest är när jag lägger mig för natten och när morgonen gryr har all den energin åter försvunnit och allt känns bara jobbigt. Bara en sådan sak som att gå och hämta ett glas isvatten, sitter och funderar länge innan jag går. Inte heller har jag någon riktig matlust och får tvinga mig att äta fast jag hellre bara skulle ta ett glas isvatten och lägga mig igen. Varför kan det inte bara få gå framåt med måendet.


 


Jag har för mig att jag sist skrev om min vän Jessica som hastigt hade gått bort. Jessica och jag lärde känna varandra på Facebook, en otroligt gullig och rar tjej. Vi hade planerat att jag skulle komma ner till Stockholm så att vi hade kunnat ses men än hade vi inte bestämt hur och när pga avståndet. Vi skulle ha setts när jag vann en hotellnatt med 3 dubbelrum, Pluras Julbord för alla och även inträde och drink i IceBar men det blev för nära avgång så flygpriserna var enorma. I stället fick hennes bästa vän irl Liz följa med. De 5 tjejerna hade en riktigt trevlig tid och fick ju nya vänner då de aldrig hade träffats innan. Men att sedan få läsa att Jessica hastigt avlidit slog åter bort fötterna på mig. 2 dgr innan hade jag skrivit att jag fått ischias och Jessica skrev till mig. Tänk om man vetat vad som komma skulle :( Hon hade avlidit i en hjärtattack när hon sov. Ta vara på var dag som om den vore den sista för vi vet aldrig vad som kommer att ske. Vila i frid Jessica   


 


Idag har jag i alla fall gjort köttfärsbiffar och diskat, får se om jag orkar plocka lite i eftermiddag i alla fall. Igår när jag och min far på morgonen var ut med Wilma till skogen så passade vi på att även besöka Kalix Trädstad. En liten mysig "stad" nere på strandängarna, man har byggt små kopior av historiska byggnader och det var riktigt fint att sitta där eftersom solen sken och det var riktigt varmt. Det är roligt att det gjorts så mycket på strandängarna så som utebadet som används flitigt på sommaren. Idag skiner också solen men jag har som sagt ingen som hellst lust att gå ut mer än nödvändigt. Lade bort kryckan i morse och tänkte att det värsta som kan hända är ju att jag faller, det gjorde jag inte men låret och smalbenet värker mer nu. Ja ja, det blir nog bra så småningom. 


   


Nä, nu ska jag i alla fall ta och diska bort efter lunchen och matlagningen. Skulle ha gjort det innan jag diskade tidigare men man kan ju inte alltid lyckas med planeringen ;) 

Önskar er alla en fortsatt fin dag och vet ni vad... I morgon så är det fredag :)


TjillevippenANNONS
Av Malin - 26 augusti 2018 21:51

Ja när ska jag bara få bli bättre... Mitt vänstra ben har ju vart med om en hel del, speciellt knäet. Först artros, sedan gick jag med det ur led så det helade fel under knäskålen, efter det halkade jag & slog det på blåis & sista gången råkades Wilma springa in i mig så det blev en spricka.


Så fick jag ju ischias... Suck... Ont i vänster skinka, höft, ljumske, lår & smalbenet bortdomnat. 

Var ut med min far igår & kom på att jag skulle kila in på en affär. Där finns både ramp & trappa, valde trappan & givetvis måste jag ha fått hjärnsläpp när jag tog första steget med vänster ben. Hann bara säga "knäet håller inte" & grabbade tag i det enda som fanns, en välkomstskylt med blommor & sedan föll jag handlöst bak i asfalten. Det enda jag tänkte var att jag inte fick slå huvudet & tog i stället emot med vänster armbåge & axel. 


Mmmm... Det jäkla benet bara försvan under mig, ska nu knoppa in & i morgon boka tid så en läkare får kolla upp benet ordentligt. Jag ska ju fira födelsedagen i Luleå ;) Med eller utan kryckor men jag hoppas på det sista. 


Fick bli en kort uppdatering om vad som pågår hos fröken otur. Sov så gott alla & sköt om er.


Tjillevippen


 


Av Malin - 20 augusti 2018 14:23

Ja redan igår tänkte jag att usch vad tråkigt att det redan är måndag, till jag kom på att det faktiskt var söndag :) Inte för att dagarna är annorlunda när man är arbetslös, var dag ser ut likadan. Känner mig rätt nöjd efter helgen då jag ångskurat golven i köket och badrummet :) Börjar få bättre i höften och benet så då måste man passa på de gånger det är bättre, så idag har jag varit i tvättstugan och på ett tag tänkte jag ta och ångskura hallgolvet och även gångmattan där. Sedan är det dags för sovrummet då jag snart kan börja sova där igen när det blir svalare väder men än så länge är det vardagsrummet med balkongdörren öppen som gäller. Inte roligt att vara en het person ha ha ha... 


Idag tog jag även tag i att boka hotell till vi ska till Luleå när jag fyller 50. Såg först på Clarion Hotel Sense men 3800:- för en natt nej tack... Jag bokade i stället Best Western Savoy där man fick rum och parkering för 1500:- så ett mycket bättre pris. Kommer att bli en trevlig liten tripp då jag inte varit någonstans sedan förra våren när jag var till Stockholm, nå jag har ju varit ut men inte övernattat menar jag ha ha ha... Låter som att jag suttit instängd. 


     


I morse var vi och såg på den "gamla hamnen" när vi var ut med Wilma på morgontoaletten, först till skogen så att hon fick springa av sig och sedan för en titt på området vid den hamnen där jag förstått att det ska byggas stugor eller hus. De kommer verkligen att få en fin utsikt över älven där det är så fint. Där skulle jag ha kunnat sitta någon timme och bara njutit om det hade funnits någon bänk :)) 


   


Nu till något helt annat som jag och min väninna pratade om.... Dejting och hur svårt det är att hitta någon att dela sin vardag med. Vi har båda försökt och gör så än med internet eftersom det inte arrangeras några danser eller finns någon pub längre här i Kalix där man kan gå ut och träffa folk. Men internet har verkligen gjort det svårt, det verkar som att de flesta antingen söker en kk eller konstant söker efter något bättre. Det var onekligen sååå mycket lättare att träffa någon när vi var unga och man var ut på krogen eller som ännu yngre ringde Heta Linjen ha ha ha... Nu känns det som att alla bara söker vidare fast man fått kontakt med någon som man har otroligt mycket gemensamt med och som man kan prata med om allt. Internet har gjort dejtandet svårare tycker vi i alla fall, det var mycket bättre förr ;) Jag har i alla fall ännu samma flirt och vi pratar var dag, det blir aldrig någon sådan där pinsam tystnad utan vi har hela tiden något att prata om. Bara att hoppas.


 


Nu ska jag se A Place In The Sun där folk söker bostad utomlands, tycker att det är jätteroligt att se :)

Önskar er alla en fortsatt fin måndag och hoppas att solen även skiner hos er.


Tjillevippen


 

Av Malin - 14 augusti 2018 15:14

Så kikar jag in en sväng igen för att uppdatera om mitt relativt tråkiga liv och jakten på den stora kärleken ha ha ha... Mari lurade ju mig som sagt att bli medlem på Happy Pancake, fanns många kponstiga typer där och lika många bra givetvis, om inte fler. Hur som så har vissa fallit bort när man pratat mera och märker att vi faktiskt inte alls har så mycket gemensamt, det räcker liksom inte att vi båda är supporters av samma klubb. För ca 1 v sedan skrev en utflyttad Kalixbo och nu är vi vänner på fejjan, vi är inte intresserade av varandra mer än som vänner och det var jättekul att få kontakt då han även känner mina bröder. Så där har jag hittat en kanske framtida god vän och det är också bra. Kärleken då... Mmmmm.... Nu ler jag och känner mig varm inombords... Kärlek är ett stort ord men jag har i alla fall funnit någon som gör mig varm inombords och som får mig att le bara med ett sms. Han har också bott här i Kalix, dock bara några år men vi har såååå mycket att prata om så när vi hamnar i telefon sitter vi i 2 timmar. Det blir aldrig sådan där pinsam tystnad utan vi verkligen surrar konstant om allt mellan himmel och jord och många gånger kommer vi in på diktsamlingarna han gett ut. Mina tidigare män har alltid varit 7-8 år yngre och här har det blivit en helomvändning då han är 9 år äldre :) Vi får se vart det bär eftersom han bor i Stockholm men om vi inte klickar som par så kommer jag att ha världens bästa vän i honom, så mycket kan jag säga. Bara att vänta och se :)


 


I går surrade jag och Mari om vad vi ska hitta på när jag fyller 50 och det blir som vi tidigare talat om en hotelltripp till Luleå med lite shopping och god mat/dryck på Bishop Arms. Det kommer verkligen att bli det perfekta firandet :) Så länge sedan som jag var någonstans, ja det var ju förra våren till min moster med besök på Tutankhamuns utställningen och några riktigt trevliga dagar med henne. Hon frågade nu om jag skulle vilja åka utomlands eftersom hon vill betala men jag sa att dels så vill jag inte lämna Wilma för länge hos pappa, han är ju ändå 86 och man vet aldrig om det kan hända något. Och dels så när man har ansträngd ekonomi så känns det mer värt att för de pengarna kunna köpa kläder och annat som man verkligen behöver :) Ibland så måste man tänka praktiskt, en resa skulle bara vara ett minne men här kommer jag att få sådant jag behöver plus ett riktigt bra minne :)) Så 50 år, här kommer jag ;) Funderar då även på att jag måste döpa om bloggen, kanske till "Bitterfittan Mitt I Livet" :)


 


Nu hoppar jag till något helt annat som jag är så ledsen över att det idag är sista avsnitten... Morden i Midsomer och Mrs Brown's Boys... :( Jag har ju längtat till dessa tisdagkvällar men nu tar de slut, varför kan man tex inte visa Morden i Midsomer oftare och inte bara på sommaren på SVT? Ja ja, får hoppas att det nu börjar några nya bra serier som man kan följa när höstmörkret faller och man myser ner under filten. Men i kväll ska jag njuta till fullo av de sista avsnitten för denna säsong.


 


Nu ska jag traska ut med Wilma men först så vill jag dela med mig av en insamling som ger en underbar sångerska en chans att komma igen efter en lång tids sjukdom, cancer, och komplikationer efter denna. Nana har sjungt bakom många stora artister så som Celine Dion, Britney Spears och E-Type för att bara nämna några. Så har ni en slant över och vill göra något gott så ligger länken till insamlingen längst ner i inlägget, alla bidrag små som stora är välkomna.


Med det då önskar jag er alla en fortsatt fin tisdag.

Tjillevippen


https://www.gofundme.com/help-save-my-voice

Av Malin - 7 augusti 2018 16:24

Hej svejs, nu var det ett tag sedan jag skrev, av den enkla anledningen att jag inte kunnat sitta någon längre stund. Har fått ischias och har sviiiiiinigt ont i sätesmusklen, höften, ljumsken, låret och sedan har även smalbenet blivit bortdomnat. Sjukgymnasten kunde inte göra någon större undersökning då jag hade sådana smärtor men jag har nu hittat lite stretch övningar på internet som jag tycker hjälper lite. Och det är väl klart att det inte blir bra över en natt men denna damen är ju så otålig ;) Blir inte många timmar sömn per dygn men det går ju i alla fall så länge man inte har något man ska göra. Är det lika dåligt nästa vecka så får jag väl svälja stoltheten och ringa HC igen. Men vad jag förstått så är det bara att stretcha och vänta på att det ska bli bra. Någon av er läsare som har tips? :)


Och lite svalare väder har vi ju äntligen fått även om det nu sägs ska bli varmt igen i morgon, tur i alla fall att åskan och regnet har rensat luften så att den är friskare och här en natt fick jag tom ta på filten... Jaaa, jag frös om natten ;) Något jag märkt på att jag har fått längd på håret är alla hårsnoddar som samlats på vardagsrumsbordet... Tar på mig i badrummet och av i vardagsrummet innan jag lägger mig, fick det till 15 snoddar idag och i badrummet minskar lagret drastiskt ha ha ha... Man märket att håret har växt rätt bra i sommar och nu längtar jag till nästa månad när jag ska låta Sanna gå loss med någon/några härliga färger i det till jag fyller 50 :) 


 


Men nu till min rubrik.... Vad är det för fel med en del män??? Jag blev inlurad att regga mig på Happy Pancake av Mari när vi satt och mös på hennes balkong. Har fått kontakt med 2 kanonkillar från Stockholm som man kan prata om allt mellan himmel och jord med, jag tar det med ro just nu men det är jätteroligt att även lära känna nya människor i vårt avlånga land. I alla fall tog en man från orten kontakt med mig, jag fick säga att vi hade gått på samma kurs i våras och surrat en del och NEJ, han är absolut inte min typ av man. I alla fall så frågade han om jag ville ha honom... Nej, svarade jag, vi är alldeles för olika. Efter 2 meningar frågar han samma sak och jag svarade att den frågan har jag redan svarat på och jag har ännu inte ändrat mig. Jag raderade konversationen och bestämde mig för att inte svara mer. Han fortsatte skriva och jag svarade inte... Till slut skrev han att han vill kn...a mig och då fick jag nog. "Kan jag säga d tydligare än DRA ÅT H-ETE" skrev jag... Då var jag otrevlig att prata med och han skulle kontakta HP eller mandodaterna som han skrev ha ha ha... Blockerade honom. Jag vill sällan vara otrevlig men han fattade ju absolut ingenting. Det jag inte förstår är när man bor på samma ort och kommer att träffas någon gång hur man kan vara så jäkla dum och häva ur sig sådant. Överhuvudtaget behöver man inte göra det oavsett var i vårt land man bor, kan man bara inte respektera en människa och bete sig som folk oavsett hur "kåt" man är. Jag önskar nästan att internet aldrig hade uppfunnits för då hade vi dejtat på gammalt hederligt vis och uteställene skulle inte behöva stänga för att folk sitter hemma som ruggugglor framför datorerna. Det sociala livet var så mycket mer givande då när man faktiskt gick ut för att träffa folk. När man sitter bakom en skärm tror man sig kunna tilltala folk hur som hellst, när usch. Vill jag dessutom snacka sex så finns det nog andra sidor där folk inte är ute efter seriösa förhållanden och vänskap utan verkligen bara vill prata sex och kanske ha engångsnummer. Bra i alla fall att det finns många guldkorn också så att man inte tappar hoppet totalt om männen i vårt land ;)


 


Ja ja, här sitter jag nu i alla fall med en stretchad rumpa som är gladare och klarar av att sitta lite längre så att jag kunde uppdatera här, om nu någon har saknat mig :) Tror dock att jag får skylla mig själv gällande ischiasen, när vädret varit varmt har jag inte orkat göra mycket utan har mest legat framför min ac... Sedan chockade jag kroppen med 2 partykvällar men... I slutändan så var det nog värt det för jag kom ut, jag var till Mari som jag inte varit på över 2 år, jag lyssnade på bra artister och hade superkul så nu får jag bita i det sura äpplet ;) När vi satt hos Mari på balkongen så beställde jag 1 fotlänk åt oss var som jag hade sett, vi gillar ju båda det skyddande ögat så nu är vi fina runt vristerna :)) Hoppas att vi hinner med en kväll till på balkongen, helgen efter festandet tog vi oss varsin kebabtallrik och åt och spelade yatzy, bara njöt. Hon har lite roligare utsikt än mig då hon bor mitt i stan ;) Hos mig får man sitta om man vill ha lugnet.


   


Nu ska jag ta och värma mig en paj, orkar ju inte stå och laga mat så det är skönt med klara portioner. Och i kväll är det dags för Morden i Midsomer och Mrs Brown's Boys så kommer bli en trevlig kväll smärtan till trots, man må ju hålla uppe humöret för det blir ju inte bättre av att tycka synd om sig själv.

Önskar er alla en riktigt fin tisdagskväll.


Tjillevippen

Av Malin - 23 juli 2018 17:12

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev, sommarfesten har varit och farit och det var faktiskt riktigt trevligt. Torsdagen var vi och såg Rolandz med Robert Gustavsson och Sabina Ddumba, Chris Kläffors skippade vi då vi hade så trevligt på Maris balkong så vi hörde i stället bara honom på avstånd :) Maris balkong har ju det perfekta läget med utsikt över campingen och älven så där trivdes vi jättebra. Fredagen hoppade jag Brolle eftersom jag hade dåligt i ryggen, fick pms och var dålig i magen... Ja varför inte ta allt på en gång när man ändå håller på ha ha ha... Lördagen knallade vi ner och såg Lena Philipssons superba uppträdande, jag har aldrig varit någon stor lyssnare av henne men det ändras nog nu för hon hade ju faktiskt en heö del väldigt bra texter när man lyssnar på dem. Speciellt en text fastnade hos mig där hon sjung något om att man inte ska spara sig till Jesus utan leva livet typ. Efter hon var klar så öppnades himlen och regnet fullkomligt öste ner och Tor körde över himlavalvet. Vi var verkligen sjöblöta när vi kom hem och det var vi nog långt ifrån ensamma om :) 


     

Fotona tagna av min väninna Mari


Det var som sagt väldigt trevligt men hur lätt var det på en skala från 1-10 att gå på ett evenemang med flera hundar människor från att knappt har varit på något evenemang de sista 4 åren.... Det var en prövning måste jag säga, givetvis svettades jag mer än vanligt och när man stod framför scenen så var benen som gele och darrade. Tänk vad det påverkar kroppen mer än vad man tror. Mari var som kuratorn och sa andra kvällen att nog ska jag klappa mig själv på axeln för att jag gör det bra när jag kommit så långt att jag går ut på ett så stort evenemang och det kanske jag ska göra. Förra året ville jag men vågade inte utan satt hemma på min balkong, lyssnade och önskade att jag hade gått. Sakta men säkert så är jag på väg tillbaka och man får väl vara glad för varje litet steg som man tar framåt. Från och med nu ska jag försöka ge mig själv beröm och så småningom kanske jag tom kan älska mig själv.


 Ja måste säga att jag känner mig lyckligt lottad som har en vän som Mari, hon har funnits kvar alla dess år när jag mått bläääähhh... Vi har känt varandra sedan gymnasietiden men det var först i 20 årsåldern som vi började umgås, gå på rajtan tajtan och resa tillsammans. Detta är hennes sista semestervecka så på fredag har vi planerat att vara på kolonilotten för att grilla, dricka gott, sola och mysa. Blir min nästa prövning då jag inte varit ner dit längre stunder i år då jag hellst velat hem hela tiden. Nå det ska nog gå bra och kommer säkert att bli riktigt trevligt. Vi hade i helgen väldigt trevligt där vi satt på hennes balkong så jag hoppas att det blir fler sådana kvällar också, kanske även en yatzykväll :) Var ett tag sedan sist. Dessa foton är från torsdags kvällen på hennes balkong.


     


Så är det måndag igen och min mage har ballat ut, måste ta något nu då jag har medicin att ta men jag tror att det bara blir en korvskiva typ och en stor mugg med isvatten. Måste låta magen vila lite tror jag så får jag hoppas att den är på rätt köl i morgon igen :) I fredags hade en väninna lurat Mari att bli medlem på Happy Pancake för dejting och nu har Mari i sin tur lurat dit mig ha ha ha... Nå, vad har man att förlora förutom att bli en erfarenhet rikare ;) Fick för några minuter sedan sms från min flirt i Kiruna... Är ju som honom jag hoppas på, jag har denna gången inte varit på "på" utan låter alltid honom skicka första sms så svarar jag. Vill inte bli för intensiv så att han tröttnar typ ;) 

Nu spårade det ut och jag hoppade från det ena till det andra.... I vanlig ordning ha ha ha... 

Ha nu en fortsatt fin måndagkväll och sköt om er i värmen.


Tjillevippen


 

Av Malin - 17 juli 2018 10:09

Ja nu har jag ringt och beställt 6 liter jordgubbar till slutet av månaden, finns inga godare än Börjes, de är så söta och goda så de måste jag ha på tårtorna när jag fyller år. Därför har jag nu beställt så att jag vet att jag inte blir utan, nå... Alla 6 liter ska ju inte på tårtorna utan 2 eller 3 liter kommer att åka ner i magen då det är det bästa sommargodiset jag vet, inget till, bara rensade och goda jordgubbar yummy.... Men resten kommer att rensas, skivas och frysas in till de ska användas :) Han sa att det kommer att bli en kort säsong i år då det är dåligt med dem, hade det på känn och det var därför jag tänkte att det är bättre att beställa än att bara åka dit för att åka hem utan. 


 


Ska snart inta min solsäng igen, varje dag när det är så här varmt så tar jag en grogg i form av vätskeersättning samtidigt som frukosten. Försöker också att dricka ordentligt med vatten och det verkar fungera, ingen huvudvärk eller kramp i muskler :)
Vi måste även tänka på våra fyrbenta familjemedlemmar och är det något som gör mig fullkomligt galen så är det alla som tar med hundarna när de åker för att handla och tror att några nedvevade rutor ska hålla hunden sval. LÄMNA HUNDEN HEMMA DÄR DEN MÅR BRA!!!!! Visst är Wilma med ibland men då går vi in i etapper så att någon är ute med henne under tiden där det är skugga och kanske tom blåser lite svalt. Sedan har vi alltid med en sådan flaska med skål så att det finns vatten. Värmen är bra jobbig för dem, så är det bara.


 


Igår slarvade fröken Malin med att smörja in sig när hon låg på balkongen i 1 timme... Resulterade i att jag blev lätt bränd över läppen och näsvingarna ha ha ha... Idag lär jag smörja in med den torra oljan med SF15, annars så bränner jag mig sällan utan blir lätt brun. Förkylningen är också nästan helt borta, bara lite småsnorig men det kan jag leva med. Så nu ska jag blåsa näsan, smörja in mig och inta solsängen ett tag och lyssna till den spanska radiokanalen Spectrum FM Mallorca som spelar superb musik från 70 och 80 talet :)


Önskar er alla en riktigt fin dag, njut i fulla drag.


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bitterfittan - Mitt I Livet med Blogkeen
Följ Bitterfittan - Mitt I Livet med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se